Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ge

1868 bejegyzést írt és 250 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse…..
Tesztelő blog Teszt poszt kajával 2018.03.13 11:12:52
  Köret gyanánt nagy kedvencem az édesburgonya. Ezt a receptem a nagymamám régi nagy kedvence, a nudli ihlette. Én nem fogyasztok hagyományos burgonyát, ezért picit átszerkesztve és az én étkezésembe illesztve alkottam meg ezt az ételt.Köret gyanánt nagy kedvencem az édesburgonya. Ezt a receptem a…..
Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik a szívesen tárnák a szélesebb olvasóközönség elé a posztjaikat és boldoggá tenné őket, ha az Index2 szerkesztői kiemelnék posztjaikat az Index2 felületeire. A működésünkről A szerkesztők két felülettel dolgoznak: az Index.hu-n lefelé…..
ge 2017.02.23 10:08:10
@ipartelep: a személyeskedéseset figyelmen kívül hagyva: idén januárban írtál egy posztot, ezelőtt tavaly októberben és júliusban. a fenti posztban megtalálod, hogy tudod ajánlani magad, azt javaslom, hogy a következőt küldd be egy olyan címmel és ajánlóval, amire szerinted szívesen kattintanak majd az olvasók. várjuk!
ge 2017.02.24 10:08:04
@browhair: igen, minden tökéletes, köszönjük, a mai ki is kerül a következő adaggal :)
ge 2017.04.11 11:19:49
@fische: Szia, mivel az Index2 szerkesztői látják a beömlő posztokat, ők tudják eldönteni, hogy amelyik kikerül, annak hol van helye, melyik felületre emelik ki. Igyekszünk változatosan szerkeszteni, de vannak posztok amik egyértelműen inkább a blogdobozba, vagy inkább Index2 címlapra valók. A címadás is az ő asztaluk, ha valamit nem olvasnak úgy, ahogy várják, esetleg túl hosszú/rövid, akkor fenntartjuk magunknak a jogot a változtatásra. De a jó címért és ajánlóért mindig hálásak vagyunk. :) Illetve poszt rengeteg van, a hely pedig véges, sajnos nem tudunk mindkét felületen kiemelni egy anyagot. Köszi a megértést!
A töpörtyű, vagy tepertő a tulajdonképpen melléktermék, de mégis milyen finomak ezek a zsírszalonna kiolvasztása után visszamaradt darabok, amik még pont megfelelően zsírosak, de egyben finom ropogósak is. A legtöbb hentesnél lehet sertés, liba, esetleg kacsatepertőt venni, de ha…..
Az osso bucco, azaz lyukas csont egy remek olasz készült étel neve, ami hagyományosan borjúból készítenek, de marhalábszárból sem lesz rossz. Az otthon is könnyen elkészíthető fogásnál az alapanyag minősége és feldolgozása dönt: csak friss, szép, szigorúan a velőscsonttal együtt szelt…..
ilyenek a sablonok új poszt 2017.01.03 13:53:47
kruváéra 18+os baszki..
Ide jön a szöveg, ami ne legyen egy nagy massza, több bekezdés, képek, átláthatóság, satöbbi. Ide jön a szöveg, ami ne legyen egy nagy massza, több bekezdés, képek, átláthatóság, satöbbi.Ide jön a szöveg, ami ne legyen egy nagy massza, több bekezdés, képek, átláthatóság, satöbbi.Ide jön a szöveg,…..
Ha szilveszterre hidegtállal készülnénk, de a kaszinótojás és sonkatekercs mellett  valami erősebb fogást is kínálnánk a vendégek, remek ötlet ez a kolbásszal töltött karaj. Előre elkészíthető, hidegen csodálatosan szeletelhető, mutatós és nagyon finom. ..
Az év végi lakomák egyik legegyszerűbb és egyben legfinomabb fogása a káposztaleves, azaz korhelyleves. A savanyú káposztából, csülökkel készülő levest állítólag megéri az éjszakai buli folyamán, illetve másnap fogyasztani, mert ezzel a minimálisra csökkenthetjük az alkohol…..
Sült malacon innen, töltöttkáposztán túl, a két ünnep között igazán megérdemlünk egy kis pihenést. Próbáljunk sok idényzöldséget fogyasztani, ami ilyenkor főleg a gyökérzöldségeket jelenti. De a jó minőségű friss kevert salátákkal sem foghatunk mellé: ha ehhez a a…..
Van, aki azért nem mer online vásárolni, mert az interneten mindenki el akarja lopni a PIN-kódját és a a kártyaszámát és azt ő nem adja meg senkinek. Aztán vannak azok, akik bárhova, bármikor beírják bármilyen adatukat, mert hát oda van írva hogy biztonságos fizetés! A KÜRT hasznos tanácsai mindent…..
A többség általában szeletelt húst választ, ha hús sütésről van szó, pedig ha szép fehérpecsenyét találunk a boltban, érdemes egyben elkészíteni. Ha még sosem próbáltuk, itt az ideje nekiállni. A végeredmény zamatos, omlós hús lesz, ami minden perc munkát megér...
A rakott karfiolt könnyű elrontani: ha rossz minőségű alapanyagokkal dolgozunk, ízetlenre főtt karfiolt és rossz húsból készült csomagolt darálthússal készítjük, por állagú bolti zsemlemorzsával szórjuk és végül sovány, vizes tejfölt használunk, akkor ne csodálkozzunk, ha a család csak az egészség…..
“Nagyon sokat puhult a méhszáj múlt hét óta, egy ujjamat könnyedén át tudom fúrni, és akkor most átfúrok még egyet, ez lehet hogy fájni fog és vérzést is tapasztal majd” - mondta az orvos, de egyáltalán nem fájt és nem is véreztem. A dúla azt mondta, hogy ez nem feltétlenül rossz, nincs két egyforma…..
ge 2016.11.22 13:16:42
A tócsni, avagy lapcsánka, cicege, rösztike, ki hogy ismeri, egy ellenállhatatlan krumplis fogás, amit ehetünk önmagában, de köretként is remek. Sőt, nem csak burgonyából készíthető, most ezekre is mutatunk néhány változatot. Általános szabály, hogy a tócsnit mindig forró olajban süssük és frissen…..
A savanyú káposztáról már megírtuk, hogy rengeteg jó tulajdonsága miatt az őszi-téli időszakban érdemes rendszeresen fogyasztani, de arra nem tértünk ki, hogy ha nem savanyúságként, köretként fogyasztanánk, mit kezdhetünk vele. Most egy egyszerű, tipikusan őszi fogást mutatunk, ami a káposzta…..
A legtöbben sokáig nem merünk nekiállni otthon a szilvás gombócnak, inkább keressük a jobb minőségű mirelit változatot és próbáljuk elhinni, hogy az is finom. Pedig elég egyszer megkóstolni a saját kezünkkel gyúrt tésztából készült gombócot, hogy rájöjjünk: sokkal többnek gondoltuk a munkát, az íze…..
Ide jön a szöveg, ami ne legyen egy nagy massza, több bekezdés, képek, átláthatóság, satöbbi. Ide jön a szöveg, ami ne legyen egy nagy massza, több bekezdés, képek, átláthatóság, satöbbi.Ide jön a szöveg, ami ne legyen egy nagy massza, több bekezdés, képek, átláthatóság, satöbbi.Ide jön a szöveg,…..
ge 2016.09.05 14:24:31
  A bográcsban készült leveseknek elképesztő ízük lesz, a tűzön főzés csodálatos zamatot ad a legegyszerűbb fogásnak is. A bugaci húsgombócleves mindenhogy isteni, itt az ideje bográcsban is kipróbálni.  ..
Sokan az erős illata miatt nem szeretik, pedig a faggyú nélkül, jó minőségű, friss húsból készülő birkapörkölt igazán csodálatos fogás. Főleg ha bográcsban, vörösbor hozzáadásával, több féle húsból (comb, lapocka, nyak, oldalas) készítjük...
Ha már unjuk a pörköltet, lépjünk egy lépéssel tovább és készítsünk a bográcsunkban palóclevest! Az alap egy szaftos sertéspörkölt, amit zöldbabbal és krumplival folytatunk, végül kenyérrel fogyasztjuk. Szárnyasból, vagy hagyományosan birkahúsból is készíthető, de most egy sertés combból készültet…..
  A gyümölcsök és a sajtok együtt igazi ínyenc falatok, érdemes a különböző típusokkal kísérletezni. Az ősz kedvence lehet ez a sajtos szőlő saláta, de kipróbálhatjuk körtével, esetleg almával is...
A kívül ropogós, belül omlós, illatos csülök nem egy könnyű diétás fogás, de néha igazán megengedhetjük magunknak. Azt hihetnénk, hogy sokkal bonyolultabb, mint egy szerelt hús megsütni, de igazán nem nagy fáradtság. Idő viszont valóban kell hozzá, előző nap érdemes minden előkészíteni, hogy a sütés…..
Az igazi nyár beköszöntét jelzi, ha már hosszas válogatás és gyanakodás nélkül tudunk hazai, illatos, édes dinnyét venni. Kinek a sárga, kinek a görög jön be jobban, de abban mindenki egyetért hogy a behűtött, jó minőségű dinnye az egyik legélvezetesebb nyári gyümölcsünk. Saláták, fagylaltok,…..
Gyerekek örök kedvencei a mindenféle húsgolyók, de a felnőtteknek is jó alternatíva a szokásos grillezett húsok mellé. Pulykából is készíthető, de egy szép dagadóból zamatosabb húsgolyókat kaphatunk. Hozzávalók 70 dkg darált sertéshús2 szelet fehér kenyérFél dl tej5 dkg frissen reszelt parmezán1…..