Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seahawk

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
20éve vagyok ápolónő.Divat manapság a leterheltségre és a pénztelenségre hivatkozni ami igaz de az embertelenségre,empátia hiányára ez nem mentség. De.....!A nővér kiszolgáló személyzet a nap 12órájában.Minden betegnek,hozzátartozónak,orvosnak próbál megfelelni!Mind…..
„Menj már el hozzá, próbáld ki! Nagyon klassz keze van, utána kicsit fáj, de két nap múlva, mintha kicseréltek volna.” – ezekkel a szavakkal ajánlottak valakit, aki gyógymasszőr. – „Ja, és ne lepődj meg, bugyira le kell vetkőzni!” – jött…..
Nem először fordul elő, hogy tanulságos és érdekes írást kapunk, ám nem is kicsit át kell szabni a benne  található konkrétumok és személyes adatok miatt. Ami az ilyen levelekben áll, akár szóról szóra igaz is lehet, de mi nem voltunk ott, a névvel, címmel, telefonszámmal…..
Varánusz Paroladublőrök 2010.05.30 08:00:00
Vannak pillanatok amikor az embernek felül kéne tudni emelkedni önmagán. Egy vesztes csata utáni "eredményhirdetés" napja pont ilyen. A győztes örül és ünnepel hangosan, a vesztes meg foglalja el magát a sírástól kilógó fikacsúzli visszaszívogatásával csendben. Hátha…..
seahawk 2010.05.30 14:16:22
@szemtanú: Meg is van az eredménye,mert az elmúlt 20 év alatt csak egyre rosszabb let. ennyi idő alatt felépült egy Japán 2 atom bomba után és egy Németország porig bombázás után.
8ker Főkert 2010.05.05 19:19:56
 Megnéztem a Főkert kerületi kirendeltségét. Háááát, a jó gazda a saját portáját rendben tartja.   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/lesley/fokert/feed", "width":"600", "height":"400", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
  Az elején azt hittem, a dolog eltűnik magától, de aggasztó jelek vannak, hogy mégse. Ezért most itt is, még egyszer elmondjuk, hogy mindenki hallja: a bikicsunáj nem vicces, már tegnap sem volt az, sőt, keletkezésének pillanatától kezdve kimondottan ócska, áljópofi.…..
Szinte hetente előfordul, hogy valamelyik kollégánk/ismerősünk idejön, vagy küld egy levelet, melyben tanácsot kér. Mivel az olvasói levelek és kérdések rendre kikerülnek honlapunkra, így ezeket a belső leveleket megtartjuk magunknak. Pedig - mint olvashatják azt alant - sokszor mi…..
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
seahawk 2010.05.15 06:12:41
 A holokauszt tagadásáról szóló törvény mellett és ellen rengeteg érv elhangzott már, nem kívánnék ebbe a sorba beállni. Csak a tényeket rögzítem. Megnéztem a forgalomban lévő középiskolás tankönyveket, pontosabban a rendelkezésemre álló 5 könyvet, valószínűsítem…..
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
"Trollmann ellenfele Adolf Wilt, egy szőke, német bokszoló volt, akit esélyesebbnek is tartottak. De Trollmann mindent beleadott a küzdelembe – pedig a közönség jó része is ellene tüntetett –, végül győzni tudott."ICA interkulturális mesesorozatában Bársony…..
Totti Riccardo Salvatore nagy spíler, de hogy már ennyire messze túl jár a fostalicskán is, az egészen beteges rosszviccek földjén, az csak most világosodott meg előttem. Íme tehát a képvicc, ami romba dönti a Fidesz tutira vett sikerét, teljesen átrajzolva a magyar politikai…..
Nyáron jön az új Karate Kid, amit az 1984-es film történetét alapul véve készítettek el. A remake készítőknek nagyon nehéz dolguk van, hiszen az eredeti mozi sok szempontból igazán kiválóra sikerült. A gondnok és mester szerepét játszó Pat Morita (1932-2005) 52 éves volt az…..
Még az utolsó pillanatban muszáj ellőnöm a farsang témakörében ezt a műremeket. Hello Kitty és Darth Vader nászából született ez a pompás sisak, amiben reméljük, hangtorzító is van, hogy a benne lévő gyerek élethűen tudja elég vérfagyasztóan nyávogni: "Luke, én…..
Varánusz Bokros Lajos azt üzente 2010.02.18 08:00:00
Bokros Lajos azt üzente:Elfogyott már a türelme!Másodszor már nem üzeni, köd utána, el fog menni,Éljen a vélemény-szabadság,Éljen Bokros Laja!Nemzetmentő Lajosnál betelt a pohár. Az MDF és Dávid Ibolya egyetlen és féltve őrzött választási árucikke úgy látja, elég ebből a…..
Beküldött intő következik megint, a szót át is adom Zsófinak. Ez az intő úgy keletkezett,hogy utolsó óránk volt a drága földrajz tanárnővel,akiről tudni kell,hogy rühellt engem,de ez az érzés kölcsönös volt ... A lényeg az,hogy folyton "kóstolgatott" engem,mert mindenáron azt akarta,hogy…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
seahawk 2010.02.11 14:21:02
Na ettöl van antiszemitizmus. Addig feszegetik a pofonos ládát amíg kinyílik. Ha meg kinyílt akkor lehet mártírkodni. Addig követelöznek amíg az is ellenük fordul aki amugy megférne velük.
Nézzünk csak meg pár tényszerűséget.
-az 1933-as német választásokon kik nyertek? a nácik. Kik pénzelték? a zsidó pénzguruk.Azért hogy ne a komcsik nyerjenek. Csakhogy 1923-ban már megírodott a mein kampf. Abban minden benne volt.Tehát nem árultak zsákba macskát.

-Nem tudom pontosan mikor is indultak a vonatok,de 44 márc 17.én hivatalosan is meg let szállva az ország. Ezt mind tudjuk mit jelent. Elötte is volt sok ráhatás de Horthy amíg lehetet akadályozta a deportálást. Ja ezt nem szeretik emlegetni.

-Anno még 2.János Pál pápa elismerte hogy a keresztény egyház behunyta a szemét a szörnyűségek felett a főrabbi pedig beismerte hogy közel sem annyi volt az áldozat mint amivel vagdalkoznak.

-a zsidó történelem arról szól hogy mindíg mások elé helyezik magukat ezért már töbször elkergették,korlátozták őket.Egyiptomtól mostanáig.

-A japánok sokkal több kínait,és más egyébb ázsiai népet tizedelt meg mint ahány zsidó és nem zsidót a németek és csatlósaik. És érdekes módón alik néhány embert ítéltek el háborús bűnökért. A császárnak haja szála sem görbült pedig politikailag Hirohito=Hitler. És azota sincs semmijen gittegylet ami japán bűnösöket hajkurászna.

-Khol kancellárt ostromolták a sokadik kártérítésért,ő azt mondta:rendben, kifizetik,de alá kell irnijuk hogy nem lesz több követelésük.Persze erről hallani sem akartak.

-Ha így nézzük a dolgokat akkor a magyar állam is követelözhetne a Tatár,Török,Oszták,Orosz és Német államoktól kártérítést.

-Ahogy egy kolegám fogalmazta meg,van a vallása zsidó,és a munkája zsidó.Ez utobbitól mentsen meg az ég. Elég elszomorító hogy ma magyarországon a zsidó és a cigány szónak a kiejtése is fajgyülöletnek számít,függetlenül attól hogy milyen szövegkörnyezetben van megemlítve.
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..
Egy 20. kerületi házban alig van víz, mert az előző lakók tartoztak, a közös képviselő pedig eltűnt a pénzzel. A történetben látszólag minden törvényes, a bibi csak az, hogy három olyan család él a házban, akik 0 forint tartozást bizonyító (ún. nullás) papírral vették…..