Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lescol

0 bejegyzést írt és 337 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasóim, ha éppen nem étkeznek, nézzék meg, kérem a képen pózoló két szartartályt, akik motorcsónakjukkal belehajtottak a Tiszán a védett kérészek közé. Tökéletesen beazonosítható a két véglény, ennek ellenére Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok…..
Lescol 2013.07.01 13:09:06
@Lajos ghr:

az nem 1:1

igenis rohanja le a mókust is a TEK

egyik nem oltja ki a másikat, bűnhődjön az állatja.. minek ugrál autók elé.
Lescol 2013.07.01 13:10:40
@mojszipupi: azért ez nem igaz.
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
Lescol 2013.05.22 11:04:54
@mrbateman: ha minden ilyen dologra, amire azt mondták már, mennyi lélegeztetőgép lehetne belőle, akkor az egész ország már gépen lenne. kissé demagóg megjegyzés
de ez van.
nem kötelező nézni a tv-t
 Tisztelt Jogászok! Örülök,hogy Önökre találtam, mert egy elég furcsa szituáió részese lettem, és szeretném kikérni az Önök véleményét. Egyik portálon egy már lejárt álláshírdetésre jelentkeztem, (jelentkezési határiő febr. vége volt) kérdezvén őket,ha…..
Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
A Tv2 Bűnök és szerelmek című új napi szappanja több (mély) sebből is vérzik, tegnap írtunk erről egy közepesen hosszú dolgozatot, legyen elég annyi, hogy a főszereplő családot Bodzás klán néven emlegetik, a többit itt el lehet olvasni. Egy dologról nem volt eddig szó, a…..
Lescol 2013.01.09 12:16:23
 Persze, tudom hogy hagyomány, meg minden de.. http://honvedelem.hu/film/Egy_eves_a_Honved_Palotaorseg Ünnepelünk hurrá.... Nem tudom, hányan idéztétek fel haderőreformunk legújabb dicső fejezeteinek egyikét? Az alábbi videót végignézve is kiderül hogy eme bátor fiaink keményebb kiképzést kapnak…..
Lescol 2013.01.08 14:47:29
@Hiryu 2,0: a harcipostásokhoz hozzászólva

szerintem kicsit visszavehetnél a hülye megjegyzésekből. ennyi erőből te lehetnél egy blogoló magyarázó fotelkatona. a véleményt lehet sértegetés nélkül is közölni

valóban szemet bántó, hogy a díszőrség arra se képes, hogy legalább a kezük egyszerre mozogjon ha vonulnak, olyan mint egy részeg százlábú. külsőre is jobban kellene válogatni, mert ugyebár díszőrség

ami meg a számodra első helyezettet illeti, szerintem (hangsúlyozom szerintem) egy vicc amit művelnek. lehajtott fejjel sötétből indulva.. mint egy elbaxott megatáncos produkció. megcsúfolása a katonai alakinak.

sehol egy brit őrségváltás? sehol egy görög? hol van az idegenégió?? (ez a zenés bohóckodás más műfaj) annak idején szalagokkal díszített nagyapámék biciklivel nyomták a katonai karusszelt a marosvásárhelyi hadapródiskolán... mégse ez a kategória.

egy dolog a zenekari formáció
egy másik a diszmenet
és egy harmadik az őrségváltás

ettől függetlenül bizony rohadt ciki amit a palotaőrség művel... gyakorolni kellene, a ruha ráér akkor ha nem esik majdnem hasra egy hátraarcnál
Lescol 2013.01.08 14:54:47
@Bélabáttya: tényleg.. a pakisztáni-indiai határátkelő zárásának ceremóniája megvan?
tisztára mint egy focimeccs, tomboló szurkolókkal

www.youtube.com/watch?v=LZ0ue-XGl9c
Lescol 2013.01.08 15:01:39
@I_Isti: szerintem igaza van, bár nem ennyire keményen fogalmaztam volna, de így van

divat fikázni mindent ami hazai és minden más jobb.

én spec röhögtem némelyiken.

ettől függetlenül kell a kritika, de csak akkor ha építő jelleg van benne és meghallgatásra talál..

egyébként én is épp most dobtam ki a könyvjelzők közül, pont ezért
Érdemes néha megmutatni, hogy az etnikai alapú, soviniszta gondolkodás milyen káros az élet egyéb területén is. A Magyar Hírlap a magyar konyhát sem ismeri. Csodálkozva nézett egy öt éves videót Szentesi Zöld László (MH) a youtube-on: Jamie Oliver gulyást főz. A…..
Lescol 2013.01.08 09:21:44
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]: itt a pont :D

az ilyen írással agyoncsapja a szerző a mondandóját.. tudod, úgy kezdte, hogy ő visszaütött .. mint az oviban
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
Mi ez a drámázás? Az verte ki a biztosítékot, hogy egy fél generációra való fiatalt akart megbélyegezni a kormány. A lébecoló diák bélyegét sütötték mindenkire, aki nem fejezte be időben a tanulmányait, tekintet nélkül a körülményekre. Mindegy, hogy egy gyermek születése,…..
Syllabux kolléga (akinek a mai poszt a székfoglalója, de van ígéret rá, hogy lesz még további is!) egy nem mindennapi (sajnos elég rövid) csemegével örvendezteti meg a Lemilblog népes olvasóközönségét. Egy olyan hírszerzőről ír, akinek szakmai pályafutása arra ugyan nem…..
Lescol 2012.11.28 11:06:16
@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):
hehe viszi

és még nem is tudjátok, hogy a valóságban, mostanában miket képesek elszámoltatni :D:D
Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban... voltak a malacok és a madarak... Megérkezett az utóbbi évek legnagyobb őrületét, a malacirtásban utazó madarakat és George Lucas a Disney Star Wars univerzumát vegyítő Angry Birds Star Wars játék. Nem is feszítjük tovább az…..
Lescol 2012.11.09 08:36:58
@lionking: Ezzel én is így vagyok
Bad piggies ugyanezt csinálja a frissítés óta. ráadásul ha megveszem a kiegészítőt, amit persze a rendszer kifizet, semmi se történik. visszaváltani meg nem lehet, mert pont eltelik az a 15 perc mire észreveszed, hogy semmit se tölt le.
mostantól bármi AB kuka. Hacsak nincs megoldás arra, hogy kapja meg a ember a kifizetett kiegészítőket a jövőben.
Egy szál bőrönddel indultam útnak, semmim sem volt, most pedig jó állásom van, megteremtettem magamnak az egzisztenciát és boldogan élek. Itt, a Határátkelőn is jelent már meg pár ilyen írás, ugyanakkor spanyol országfelelősünk, Roxi mai posztjában arra figyelmeztet, hogy ezek…..
Lescol 2012.11.05 15:10:46
@01234567: igen, nekem is furcsa volt, hogy több külföldre költözött ismerősöm egymástól függetlenül azt mondta, hogy csak a kinti magyarokat kerüld olyan messzire amennyire tudod...
Lescol 2012.11.05 15:25:18
@amko: ez így van. De ha belegondolsz régen se.
Valakinek elég volt egy garázs apuék családi házában, étel és fedél, meg az, hogy szabadon bütykölhesse az áramköreit...

Valakinek meg kell egy producer apuka, a tehetség meg vagy van vagy nincs.
Lescol 2012.11.05 15:30:40
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: itt most konkrétan első körben a clevelandi magyar közösségre gondoltam (ugye akik annyira felkapottak a hazai sajtóban)..

volt olyan aki csak azt kérdezte, melyik hostel, motel akármi a jó, és kb mennyi a havi megélhetés, erre jött a szöveg, hogy oldja meg, ne rajtuk élősködjön. kiment és utána ő volt a legnagyobb új haver.. szerencsére volt esze és levágta mi a helyzet és 2 hónap mulva olyan helyre költözött ahol nincs senki. az indiai taxis szomszédja sokkal segítőkészebb volt, pedig mutogatni kellett beszéd közben.
Határátkelő Is real 2012.10.31 06:59:00
Mindenkinek van véleménye róla, de kevesen ismerik. Bár ezt elég sok mindenről elmondhatjuk, ebben az esetben Izraelről van szó. Éva posztjából (eddigi két írása itt és itt olvasható) kiderül, hogy egy átlaglakás megvásárlásához 130 havi átlagjövedelem szükséges, a 3…..
Lescol 2012.10.31 11:18:10
@Amichay:
"Nyugat-Európa sosem volt áthatva úgy a szocialista eszméktől, mint a keleti blokk,"

Ezzel nem értek egyet. A hidegháború időszaka, vagy egyáltalán az, hogy volt hidegháború, teljes mértékben cáfolja ezt a kijelentést.

Nem hiszem azt, hogy ha példát hoza az ember fel valamire, ahhoz kényszerűség kell. Bizonyára jó a példa, ha megvalósítható, de Izland is nagyon jó eredményeket mutathat fel a közterületek fejlesztése terén. Ausztria is. Szval a példa felhozása nem kényszer.

Ostoba hozzáállás vagy sem, ezt az országot nem támogatja (nem támogatta 56ban sem és eddig se) hátulról amerika. A vezetés meg olyan amilyen. Tanulni kellene, ez igaz. Csak tegyük hozzá, hogy azt a 65 év fejlődést mennyi vér és dollármilliárd eredményezte.

Békés átalakulást emlegetni szerintem elég nevetséges Izraellel kapcsolatban az elmúlt 30 év tekintetében, főleg ugyebár Yitzhak Rabin megölése is beleesik. (aki nem tudná, Izrael ötödik miniszterelnöke, izraeliek ölték meg a békülékenyebb politikája miatt, és az ügyben még Shin Bet szál is volt)

Érdekes az is, hogy akármennyi magyarországi zsidóval beszéltem, mind köszönik jól vannak, és nem akarnak kimenni Izraelbe, mert szerintük is túl rasszista. Furcsa volt hallani.
Sokszor szidjuk itt a Budapest Butikon a női ruhák kínálatát. Pedig a férfiak vannak csak igazán nehéz helyzetben, ha mondjuk nem kritikán aluli minőségű, sárkányos-koponyás-feliratos pólókban és seggkilógatós, tapadós nadrágokban akarnak járni. Shitgun nevű kommentelőnk…..
Lescol 2012.10.29 15:26:51
@tcsan34: nem. nem érted.
a plázában nem ilyet kapsz, csak olyat ami így néz ki.
ezt az asos.com-ról rendelheted kétszer annyiért. még a nevét is csak suttogva lehet kimondani..nehogy a városi plebs meghallja, annyira "eklúzíf"... igazi úri huncutság ez
Lescol 2012.10.29 15:32:48
@Squid: biztos van.. de szerinted van kedve az embernek tovább nézni ha az első húsz ilyen nevetséges?
a többi kategóriában is... de komolyan.
viccen kívül.. mutass olyat ami jó, és ha az őszintén el fogom ismerni.
Lescol 2012.10.29 15:57:05
@olimpiam: végre valaki. pacsi!!
Újabb lépést tett az elektronika és a kerékpár összeházasításban a Mitteldeutsche Fahrradwerke AG, más néven MIFA. A nagy német kerékpárgyártó X-PESA nevű gépe állítólag megszünteti a lánc áttételt. Az Institut für Automatisierung und Informatik és a Harz Főiskola…..
Lescol 2012.10.19 15:19:50
@Pirx: kit érdekel a bébifóka
amikor hány lélegeztetőgép hiányzik az éhező gyerekeknél..
November 6-án jelenik meg a Halo 4, az első játék a Halo-brandben, amit nem a Bungie fejlesztett. A Microsoftnak nagy a tét, éppen ezért bizonyára igen rosszul érintette a céget, hogy hétvégén kikerült a netre a játék kódja. A vállalat persze belső nyomozást kezdett, hogy…..
Lescol 2012.10.17 08:33:15
@d.j: ha a fejlesztő vagy kiadó szellemi termékét (itt játék) birtokba veszed, feltelepíted, használod, fizetés nélkül, akkor jogosulatlanul használod ellenszolgáltatás nélkül. Nem pénzlopás, mivel az összeg nem volt nála és nem elvetted, ez tény, ugyanakkor a terméket eltulajdonítottad, vagy annak eltulajdonításához hozzájárultál, vagyis végső soron loptál és anyagi kötelezettséget se vállaltál.
Mindemellett telepítéskor elfogadtad a szerződést.

ez kapásból három jogsértés, minimum.
Lescol 2012.10.17 08:35:38
@algi: nagyon.
nagyon nagyon nagyon.
ennél pontosabban nem is tudom megfogalmazni.
Lescol 2012.10.17 08:38:57
@Gyulimali: wow is letölt egy csomó kiegészítőt a megjelenés vagy használatbavétel előtt, mégse sírt senki hogy HOL VANNAK A PANDÁIM!!!
Hatalmas probléma, tényleg. nerdrage..
Minden idők egyik legszemetebb törvényjavaslata: Az alkotmányba kívánják betenni, hogy a regisztráció a választásra CSAK személyes a jegyzőnél, vagy ügyfélkapun keresztül történhet.Vagyis vagy az okmányirodára kell elmenned vagy a jegyzőhöz, ha szeretnél majd a…..
Lescol 2012.10.03 16:23:29
@NYJetsTD: jó a neved :D:D bár a TD a végéről kicsit túl optimista :D:D
na jó bocs.. nem hagyhattam ki
Hello, Munkahelyi Terror blog! Készítettem itthon, első körben saját magam és haverjaim szórakoztatására, egy fiktív állásajánlatot egy fiktív cégről, a kiválasztási folyamat teljes ismertetésével. Úgy gondoltuk, jó poszt lehetne belőle a Munkahelyi Terror blogon, egyelőre…..
Lescol 2012.10.03 09:27:47
@GiaMarie: hehe
ilyennel én is találkoztam

a legdurvább nekem az volt, hogy nem ugyanúgy hívták a munkakört náluk ezért csak minimálbérért, pályakezdői szinten tudnának átvenni. A feladatok ugyanazok.

konkrétan projekt manager náluk projekt vezető volt...
pislogtam is amikor a huszonéves tök megmagyarázta nekem ezt
A KARD Védjük meg a választást! 2012.09.28 07:10:13
Kicsit fideszesre sikerült ez a cím, tudom, de hát ez olyan ügy. 78-17: Ennyi a választási regisztráció ellenzőinek és támogatóinak százalékos aránya a HVG által bemutatott szeptember közepi Medián-felmérés alapján. Amint tegnap írtuk, ez a klasszikus 80-20-as ügy, amikor a…..
Lescol 2012.09.28 11:25:25
@Nyekenyóka.: a mérlegelés nem a regisztráció kérdése te... á.

ha már azon gondolkozol hogy szavazzak ne szavazzak
ahelyett hogy kire

akkor inkább ne is szavazz. lusta kényelmes buta ember az ilyen. nincs rátok szükség.

semmelyik párt szavazói tekintetében nem látok ilyen emberekre bármilyen szükséget.
Az utóbbi hetekben lépten-nyomon Yonderboiba botlott az ember, és nem, nem azért mert valami nagy koncertre készült a név mögé rejtőző Fogarasi László, hanem mert ennél sokkal különlegesebb dologra készült. A Vodafone közreműködésével ugyanis bárki küldhetett neki érdekes…..
Amikor a The Voice magyarországi kiadásának készítőivel beszéltünk, megtudtuk hogy a holland licensztulajdonos nem nagyon bíz semmit a véletlenre. A világszerte 42 országban látható műsor atyaúristene, John de Mol ezeroldalas kézikönyvet nyomott a producerek kezébe, amiben olyan…..
Lescol 2012.09.26 14:58:23
@Ejoy: Caramel? ja persze. biztos. mondjuk a többiben igazad van. kéremkapcsojjaki
Az LMP feloszlatná a TEK-et annak szerdai akciója után, az MSZP-nek és a Jobbiknak pedig sikerült kiadnia az esetről egy-egy viccesnek szánt közleményt. Mindeközben általában hatalmas buktának lett elkönyvelve az eset, érthetetlen módon beillesztve az elmúlt két év bohókás és…..
Simon Cowell jó ideje egyike a popvilág legbefolyásosabb személyiségeinek. Az X-Factor főnöke a hétköznapjait mégis egy lakókocsiban tölti – igaz, nem akármilyenben. Simon Cowell, az X-Factor vezére sűrű programja miatt évente egyszer engedheti meg magának, hogy…..
Érdekes, és elég súlyos következményeket előrevetítő témával látszik kezdődni a politikai ősz: a régóta lebegtetett, köztudatban tartott választási előregisztráció - csak azok a választók vehetnek részt majd a terv szerint a parlamenti választáson, akik e szándékukat…..