Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bedtime story

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi napok eseményei, nyilatkozatai, a mai Áder-beiktatás és utána a beszéde annyira megviselték az egyébként is magas érzelmi intelligenciával létező kis lelkemet, hogy most úgy döntöttem, nyilvánosan ventillálok. A magyar nyelv tele van szólás-mondással. Ilyen a "fejétől bűzlik a hal" is. Az…..
bedtime story 2017.05.09 07:59:43
A címben megfogalmazott gondolat nem tőlem származik, hanem maguktól a hollandoktól, és folytatása is van, ami így hangzik: „a hollandok pedig Hollandiát”. Ma tehát ide látogatunk, és megpróbáljuk körbejárni, mire is érdemes figyelni, milyen meglepetésekre készüljön fel az,…..
Az utóbbi években elterjedt az a rémhír, miszerint a kalciumbevitel fokozza a szív-és érrendszeri megbetegedések gyakoriságát. Ellentmondásos tanulmányok születtek, melyek növelték a betegek és az orvosok bizonytalanságát. Most akkor szedjük vagy ne a kalciumot?..
A világ tele van történelmi jelentőségű épületekben található szállodákkal, ám akadnak köztük olyanok, melyek alighanem szívesen megszabadulnának múltjuk egy szeletétől. Ma öt ilyet mutatunk be, egyiknek hátborzongatóbb a múltja, mint a másiknak. (fotó: oyster.com) The…..
A 40, boulevard Haussmann alatt található párizsi áruház relatíve kerek évfordulójáról kicsit több, mint egy évvel lecsúsztam, de és talán sosem árt és sosincs késő megemlékezni a csodálatos Galeries Lafayette-ről, Európa egyik legszebb áruházáról.  Well, however…..
A kedvenc téli levesem, sok zöldséggel, csülökkel, szalonnával és kolbásszal! Snert (6-8 fő részére) 500 g zöldborsó (eredetileg szárított borsóval készítették, így én is azt használtam), 2 kisebb darabka - nem füstölt - hátsócsülök (kb. 1300 g), 150-200 g nem túl…..
Egészen az elmúlt napokig tudomásom sem volt róla, hogy ebből a filmből is készült egy rendezői verzió, viszont ahogy értesültem erről, azon nyomban siettem pótolni e szégyenteljes mulasztást. Az eredeti mozis verziót pár éve láttam, annak idején az egyöntetűen rossz kritikák miatt nem néztem meg…..
bedtime story 2014.04.06 08:19:07
@scal: a poszt elso bekezdeseben.
Nem vagyok nyelvtannaci, de egybol szemet szurt.
Te sem tudod eldönteni, melyik stílus tetszik neked a legjobban? Akkor böngészd a Stílusnap bejegyzéseit, és könnyen rájöhetsz! Nappali hét indul! A konyha után a lakás legforgalmasabb központi közösségi tere. Családi összejövetelek, beszélgetések, délutáni szundi és…..
Egy ideig most ez lesz mindenütt, True Detective vírusvideók és mémek, tessék kibírni. Ezt speciel a Cinken leltük.  ..
  Minden úgy kezdődött, hogy egy budai csokoládéfesztiválon ráleltem Raj Ráchel standjára, ahol semmi mást nem lehetett kapni, csak flódnit. Vettem egyet, és nagyon ízlett, pedig már jelentős mennyiségű édességet kóstoltam aznap, mégis az utolsó morzsáig megettem. A…..
Kívül tágasabb A világ 2083-ban 2013.08.20 06:52:00
Aligha akad olyan ember, akit ne érdekelne, milyen lesz a (nem is olyan távoli) jövő. Egy előrejelzés szerint a 2080-as években a biotechnológiának köszönhetően mindennaposak lesznek a beültethető mesterséges, szuperérzékeny szervek, ami jó hír. Ami viszont rossz, hogy a Balkán…..
bedtime story 2013.08.20 16:20:55
 A fenti kép Macskafaraok alkotása és tulajdonképpen semmi köze a cikk témájához.Még csak nem is Budapesten készült, hanem Szegeden. Viszont nagyon tetszik. Ismét érdekes írás jelent meg a Bp. XV. blogon, mely bár főleg palotai ügyekkel foglalkozik, ám ez most épp úgy…..
bedtime story 2012.11.01 14:24:34
Clandestino Hósivatag halakkal 2012.02.07 20:54:00
A Chihuahuai-sivatag közepén, kopár hegyek között bújik meg Mexikó egyik leglenyűgözőbb, és egyben az egyik legkevésbé ismert természeti csodája, Cuatro Ciénegas. A sivatag nem túl látványos a környéken: világosbarna sziklákon mindenféle kórók és kaktuszok nőnek többszáz kilométeren keresztül.…..
Filmdroid TOP 10 Karácsonyi filmek 2011.12.24 14:15:00
Itt van a karácsony és a Filmdroidot is elérte az ünnepi hangulat. Ebből az alkalomból összeszedtem a 10 legjobb karácsonyi filmet. A lista szubjektív! Ez csak az Én személyes véleményem, a saját listám. Szerintetek melyik a 10 legjobb karácsonyi film? Melyik film/filmek maradtak le…..
DopeManTV BAZMEG! 2011.10.25 01:27:50
 Kíváncsi vagy, hogy mit érez ma egy átlag magyar ember? Akkor figyelj BAZMEG! DopeMan Papa most nem az átlagos módon mondja el neked...   Október huszonharmadikán kinn voltunk a MILLA Nem tetszik a rendszer tüntetésén, ahol beszédeket mondtak, műveltségi tesztet…..
bedtime story 2011.10.25 22:41:28
Az elmúlt száz évben többen építettek hóbortból, kedvtelésből várat (a legismertebb a sopronbánfalvi Taródi-vár és a székesfehérvári Bory-vár), melyeket a kegyetlen népnyelv - lássuk be legtöbbször joggal - bolondvárnak nevez. Jóval kevésbé ismert kisöccsük a debreceni…..
Igenek: Vágd méretre a (soros) műszempillát!Tegyél egy tincses műszempillát a szemed külső sarkához!Enyhén spirálozd a szempillákat mielőtt felragasztod a műszempillát!Használj tust a szempillád és a műszempilla tövének kiegyenlítéséhez! Nemek: Ne siesd el a műszempilla…..
Németh Dani - alias TheMutantCow - saját bevallása szerint imádja Budapestet. Grafikusként dolgozik, de saját szórakoztatására egy kis gyűjteményt állított össze, amiben a várost próbálja bemutatni kicsit más megvilágításban mint ahogy azt megszoktuk. Mint írja:Több csoportra…..
bedtime story 2011.07.27 17:11:46
@scrat: Igen, a harmadik képen tutti egy holland vonat látható. Jó kis emeletes Intercity, NS (holland MÁV) színekben.
Őszintén szólva erről a helyről indult az egész sorozat ötlete, mert pár éve olyan reggelit ettem itt, hogy azóta is emésztem. Jó volt az íze, benne volt minden, aminek bele kellett kerülnie, és olyan laktató volt, hogy délutánig nem éheztem meg tőle. Delejes étel a Stex Alfréd…..
Rövid és roppant sikertelen építészhallgatói éveim alatt a dékán egyszer megkérdezte tőlünk, hogy tudjuk-e, mi az építész legjobb barátja. Volt némi tűnődés a vonalzó, a körző, a kőműves vagy a tervrajz témájában, esetleg a statika jöhetett volna még szóba, de azt…..
Debreczeni Zita manapság már nem olyan pletykagép, mint néhány éve. Mostanában azt hiteti el magáról, hogy a celeb fruskából üzletasszonyka lett. Emlékeztek még arra amikor reklámért cserébe műmellet akart, aztán meggondolta magát. Ez ma már bulvártörténelem. Ami viszont…..
bedtime story 2011.05.19 16:03:10
Más Tészta Krakkó = pirog 2011.04.26 10:17:00
Itthon eléggé sokat siránkozunk a magyar konyháról, ezért ha külföldön járunk, automatikusan várjuk a revelációkat. Krakkóban már az első este kiderült, hogy nem olyan könnyű jót enni.Persze elég bután is futottunk neki, Különféle szervezési okokból első este mindössze…..