Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zotymarek

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zách Dani szomszédja, az utca kedvence, az idősek azon bölcs és mosolygós szemüvegén keresztül nézi a világot, akik valószínűleg többet láttak a rosszból, mint amit mi valaha is fogunk. Ezért nem csinálnak gondot semmiből, ami nekünk katasztrófa, sőt, csuklóból oldják meg…..
Zotymarek 2014.07.24 11:03:01
Lezárult a Civil Expo 2010, az Indafotó és a  World Press Photo10 közös pályázata. Idén az amatőr fotósok öt kategóriában nevezhettek, a legjobb képekből állandó vetítést láthatott a közönség a World Press Photo-nak is helyt adó Millenáris Fogadó galériáján. A…..
A Homár félelemmel vegyes megdöbbenéssel tudta meg, hogy még létezik Ready Computers és a levélíró Katt-katthoz hasonlóan még emberek is járnak oda várásolni. Aztán gyorsan kiderült, hogy mégse létezik, csak úgy tűnik: Az a helyzet, hogy tegnap tudtam meg, hogy nincs is olyan…..
Helfrici megértő - "a műanyag viszont kicsit cipős lesz, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - mi viszont egy kicsit azért összevonjuk a homlokpáncélunkat. Tudjuk persze, hogy kajára állni önmagában nem bűn, New York-i galériákban ilyesmikből életművet lehet…..
Régi jó ismerősünk az "ingyenes szolgáltatást sunyiban fizetőssé teszek, aztán zsarollak" üzleti modellt követő hirdetési oldal, most jól megkapják az MTE-től. ..
Zotymarek 2010.02.06 12:14:07
he.
Egyetlen biztonsági őr elég volt Galimának, hogy soha többé ne tegye be a lábát a százhalombattai Tescoba. Még a karácsonyi rohamban felejtett a bevásárlókocsijában két kazettát kifele menet, amit a biztonsági őr lopási kisérletnek minősített, aztán egy hónappal később…..
Gyors kis linkgyűjtemény a PPO-botrányboz. A legfrissebb és legfontosabb, hogy a jelek szerint megijedt a pénzleszívó cég és az ügyvédjük már azt is meglebegtette, hogy adott esetben visszafizetnék a pénzt. Az erről szóló Index-cikkben felmerül az erotikus vonal is. A Homár…..
Zotymarek 2010.01.15 11:07:08
Gergely egy megható levelet írt a Postának, miután beszélt az izgalmas nevű Nemzetközi Csomagkicserélő Osztály egyetlen telefonját kezelő emberrel. Ugyanis nem értette, hogy lehet az, hogy csak 1 db telefon, vagy 1 db kezelő áll ezen az osztályon az érdeklődők rendelkezésére.…..
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
Zotymarek 2010.01.07 09:53:37
he?
Nem volt jeges a víz az élményfürdőben. Ez a tételmondata az alant olvasható levélfolyamnak, amivel a keddi posztunkban megszólított fürdőüzemeltető cég Balázs kritikájára reagál. Olvasónk, mint talán emlékeznek rá, azt állította, hogy amikor öt barátjával ellátogattak a…..
Balázs és barátai még nagyobbat szívtak, mint a Homár az esztergomi fürdőben, ahol csak hűvös volt a víz az ígért langyos helyett. Újváros menőbb hely sokkal, ott ezért egyenesen jeges volt a medence a 34 fok helyett, ráadásul már legalább egy napja. De a cseles és etikus…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
Akác Virág levele a fenti, Parti Nagy Lajoshoz illő mondattal kezdődik, aztán így folyatódik:aminek az ára akciósan 135 forintként volt feltüntetve. Mellette 170 forintos áron egy másik ízű, szintén kutyakolbász. A pénztárnál a kasszás 170 forintnak gondolta az akciósat, vagyis…..
Zotymarek 2009.12.15 13:49:58
  Talán az év legokádékabb trágyahumorát sikerült megtalálnia a hómpédzse szerint vírusmarketingre specializálódott Webvizionak. A saját minőségi munkájának promózására kitalált FlashMikulás a méltán gyűlölt képernyőreklámfigurákhoz hasonlóan bekopog a monitoron,…..
Zotymarek 2009.12.07 11:47:56
Fogadjuk el a játék kedvéért alapvilágcsúcsnak a Virslis nevű olvasónk által beküldött Baroni Bécsi Würstchent, ami nyomokban búzát, tojást, tejet, pisztáciát, mandulát és zellert is tartalmazhat. Az ember, sőt a rák is persze mindenféle rémtörténeteket hall a virsli…..
Tékozló Homár Bezárt a ScienNet 2009.11.26 16:35:00
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették,…..
Az Auchan már érzi, hogy idén karácsonykor nem fog akkorát szakítani, mint általában (lesz viszont az alkalmazottaknak temérdek leárazott jav a roham után), ezért a vásárlókat sem akarja nyomasztani a valóság súlyával, inkább egy fantáziavilággal kedveskedik, ahol minden sokkal…..
Atesz a T-com Europarkbeli üzletében szeretett volna 2 kibaszott év hűségnyilatkozattal egy új iPhone-t venni 12 havi részlettel összesen 120 ezer forintért. A szeme azonban nem állt jól, vagy ki tudja, miért pikkelt rá a pultoskisasszon, de további 70 ezer forint előleget szeretett…..
A Magyar Nemzeti Bank már állítólag egy hete figyelmeztette az összes lottózót, békávépénztárat, és egyéb állami érdekeltségű intézményeket, hogy uv-fénnyel és szabad szemmel a valódiaktól megkülönböztethetlen hamis húszezresek árasztották el az országot, írja a Helyi…..
Hooligan mit sem sejtve készült online pizzarendelésre, amikor megtudta, hogy lakóhelyén, a festői Dunaújvárosban fantasztikus nevű új utca nyílt. Kérjük szépen Hooligant, vagy bárki más olvasónkat Dunaújvárosból, hogy csináljanak nekünk pár fotót az utcáról. A pizza.hu…..
Na, emberek, négy nap után leléptünk a ritmuskockáról, már csak egy sportszelet hiányzik, hogy a vércukorszintem is rendben legyen. Kockáék kitettek magukért a Soundon, azt se' tudom, hol kezdjem, de a nyolcvanas posztban megpróbálom összefoglalni.Addig viszont szeretném…..
Arról nincs információnk, hogy Tomi minek a mosdójában lőtte a fenti képet, de tökéletesen párja Vuk találatának, aki egy bugyi rejtélyes feliratának megfejtését várja tőlünk. Talán elgépelés eredménye a következő, szegedi kínaiban talált termék. Mindenesetre érdekes,…..
Zotymarek 2009.07.07 15:10:01
A júliusi áfaemelés váratlanul érte a tömegközlekedési vállalatot, több helyen hiánycikk a jegy. Ahol még maradt a 40 tonna régiből, ne vesszen kárba alapon, válság idején főleg, házilag barkácsoltak áfaemelt változatot. A kézzel hekkelt, egyedi míves jegyek, mint amiket…..
Tardai történetek Hetvenhét 2009.06.30 11:00:00
Benőke, baszod, vonzza a gázos csajokat. A legutóbbi volt a csúcs, a Faja órákig vinnyogott a saját poénján, hogy hallod, ez hogy nézett hajnalban, mikor hívtuk neki a taxit, propán, bután. Így is vonult be a bula a legendáriumba, PB Erika. Ráadásul igazából Edina volt.…..
Zotymarek 2009.06.30 11:06:18
Zotymarek 2009.06.30 11:07:00