Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gdrummer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HabiBárpult Birkák 2009.05.18 15:47:44
Azt hiszem aki ezt a videót nem nézi meg, arra azt kell mondjam, h nem normális.:D Nagyon király! Sajna csak linket tok dobni, mert a videót nem tom ide betenni...http://www.flabber.nl/linkdump/video/creatief-schapendrijven-met-ledjes-1283Élvezzétek!!! Ja és akkor már beteszek egy…..
Hát most így ezt a két videót azoknak küldöm igazából, akik annyit mondanak, hogy: "Hiába tolja experten, igazi hangszerrel semmit sem tudna kezdeni". Erre én csak 2 vidit raknék ki ide, mindenki megnézi és majd megállapítja a tanulságot belőle:     ..
 Luca Toni gyönyörű dala után én is megosztanék veletek egy kukába se való videót. Ha valakiből van 30nő, 30férfi és 30semleges(?) akkor az sokmindent elomd az emberről. Hétfőn szerintem én is légtérhajlítással megyek suliba!    ..
gdrummer 2009.05.13 18:34:05
Hát ez a vidi is magáért beszél, de nem azért mert az arc egy  5 centis képernyőről nézi az egészet hanem az ION Drum teszi fantasztikussá ezt a vidit. Az ION drun röviden annyi, hogy: kompatibilis az RBkel és a GHkal, RL jobb a hangja mint a többi dobnak, a plussz ütnivalók…..