Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majomka

0 bejegyzést írt és 620 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakner Zoltán találata. Na nem mintha nem lett volna egyértelmű a hazugság mindenki számára enélkül is, de jó így látni, ennyire egyértelműen megcáfolva, minden orbánista orra alá dörgölhető formában: // BejegyzésKötöttségek nélkül által ..
ProgBlog A bukás 2014.12.09 16:26:04
„Nous ne sommes rien, soyons tout!” („Semmik vagyunk, s minden leszünk!”) Eugène Pottier: Internacionálé - 1871   „I went down, down, down…”1 Nem véletlenül vettem kölcsön a Hitler utolsó napjait bemutató híres német film, a Der Untergang címét: a Fidesz végéről…..
majomka 2014.12.10 10:31:31
@SZMLT:
Te normális vagy???
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
majomka 2012.11.05 14:03:45
Ha a lány átküldi neked a volt pasijának hímvesszejéről készült fotót, azonnal szakítsd meg a kontaktot vele. Mai Levélírónk azon borult ki, hogy a mai fiatal lányok egyre rémisztőbbek, sehova se tartanak, csak lógnak a levegőben. Ennek ellenére kellően gátlástalanok az…..
Az érveket innen vettem át:"01) A melegség nem természetes. Egy igazi amerikai visszautasít minden olyan természetellenes dolgot, mint pl. a szemüveg, a poliészter, vagy a légkondícionálás. 02) A melegházasság melegségre fogja bátorítani az embereket, ugyanúgy, ahogy magas…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Akarom szeretni ezt a reklámot, nagyon akarom, de egyelőre nehezen megy. A Beugró című műsort imádom, és ha nem is igazítom ehhez az esti programomat, ha beleakadok, midig szívesen nézem végig a rögtönzésen alapuló jeleneteket. Rudolf Péter egyszerűen zseniális, és a többieknek…..
Mellrákellenes kampányt sokféleképpen lehet készíteni. Lehet riogatni a mell elvesztésével, be lehet mutatni a megelőzés és az önvizsgálat fontosságát, lehet akár egy kis humorral is közelíteni a kérdéshez, és lehet úgy is, ahogy a Grey Amsterdam tette. Nem is tudom, milyen…..
Hogy miért használják fel újra és újra az ikertornyok elleni 2001-es támadást különféle reklámüzenetek célbajuttatására? Mert bár tudják, hogy alapvetően ízléstelen ezt előcibálni egy teljsen más témájú reklámban, de egész egyszerűen túl nagy a kísértés. 9/11…..
A balesetmegelőzési kampányok esetében nem szokatlan a különösen nyres és durva demó, amikor azzal próbálják sokkolni, és ezáltal felelősebb vezetésre sarkallni az autósokat, hogy a maguk kegyetlenségében mutatják meg a balesetet. Én is láttam már nem egy ehhez hasonló…..
Aki ismeri a Tarda blogot, annak nem kell bemutatni nathanp-t , aki viszont még nem futott bele, az gyorsan ugorjon át oda, és olvasson bele a tardai hétköznapokat bemutató bejegyzésekbe, amelyek minden alkalommal tele vannak gyöngyszemekkel. Már régóta nyaggatom nathanp-t, hogy folytassa…..
A Studio Brussels, egy kisebb belga zenei csatorna szerette volna magára felhívni a figyelmet a nyári szabadtéri fesztiválokon, de úgy, hogy a nagy hirdetőkkel szemben ne másszon a látogatók arcába feleslegesen. Az ügykökség javaslatára ezért inkább a fenekük alá másztak, ugyanis…..
Igazán straighforward, könnyen dekódolható üzenettel célozták meg a fiatalokat az illetékesek ebben a kampányban, amellyel a vidéki turizmust szeretnék fellendíteni. A vidék szépségeinek unalmas ecsetelése helyett egy keményebb üzenettel próbálták eltalálni a célközönséget,…..
Már egész elszokhattatok a hazai reklámok megvitatásától itt az addicton, olyan rég volt reklámszemle. Ennek egyik oka a cégek azon gyakorlata, amellyel ezekben a viharverte időkben költségtakarékossági okokból előszeretettel élnek. Sok megbízó ugyanis régebbi filmeket vágat…..
Vigyázz a pornóval! Veszélyesebb egy bombánál, tönkretesz téged és a családodat is. Legalábbis egy amerikai antipornó konferencia szervezői és reklámja szerint, amelyben a narrátor drámai hangon ecseteli az interneten a háztartásba ömlő pornó romboló hatását. Ez már annyira…..
Legalábbis az zürichi Europride szervezői szerint, akiknek reklámfilmjében éppen azt mutatják meg nekünk, ahogy elfojtott, meleg énünk éjszaka, a tudatalattinkból előbújuk. A reklámban  a felesége mellett látunk horkolni egy az élete második autóját megvásárló Kovács…..
majomka 2009.05.26 10:09:56
@Josselin Beaumont:

....és egyben egy tájékozott, de mégis beszűkült ember, ez a lekezelő stílusodon is látszik. Menjél Szaúd-Arábiába és maszturbálj ott a szabályokra, te szerencsétlen.
Fogni egy lúzer karaktert, majd ügyesen, stílusosan bemutatni, közben jó dumákat a szájába adni nem egyszerű feladat, de azért nem is megoldhatatlan. Egy ilyen reklám kifejezetten szórakoztató tud lenni, hiszen élesen elüt a reklámblokkban megszokott szpotoktól, amelyeknek…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
majomka 2009.04.30 14:31:28
Következzen egy olvasói levél, amelyet Digler nevű olvasónktól kaptunk, akinek a Spar legújabb promócióját látva azonnal bevérzett a szeme. Nem csoda, hiszen a hupikék promóció tényleg mindennek alámegy, és jófajta mekdonáccos merketinggel próbálja behúzni a szülőket az…..