Regisztráció Blogot indítok
Adatok
THoMZoNE

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A robogók a történelem folyamán határozottan a menő járművek közé sorolódtak, amíg a mopedek, főleg a klasszikus pedálosak különösebben sosem voltak azok, inkább megmaradtak praktikus közlekedési eszköznek. Főleg nálunk, ahol nem igazán alakult ki a mopedes kultúra, de ami…..
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
THoMZoNE 2011.08.20 02:38:25
MURUGYA-máskép(p) Elsőőő poszt 2011.05.20 09:00:00
THoMZoNE 2011.05.20 12:14:14
A hétvégén Londonban koncertező Anima Sound System legutóbbi Tedd a napfényt be a számba című lemezének címadó dalához készített videoklipet. A klip Párizsban és Budapesten készült Túri Bálint Márk vezetésével. Miközben a klip forgott, több remixer is nekiugrott a dalnak,…..
A Country Justice videónál használtam másodszor a "fingós dalt", érdekes módon csak a repeta után kapom nagyban (még mindig) az e-maileket, hogy mi a frász ennek a neve...Na remélem most már mindenkivel megismertethetem a tenyérfingás nagymesterét. Érdemes rákeresni a…..
THoMZoNE 2011.03.24 23:09:39
Az utóbbi évek legkreatívabb projektjének tartom Pamkutyát, amely részről részre profibb és kreatívabb lesz. Nekem is szentelt egyszer egy epizódot, de nem egyszeri fanwork a dolog, készíti becsületesen a folytatásokat. Gyűlnek neki rendesen a subscriberek, de szerintem a nagy…..