Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsú - Csodanő.hu

91 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha úgy gondolod, hogy félig üres, akkor ez az írás neked szól. Ha úgy gondolod, hogy félig tele van, akkor pláne. Ha pedig úgy vagy vele, hogy nem tudod, meddig van a pohár, de te torkig vagy ezzel a kérdéssel – nos, akkor jó eséllyel egyetértesz az alábbiakkal. A pozitív…..
Zsú - Csodanő.hu 2012.02.15 01:17:26
@amind enit: Igen, ez így ismerős! Csak egy pici szeletet emeltem ki magamnak, de hihetetlenül nagy feladatnak hangzik egy egész család kommunikációját megzsiráfítani. Nyilván nem is lehet igazán erre másokat rávenni, maximum példát mutatni, megérteni, odafigyelni, rávezetni. Már ha az ember maga is elsajátította.

De élőben az egész valahogy túl közel van, úgyhogy nem egyszerű.

@Birtalan Balazs: Amúgy ez részemről kicsit mellékvágánynak tűnhet, de nem annak szántam. Sokszor azt érzem, hogy a párom által bedobott horog a logikátlanság. Amit én szépen be is kapok, és rögtön elfut a pipa, és hátrahagyom önnön felnőttemet, és mehet a balhé.

Például beszélgetünk a drogokról. Jó távoli téma, igazából most semmi tétje. Érvek, ellenérvek, így látom, úgy látom. És akkor egyszer csak elhangzik az, hogy "egyszer egy buliban egy barátomat bedrogozták. Ha buliba engedjük, be fogják drogozni." És akkor én erre köpni nyelni nem tudok, hogy hogyan kapcsolódnak össze a félmondatok.

Nem hinném, hogy önmagában megoldás lenne tudni, hogy pontosan min is húzom fel magam... De talán nem jön rosszul.
Zsú - Csodanő.hu 2012.02.15 01:22:44
@Birtalan Balazs:

"a probléma többnyire ott van, hogy összekeverjük magunknál is, a másiknál is a szükséglet kielégítésére tett konkrét lépést (ill. annak szándékát) magával a szükséglettel."

Hűha, ezt nem nagyon értem. Pl hogy golfozni jár, mert pihenésre vágyik?
Zsú - Csodanő.hu 2012.02.15 19:51:24
Szerintem elég általános jelenség, amit @amind enit: megfogalmaz... Pl az érzelmek boncolgatását, vagy a szerelem felvetését gyakran követi olyan reakció (szóban, vagy nem), hogy "Miért kérdezed, valami baj van?"...

Nem erről van szó?
A hisztériakeltés lassan háttérbe szorítja magát a tragédiát; az embereket egyre inkább az foglalkoztatja: késeltek-e cigányok a West Balkánban, vagy sem. A kommentárokban rengeteg szempont megjelenik, kivéve egyet: a tanúvallomások pszichológiai megbízhatóságának kérdése.A…..
A holokauszt válogatás nélkül darált be sorskönyv-vezérelt és autonóm embereket egyaránt. Az esetleges túlélés csaknem kizárólag mázli kérdése volt. Ám a túl nem élés néha még ilyen körülmények között is lehetett sorskönyvi döntés eredménye. Hogy K. Havas Géza…..
Zsú - Csodanő.hu 2012.02.13 00:50:24
Egy igazán szórakoztató reklámfilmre bukkantam, amiben az új-zélandi SkyTV műsorszolgáltató népszerűsíti a digitális televíziózás előnyeit, pontosabban a felvehető és bármikor lejátszható műsorokat. A helyi DDB ügynökség 60 másodperces szpotja arra fókuszál, hogy mi…..
Felépítettünk egy márkát, amit ma tömegek kerestek meg az interneten, ezután:tv2.hu/mokka/video/szobatisztasagra-nevel-csopp-es-potty..
link..
Zsú - Csodanő.hu 2010.09.04 14:24:32
BFit! Torna a hálón 2010.04.27 14:33:00
A prózai címnél a valóság sokkal egyszerűbb, mivel a virtuális edzőtermekről szeretnék írni.  Mostanában gombamód szaporodnak az online termek, ami nyilván mindenkinek jó,  mert egyik oldalon (és a másikon is) költséghatékony, ráadásul a vendégnek nem kell sehová…..
Zsú - Csodanő.hu 2010.08.29 10:26:59
Az üzenet: Ha nem mozogsz, kövér leszel! :)) Ha pedig mozognál, ott a Csodanő.hu, az otthoni és változatos mogás biztosítója! Tudod... rendszeres és jó hangulatú mozgás a lehető legkevesebb időbefektetéssel, az otthonodban, mégis társaságban!Kipróbálod tét…..
Elég ha te fogysz, a pénztárcád maradjon kövér? Barátaid a zöldséglevesek!  A zöldségleveseknek ezer és ezer finom, laktató, különböző mértékben fogyasztó variációja van. Az elkészítésük is egyszerű, bár tegyük hozzá, nem feltétlenül gyors. Viszont…..
„Egy probléma nem oldható meg ugyanolyan gondolkodásmóddal, mint amilyenben az adott probléma keletkezett. ” /Albert Einstein/ Azt hiszem, ez a mondat tökéletesen illik minden életmódváltásról szóló gondolatsor lábjegyzetébe. Sőt meg merném kockáztatni, hogy kell…..
FIKTÍV RECEPT! Minden hasonlóság valódi fogyókúrás tanácsokkal kizárólag a véletlen műve."Reggeli: (drága, speciális, fogyókúrás, tudod-mire-gondolok-márkájú) pirítós avokádókrémmel.Ebéd: 20dkg garnélarák XY szósszal, és 1 szelet (ugyanolyan)…..
Gondoltam unaloműzőként játszhatnánk egy kis játékot, rögtön egy egész sorozatot. Tök egyszerű az egész, nincs nyereménye, nincs tétje, és mégis csak jobb, mint dolgozni.A lényeg: a szöglenyomat segítségével minden héten készítek egy lenyomatot testem valamely részletéről…..
Zsú - Csodanő.hu 2010.02.12 08:55:02
@Tichamér: :D

Ki beszélt itt szekszualitásról? (+ártatlanul pislogó naaagy bociszemek...)

Bár látom neked a biincsről sem az jut eszedbe, hogy a rend őrei lakatalá tettek. Vagy ha mégis, akkor a rendnek nagyon-nagyon szexi őrei lehettek... :D
Én én vagyok.Nincs a világon még egy ugyanilyen ember. Egyes részleteket tekintve sokan hasonlítanak hozzám, de egészében véve senki. Ennélfogva bármit teszek, azt magamnak tulajdoníthatom, hiszen én magam választottam.Én rendelkezem mindenemmel –a testemmel és annak minden…..
...............Mennyire igaz! Sajnos... ...............Bevallom őszintén, az hogy itt vagyok, és pötyögök, egy győzelem. Hogy miért?Egész furcsa, mert általában szeretek írni! Mégis, amikor egy hete nekiültem, hogy megírjam a soron következő témát, egyszerűen nem ment. Fáradt…..
Ez az iromány ugyan nem a fogyókúráról szól, hanem egy jóval általánosabb megközelítésben veszi nagyító alá a halogatást.De ettől még nem lesz kevésbé hasznos. Sőt!Figyelem! Feladat következik!Mindenki most azonnal lépjen át egy másik oldalra, aki még soha nem…..
Amikor a kilencvenes évek elején Olaszországban először rendeltem Calzone-t, azt sem tudtam, hogy mi az. Meghökkentem, amikor elém rakták a "csukott" pizzát, de az íze valami isteni volt. Itthon minden pizzériában azt kerestem, hol tudnék újra enni. Egy balatoni étteremben…..
Zsú - Csodanő.hu 2010.01.30 22:28:23
@Navarone: Sápadtak, erőtlenek, soványak? :))

Hűha...

Van szerencsém ismerni egy pár vegetáriánust. Az ahelyzet, hogyteljes a paletta. Van nagyon sovány, mackós, és kigyúrt is közöttük, már ha csak a pasikat véggiggondolom. De hogy kívülről egyikükről se mondanám meg, hogy vegetáriánus, az biztos.

Szóval se a vegákat, se a nem vegákat ne tessék bántani.

A pizzarecept pedig nagyon jó, én is sokszor eszek teljes kiőrlésű liszttel készült tésztákat.

A beszólogatóknak pedig:
Nem kell azon őrjöngeni, hogy nem elég fogyókúrás, mert tészta. Nem 5-6 szeletről volt szó, csak egyről.

Ahhoz hogy a fogyókúra ne kúra,hanem életmódváltás legyen, muszáj belevarázsolnunk a kedvenc ételeinket valamilyen egyszerűbb, kevésbé megterhelő formátumban.

Ez a pizza egy tökéletes példa erre. Kevésbé hízlal, mint az eredeti, és ugyanazt az ízélményt nyújtja. Kis mennyiségben, a megfelelő időpontban tökéletes.

Uff. Ja és gratulálok a főoldalhoz! Szép volt!!! :))
Figyelem, olyat mondok, ami meg fogsz lepődni, de nagyon!A legnagyobb hiba, amit el lehet követni a fogyókúra elején:A (túlzott) lelkesedés.Bizony. Nem feltétlenül tesz jót, ha úgy vágsz bele egy fogyókúrába, hogy "igen, csináljuk, kezdjük már".Belegondoltál már, hogy a…..
Írjunk nagybanKicsibenMég kissebbenseima szöveget sem árt hagyni azutókorra Kommenteljünk is, mertaz kellmeg ilyet is, bár nem tudom, mi a különbség..
Zsú - Csodanő.hu 2010.01.23 23:11:30
És fogytam! Kerek 1 kg-ot, tehát az egészséges határon belül maradtam, mégis beindult újra  súlycsökkenés. Az előre betervezett étrendet néha módosítottam, de ettől még nem dől össze a világ (meg a diétás étrend sem). A mozgás már nagyobb kihívást jelent, hova…..
A következő bejegyzést Sarkadi Károly, profi masszőr vetette papírra képernyőre, aki a fogyókúra verseny győztesét is egy isteni masszázzsal fogja elkényeztetni. Őt kértem meg, hogy kicsit mutatkozzon be, és mutassa be a fő profilját adó masszázsformát: a cellulitisz…..
Figyelem, olyat mondok, ami meg fogsz lepődni, de nagyon!A legnagyobb hiba, amit el lehet követni a fogyókúra elején:A (túlzott) lelkesedés.Bizony. Nem feltétlenül tesz jót, ha úgy vágsz bele egy fogyókúrába, hogy "igen, csináljuk, kezdjük már".Belegondoltál már, hogy a…..