Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mezdema

22 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második este már jóval cukibban telt. Mivel egész nap járkáltunk, hamar elfáradtunk, sok altatóra nem volt szükség. Szerencsére a dolgot felgyorsulnak amikor az ember alszik 5-7 órát. Persze a hajnali ébresztés most is megvolt. Nővérke jött, bedugta a lázmérőt és várta az eredményt. Közben…..
Június 2-án megméretteti magát az Archaic a Wacken Metal Battle döntőjében, ahol nem kisebb a díj, mint fellépési lehetőség a német Wacken Open Air fesztiválon. Ennek kapcsán üzent a csapatnak Gary Holt (Slayer, Exodus). Aki elmegy és támogatja a csapatot, ingyen mehet az öt nappal későbbi…..
Mezdema 2019.05.17 16:28:11
Fura közlemény jelent meg ma arról, hogy Tarlós István főpolgármester és Palkovics László innovációs miniszter megállapodott arról, hogy éjfél és hajnal öt között repülési tilalom lesz Lisztferihegyen. A furcsaság az, hogy a két politikus egymással egyezett meg, nem az érintettekkel, bár a Wizz Air…..
Mezdema 2019.04.24 16:54:26
@vanek ur: ez tényleg így van. Nyáron mindig nyitott ablaknál döglök a fogarasin a 3. emeleten. Repcsire sose keltem fel, de a kukásokra minden héten 3x, fél6kor.
Műtét az mindenki számára nagy dolog, még akkor is húzzuk halasszuk, ha "csak" egy bölcsességfog műtétről van, szó. Nem szeretjük ha szurkálnak, matatnak olyan helyen, ami számunkra fontos! :) Térdműtét is ilyen.  A műtét előtti napon sokat kell inni, és lehetőleg este egy laza vacsit fogyasszunk…..
Sziasztok! Egy térdműtétre (ha nem muszáj) rávenni magad nem egyszerű. Senki se szereti ha tűvel szurkálják vagy matatnak rajta. Én is így voltam ezzel. Nem annyira félek a tűtől, de nem is szeretem ha hadonásznak vele, vagy éppen vért vesznek tőlem. Ezért is odáztam a műtétet. Műtéti időpont…..
  Sziasztok! Hogyan is kezdjük egy ilyen blogot írni? Talán egy rövid bemutatkozással?  35 éves Budapest-i férfi vagyok, online marketing szakember. Gyerekkorom óta sportolok, kipróbáltam a legtöbb sportot ami tudtam, mégis a labdarúgásnál maradtam. Kapusként kezdtem a BVSC-ben, majd Fradi után…..
Subba Hétfő! 2017.09.04 16:50:55
Mezdema 2017.09.05 13:40:08
Jön az ősz, esnek végre keményen a repjegyárak, most már könnyű válogatni a nagyon olcsó ajánlatok között. Bőven több mint 10 útvonalon kukkantottak be a jegyárak 5 ezer forint alá, kis híján 3 ezres jegyekből is össze tudtunk volna gereblyézni egy tízes listát. De inkább legyen 5 ezer a határ, ezen…..
Itt van ez a szép mosógép, régóta 80 ezer forint az ára. De most a nagy akcióban 25 százalékkal olcsóbb, csak 60 ezer. Óriási, nem?  Azt miért tegyük hozzá, hogy nem ugyanarról a modellről van szó, hanem egy olyanról, amiből kispóroltuk a centrifugát. Nagyjából hasonlót ügyeskedett a Wizz Air is a…..
Mezdema 2017.03.29 14:24:00
@Gtusa: Nem! Mi is szerettünk volna Szicíliába repülni rokonokhoz, de egyszerűen olyan drága lett, hogy el se hiszem.... Nagyon meg kell fontolni a rokonlátogatást is. Szörnyű.
1. Érdemes síelés előtt aktívan felkészülnöd, mozgással, edzéssel, hogy állóképességed megfelelő legyen és ne az izomlázad nyomja rá bélyegét a teljes hétre már első nap után. 2. Rétegesen öltözz és  legyen váltó ruhád. Napszemüveget és naptejet is vigyél magaddal. 3. A saját felszerelést…..
Sziasztok! Akik engem olvastak már ilyen olyan fórumon, megismertek és tudják, hogy velem általában mindig valami furcsa dolog történik. Általában ilyenkor végig is megyek egy adott folyamaton aminek a végén ajánlok egy általam tesztelt, megbízható megoldást. Jelen fórumon arról lesz szó, hogyha…..
Gyerekkorunktól azt halljuk -hiszen szüleink mennyiszer elmondták-, hogy minden nap mossunk fogat, lehetőleg többször is. Sőt azt is tudjuk, és remélhetőleg minél többen be is tartjuk, hogy évente legalább egyszer érdemes ellátogatnunk fogászati szűrővizsgálatra. De azt vajon tudod-e, milyen komoly…..
Két olcsó, házi trükkel is megszabadulhatsz a fogkőtől ahelyett, hogy méregdrága kezelésekért fizess a fogorvosodnál. A magánrendelőkben 12, 13, de akár 17 ezer forintért is hirdetnek fogkő-eltávolítást, így nem keveset spórolsz, ha kipróbálod az alábbiakat. Az egyik tuti…..
Mezdema 2016.10.26 17:36:23
Most voltam az www.ejjelnappalifogaszat.hu - rendelőben. 7000 forintért fogkövet leszedték és meg is polírozták, ellenőrizték, hogy vannak e lyukas fogaim... ennél olcsóbb megoldás nincs :) és én inkább ebben bízok :)))
A 3D nyomtatás lehetőségei napról napra bővülnek, egyetlen probléma, hogy a hype miatt kívülállók hajlamosak összekeverni 2026-tal a jelent. Az egyik legérintettebb terület a medicina és az egészségügy, például a fogászat, ahol „csendes forradalom” megy végbe a szakértők szerint. Implantátumokat…..
Mezdema 2016.10.26 11:37:25
Nagyon szuper cikk! Még jó, hogy az www.ejjelnappalifogaszat.hu fogászatomon emberek dolgoznak és gyorsan megcsinálják ugyan ezt.
Sziasztok! Most, hogy kihevertük a téli nagy evések időszakát és talán 1-2 kiló fel is jött, ideje kicsit gondoskodnunk a szervezetünkkel.  Szervezetünk ilyenkor nagyon leterhelődik. (Régebben ez a volt az az időszak amikor száz számra kaptam a leveleket és kértek tanácsot a…..
"Egyszerű pénzszerző trükk a méregtelenítő kúrák nagy része" véli Dr. Zacher Gábor toxikológus. Dr. Gajdos Gábor természetgyógyász árnyaltabban látja a helyzetet. A Napközben műsorában beszélgettek erről, nagyon ajánlom mindenkinek! Tulajdonképpen mi az a méregtelenítés?…..
Mezdema 2014.10.13 22:34:29
A tavasz a megújulás időszaka, ilyenkor szokás megszabadulni a télen felgyülemlett salakanyagoktól. Sokan azt hiszik, hogy a szervezet megtisztulása természetes folyamat, ez azonban csak akkor igaz, ha valaki csak friss levegőt szív, kizárólag természetes táplálékot vesz…..
 Sziasztok!   Újra a fedélzeten a kis csipet-csapat. Idestova 4. hete jött össze a kis kolóniánk tisztulunk együtt. A fenti idézetet Ilonka osztotta meg velünk nem olyan régen emailben, gyorsan le is csaptam rá és engedélyt kértem rá, hogy ezzel a mindent elmondó…..
Nyári fogyókúra június 3. 2012.06.03 09:30:00
Reggel sokkot kaptam, mert 65,4 kg vagyok. Basszus én azt hittem, h 64 vagyok, de sebaj, dolgozom rajta. reggeli cornflakes eperrel- hmm tízórai (eper) ebéd borsófőzelék -sok:( kolbásszal, eper uzsonna - vacsora (nagyon kicsi) lecsó sport 1 óra…..
Engerland Itt az EB-keret! 2012.05.16 14:45:00
Kihirdette Roy Hodgson az EB-keretet. Nem lenne fair földbe döngölni az új kapitányt, úgy, hogy még egy meccset sem játszott a csapat (plána azok után, hogy csak pár hete nevezték ki), de összességében sajnos több a negatívum, mint a pozitívum. Gyorselemzés a tovább után. …..
Sziasztok! 2 hete zajlik a colonix méregtelenítő kúra, és itt az idő, hogy pár gondolatot megosszak veletek. Az elmúlt 1 hétben ketten is csatlakoztak hozzánk így már 14en vagyunk. :) Nagyon szép szám. Viszont a két új csatlakozót nem számítom bele a mostani kis…..
Több mint fél éve már, hogy elkezdtem a Túraautó Hírblog írását, tehát itt az idő, hogy kicsit előre lépjünk. Nem vagyok híve azoknak a változásoknak, amik csak azért történnek, hogy valami más legyen, mint eddig, úgyhogy remélem, inkább fejlődésről beszélhetünk…..