Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gatto Negro

0 bejegyzést írt és 1038 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Vezér Úr! Azt írod: „Beindult megint ellenünk a támadás, most erre válaszolunk:” Igen…igen! Hősies lovagként küzdj az igazadért, a makulátlan hírnevedért! Ne engedd, hogy hosszú évek alázattal, kitartással, szorgalommal, következetes munkával felépített egészség-bástyáját a gonoszok…..
Gatto Negro 2014.12.05 05:58:41
@updateminuszegy: Hol látsz Te a Hesstraktor oldalán hozzászólásokat? Én nem látok egyet se.
Gatto Negro 2014.11.21 18:00:23
@vegyészmérnök: És egyszer csak a tömegben egy kisfiú elkiáltotta magát: A KIRÁLY MEZTELEN!!!

Na, ez még odébb van.
Amióta a facebookon is dübörög az updateminuszegy, a rövidke szösszeneteket és a kajlaságokat többnyire a közösségi oldalra csoportosítom. Ennek ellenére bízom abban, hogy továbbra is akad a blognak egy szűkebb olvasóközönsége, amely ugyanúgy fogékony a némileg komolyabb hangvételű írásokra.…..
Gatto Negro 2014.11.18 18:04:16
@aprókapók: Csak annyira komoly, mint az ápdájtházaspár arcképeivel díszített vécépapír kereskedelmi forgalomba kerülése. Pedig azt még meg is venném. És alighanem nem vagyok egyedül. ;)
Gatto Negro 2014.11.18 23:11:40
@updateminuszegy: Akkor nyugodtan csapd pofán, ha közelít! ;)))
Gatto Negro 2014.11.19 05:50:39
Végre megindult a NUL részvények tőzsdei kereskedése, de Norbi homloka köré mégsem azért gyűlnek viharfelhők, mert az értékpapírok csak az első órában teljesítettek jól, hanem mert a nagy Agassiról érkeztek meglehetősen aggasztó hírek, amelyek az Update reménybeli világkörüli szárnyalását is…..
Gatto Negro 2014.11.11 06:04:18
A mai nap szenzációjáról minden kétséget kizáróan Rubint Réka gondoskodott. Mivel két guggolás között úgy tapasztalta, hogy óriási jelentősége van a lelki motivációs előadásainak, ezért ezután ezzel a műsorszámmal is fel kíván lépni. Most előre leszögezem, ez egy nagyon rövid bejegyzés lesz, mert…..
Gatto Negro 2014.11.09 19:31:36
Gatto Negro 2014.11.10 17:15:04
@updateminuszegy: Igazi csapatmunka volt. :D
Gatto Negro 2014.11.10 17:18:17
@updateminuszegy: Ja. Bennünk van a yessssfaktor...De annyira, hogy kilóg a vége.
Drága Rékám! Ugye, nem gondoltad, hogy megfeledkezem a névnapi köszöntésedről? ÁÁÁÁ, dehogy, csupán hozzád méltó mód után kutattam a szívemben. Arra az elhatározásra jutottam, hogy ebből az alkalomból nem téged ajándékozlak meg, hanem „belőled adok” mindazoknak, akik részei az általad születő…..
Updateminuszegy Az M&M's rejtély 2014.11.08 17:48:45
Müller Péter, Milka, MILF? Meglehetősen régóta képezi találgatás tárgyát, hogy a Rubint Réka 50 szavas szókincséből formálódó közhelycunami valójában milyen forrásból származik. Értelmi szerzőként felmerült Müller Péter neve, az ő Szeretetkönyvének első oldala Réka szinte egyedüli szellemi…..
Gatto Negro 2014.11.04 21:23:22
Nem táplálok vérmes reményeket a megvilágosodásukkal kapcsolatban. De minden megtörténhet.
Még ez is. És a kígyó is hasra eshet olykor.
@updateminuszegy: Lécci, ne írj többé olyat, hogy "updatemínuszegy voltam". Nem VOLTÁL! Még élsz és remélem sokáig írsz még ide!
Gatto Negro 2014.11.06 05:55:22
@updateminuszegy: Mást vártál? Ez a jó öreg dafkeság. Minél jobban ellenük beszélünk, ő annál jobban védi őket, mert csak! Engem ugyan nem érdekel a nőci. Mindenki úgy csinál magából hülyét, ahogy akar. Én nem sajnálom. Még azokért a következményekért sem, amik törvényszerűen utol fogják érni.
Már jó ideje szemet szúrt számomra egy különös jelenség Rubint Réka oldalán. Mintha csak bőségszaruból öntenék a kilátásba helyezett nyereménytárgyakat a különféle programajánlók, illetve árusított termékek bemutatóinak megosztásáért cserébe. A követőkből álló birkanyáj pedig ilyenkor gondolkodás…..
Norbikám! Nyugodt szívvel állíthatom, a meglepetések embere vagy! Még a gyorstüzelő csípőmozgásod emléke vibrál a retinámon, amikor újabb ámulatba ejtesz... Gyanús volt a legutolsó posztod, amelynek során csak oly hallgatag módon feldobtad az osztrák(?) bisztro látványtervét... No, meg egy…..
Gatto Negro 2014.10.06 19:31:35
@Rubifan: De nem lett akkora, amekkorát Norbi szeretett volna. Sőt szerintem ha nem akart volna ekkorát markolni, akkor valószínűleg többet fogott volna.
Gatto Negro 2014.10.09 06:37:54
@Rubifan:@updateminuszegy: Ez meglepett. Az Update2 és -3 a tűrt és a tiltott kajákat jelenti Ápdájtiában. Természetesen biztos vagyok benne, hogy a mester ezzel is valami lehúzást tervez, de a fanjai agyát már túlságosan kimosta ezzel kapcsolatban.
Gatto Negro 2014.10.14 06:40:19
@Rubifan: Hát nem tudom (meg nem értem). Norbi pont azokat célozta meg a részvényeivel, akik nem értenek a tőzsdéhez. Ráadásul egy csomóan nem vettek annyit, amennyivel szerintem érdemes lenne kereskedni...annyit viszont igen, hogy valami osztalék kinézzen, ha a mester esetleg akarna ilyesmit fizetni (de szerintem nem akar). Ők szerintem max. akkor adnak el részvényt, ha 1. nagyon megszorulnak anyagilag, 2. nagyon jó áron lehet eladni. Vagyis ülni fognak a részvényeiken, mint egy kotlós a tojásain. Az egyetlen, aki alaposan bevásárolt, és érdemes ezekkel a részvényekkel kereskednie, az a Buda Cash (ha ugyan ő volt, és nem a mester). Mivel jószerivel egyedül van ezzel, véleményed szerint mikor áll neki eladni a cuccnak legalább egy részét, hogy valami hasznot lásson? Mindenhol azt olvastam, hogy ezek a részvények úgy voltak beárazva, hogy az árukba belekalkulálták a jövőbeli növekedést is, meg azt, hogy a részvények ára az elején mindenképpen esni fog. Aki el akar adni, arra vár, hogy drágábban adhassa (ha kereskedés céljából vette)..aki meg venni akar, az arra vár, hogy olcsóbb legyen. Mennyi részvényt kell eladni azoknak, akik sokat vettek, hogy a piac komolyan vegye az eladási szándékot és beinduljon velük a tényleges kereskedés (és mekkora részvénymozgástól fogja azt hinni, hogy süllyed a hajó és menekülnek a patkányok)? Ahogy elnézem, itt a Buda Cashnek kell kedvet csinálnia, a százezres részvénynagyságával, hogy az a pár természetes vagy jogi személy aki tízezres tételben vásárolt, utánuk csinálja. Szerinted mennyit ér meg neki bukni az üzleten a jövendő nyereség reményében, ha tudja, hogy túl sok részvény nincs a piacon, amit árzuhanás után fel lehet vásárolni? (Szerinted Norbi újból megpróbálja eladni a megmaradt több mint egymillió részvényt?) És mit fog tenni, ha nem tudja annyiért eladni, amennyiért már neki is megéri? A mester öt bolt nyitását lebegteti Angliában és még pár folyamatban van Németországban. Mi kell ahhoz, hogy a tőzsde is elhiggye: ez olyan kereskedelmi siker, ami felnyomja a részvények árát? Mennyit nyom a latban, hogy az első bolt olyan környéken van, mint Pesten a nyócker? Mi lesz, ha az európai ápdájtbiznisz nem lesz sikeres? És mi lesz, ha a nagybevásárló nyakán ott maradnak az értéktelen részvények?

Az meg külön tetszik, hogy Norbi azzal dicsekedett, hogy a londoni megnyitón többen voltak, mint a hazai megnyitókon...London a világ egyik meghatározó városa, annyian élnek ott, mint Magyarország összlakossága. Ehhez képest kéne értékelnie a mesternek a megnyitó sikerességét. ;)
Gatto Negro 2014.10.07 19:00:46
Gatto Negro 2014.10.08 06:28:12
@Kiss Ildiko: Azért, mert a fogyókúrának is az az alapja, hogy megértjük és elfogadjuk azt, akik vagyunk. Norbi mondhatja neki, hogy lefogyhat, le is fogyhat, de vissza fogja szedni, ha nem találja meg saját magában az okokat, amik miatt meghízott. Verának először saját magával és a rossz tulajdonságaival kell szembenézni, aztán elfogadni őket és ezzel a tudással felvértezve elindulni a fogyás felé vezető úton...akár Norbi segítségével, ha ez a vágya. Elindulhat tudás nélkül is, de ez nagyban megnöveli a kudarc esélyét. Ha túl lila és coelhos voltam, akkor álljon itt Neked a saját példám:
Én is túlsúllyal küzdök gyerekkorom óta. A család kifejezetten szerette a hasát, de ők nem voltak kövérek. Engem gyerekkoromban Polivitaplexszel tömtek, hogy jobb legyen az étvágyam. Bejött. Felnőve kipróbáltam rengetegféle fogyókúrát (kivéve Norbiét, mert undorodom a dolgaitól, ezért nem akarom, hogy bármi közöm legyen hozzájuk). A NASA pontdiétától a paleon át a desztillált vizes méregtelenítésig sok mindenbe belekóstoltam. De mindig visszajöttek a leadott kilók. Aztán egy nap beléptem a Kalóriabázis.hu-ra és beírtam, hogy nagyjából mit szoktam enni...És ekkor jöttem rá, hogy én NEM HÍZÁSRA VAGYOK HAJLAMOS - HANEM EVÉSRE! Azóta zabálok két pofára betartva a kalórialimitet, egy csomó süteménynek kifejlesztettem a kalóriaszegény változatát, és fogytam 15 kilót anélkül, hogy belefáradtam volna. Nem vagyok frusztrált a kajamegvonás miatt és hiánybetegségeim sincsenek.
Igaz, nem is kergetnek az asztal körül, hogy update-reklámarc legyek...mint Verát.

Updatemínuszegy negédes, habos-babos stílusa irónia. Mint szinte minden ezen az oldalon.

@Rubifan: Tud. Nem az a baj, hogy nem tud, hanem, hogy nem tud saját stílust/arculatot kialakítani. Ezért másokat utánoz. Ráadásul mindezt hangosan üvöltve teszi, nehogy észrevétlen maradjon. Nem a dívát kéne játszania, hanem rockot énekelnie. Sokkal jobban állna neki.
Gatto Negro 2014.10.14 05:53:00
@updateminuszegy: Telik a részvények árából. Egy darabig.
Gatto Negro 2014.10.11 07:00:38
Gatto Negro 2014.10.13 17:56:54
@updateminuszegy: Akkor miért nincsenek még ott? Igencsak közelítik a tengerszintet. Alulról.
Gatto Negro 2014.10.13 20:08:35
@updateminuszegy: Hát igen. Brusztolhatunk szakadásig, ezek mégis süllyednek, mint a Titanic. ;)
Updateminuszegy Minek nevezzelek? 2014.10.13 07:56:56
Schobert Norbi az utóbbi időben - önmaga legnagyobb kéjes örömére - alig győzi számolni a nevét visszhangzó cikkek számát a hírkeresőben. Tény, ami tény többször emlegetik, mint az kívánatos lenne. A Vezér Úrról szóló híradások felettébb mulattató intermezzója, amikor a mi hősies Szénidát Apácskánk…..
Gatto Negro 2014.10.13 17:54:29
Mélyen Tisztelt Leendő Szponzorcég! Kérem, engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam patronáltamat, Rubint Rékát, akinek keresem ideális harisnyaszponzorát.  Amiért Rubint Réka ideális szponzorált lenne: Napjainkra páratlan rutinra tett szert szponzortermékek népszerűsítésében. Nonstop…..
Gatto Negro 2014.10.12 07:56:34
@maxval a bircaman: Látszik, hogy pasi vagy. Akkor állna jól, ha a felső kb. 20-30 centivel hosszabb lenne. Akkor elmenne miniruhának és Réka máris jól nézne ki. A leggings nem nadrág, hanem egy vastagabb harisnya. Ha a barátnőd/feleséged/lányod így akarna az utcára menni, Te mit csinálnál? Én a helyedben először nagyon kiröhögném, aztán felvetetnék vele egy szoknyát vagy egy hosszabb ruhát.
Gatto Negro 2014.10.13 06:07:26
@excellente: Réka nem cégvezető asszony - csak egy cégvezető felesége. De a cucc ettől még közönséges. Kár, hogy az is az, aki benne van!
Drága Arctalan Barátaim! Mélyen Tisztelt 1 368 236, akik nem éltetek a felkínált részvények jegyzési lehetőségével! Most a ti egészségetekre koccintanék! 1 368 236, rátok ürítem a poharam abból az alkalomból, hogy megtakarításaitokat nem ajánlottátok fel a Norbi Update Enyerté részére, hogy annak…..
Gatto Negro 2014.10.06 19:29:16
@updateminuszegy: Az Ómolnár Miklós újságírói zsenialitásának csimborasszója lesz.
Gatto Negro 2014.10.09 06:39:40
@updateminuszegy: Szerintem ebben a kérdésben úgy gondolkodik, mint O.V. - nem enged a hatalomba nála okosabbat, mert fél, hogy letaszítja a trónjáról. Úgyhogy attól nem kell félnünk, hogy komoly szakértő kerül a buliba.
Gatto Negro 2014.10.12 17:48:26
@Rubifan: És csak a kisbefektetőkön akarják megszedni magukat, vagy Norbinak is be kell kötnie valamivel a dolgot (mármint azon a vacsorán kívül, amit nagy büszkén postolt tegnap)?
...mondd meg nékem, ki a legbeképzeltebb e vidéken! Tükröm-tükröm! És ha még arra lenne némi fölös kapacitásod, azt is mondd el nékem, ki a legsablonosabb, legunalmasabb, legötvenszavasszókincsűbb a vidéken, és ki uralkodik a legnagyobb hévvel az üzenőfali hülyéken! Minő meglepő napra…..
Gatto Negro 2014.10.03 20:04:12
@agresszív kismalac: Aha...Ha annyira kapós lett volna, akkor nem kellett volna ezzel a gagyi TEBÉSZ-trükkel meghosszabbítani a jegyzési időszakot.
Gatto Negro 2014.10.04 20:50:35
@updateminuszegy: Gondolod, hogy ennyire hülye? Hogy a jegyzés előtt a Buda-Cash emberei nem magyarázták el neki, hogy ez nem svarcbatyu, ezért ne folyjon a csapból is a részvényreklám, hanem hagyja őket, hogy tehessék a dolgukat és eladják a részvényeit...!?
Miért kellett a mesternek elszabadult hajóágyú módjára önállósítani magát?
Drága Barátaim! Most elsősorban az öltözködés terén tétova olvasóinknak szeretnék kedveskedni egy megkérdőjelezhetetlen hozzáértésű divatdiktátor útmutatásainak megosztásával. "Nyugodtan vegyél fel színes ruhát, ha ahhoz van hangulatod! (Ha éppen rossz a kedved, kerüld a sötét tónusú öltözéket!)…..
Ezt a bejegyzést már vagy ezerszer írtam meg képzeletben, de most jött el az a pillanat, hogy nem halogathatom tovább a gondolataim közzétételét. Bizonyára nem én vagyok az egyedüli, akinek már feltűnt a munkába igyekvő Drága Rékánk a nevezett tényállásról készült startfotóinak ambivalens volta.…..
Gatto Negro 2014.10.03 06:03:36
@updateminuszegy: Már épp ideje volt. Az állítólagos gyógypedagógus diplomája csak ennyire jó? Legalább másfél éve írják az irigyek a Facebookra, hogy szegény Zalánka mentálisan alulfejlett.
A Lowcarb Apácska meglehetősen nehezen heverte ki azt a disznóságot, amely a nevével fémjelzett, világhódító Update Enyertét érte. A részvényjegyzés visszavonása szerencsére csak ideiglenes volt, Norbinak újfent malaca lett. Azt azonban elhatározta, hogy a jegyzés lezárultakor kiengedi a benne…..
Gatto Negro 2014.10.02 20:13:42
Gatto Negro 2014.10.02 21:28:18
@updateminuszegy: Aha...Amikor majd megtörténik az a nagy világhódítás, valaki szervezzen egy spiritiszta szeánszot Norbi szellemének megidézésére...De csak azért, hogy autentikus forrásból értesüljön a nagy eseményről.
Gatto Negro 2014.10.03 06:00:41
@updateminuszegy: Felet? Az egészet! Szegény Napóleon, Hitler és Sztálin. Ott toporzékolnak a Pokolban, mert nekik még nem volt photoshop.
Az iPhone6 forradalmian új funkciója az automatikus képaláírás generáló. A Rubint Rékához hasonlóan elfoglalt emberek számára valóságos főnyeremény, hogy az intelligens címkézés záróaktusaként a kreált szöveg a facebookon is megosztásra kerülhet. Hogy az elkészült szövegek, mennyire nyerik el a…..
Gatto Negro 2014.09.30 19:08:00
@updateminuszegy: Nyugodtan. :)
Volt ugyebár az iPhonos eset... Norbi - állítólag - meglepte Rékát egy új okostelefonnal, amelynek képi bizonyítékát a megajándékozott a rá  jellemző szemérmes visszafogottsággal a facebookos rajongói képébe tolta. Hát, igen! Ők már csak ilyenek... A diszkrét ajándékozás fogalma náluk nem létező…..
Gatto Negro 2014.09.28 15:08:03
@czinczi: Norbika sem véletlenül olyan kis gömbölyded...
Gatto Negro 2014.09.29 19:55:39
@BEOE: Nyilván semmi összefüggésben nincs a kép eltűnése azzal, hogy pár elvetemült azt merte írni Réka oldalára, hogy tudtukkal fehér színben nem dobtak piacra Iphone 6-ot...;)
És nyilván az is csak a véletlen műve lehetett, hogy olyan szögből mutatta a ketyerét, amilyenből gyakorlatilag megállapíthatatlan, hogy tényleg hatos-e.