Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zincsilla

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A deviza jelzáloghitelek tragikus hatásai mellett foglalkozni kellene magának az ingatlan, mint befektetési instrumentum helyes megközelítésével. Életcél a lakástulajdon vagy a rossz beidegződések és a helytelen kockázatértékelések foglyai vagyunk? Tegnap egy kedves családtagom…..
Legalábbis ezen szubjektív lista szerint: Gateway Arch St. Louis, USA A világ egyik legmagasabb emlékművének a csúcsára vezető liftezés leginkább egy vidámparki hullámvasutazásra emlékeztet. A 192 méter magas diadalív tetejére alig négy perc alatt repít fel a lift az íves…..
Zincsilla 2014.05.01 13:30:50
Hozzatennem a Rockafeller Center liftjet: www.youtube.com/watch?v=0mfI1mNsJX4

Nem csak azt latod a diszkivilagitott liftaknaban, milyen gyorsan megy a lift, de a fulke tetejere erdekes kepeket, videokat vetitenek. Mikor belepsz, fogalmad sincs ezekrol, mert a lift teteje feher.

A masik pedig az osakai SkyTower:
www.youtube.com/watch?v=PcpFU_tDyvE

Bar itt inkabb azt azt koveto mozgolepcso az elmeny, ami a nagy semmi kellos kozepen log 40 emeletnyi magassagban :)
A mai poszt előtt bátran merem írni, hogy mindazok, akik sokszor a „klasszikus” határátkelős posztokat hiányolják, azok ma nem fognak csalódni. Odi története Angliában játszódik, és van benne minden, ami egy jó poszthoz kell – legalábbis szerintem. (A képeket is ő küldte,…..
Zincsilla 2014.04.29 10:11:33
@maxval a gondolkodó birca: En interjuztatok telefonon es szemelyesen is angolul, embereket a vilag minden tajarol. Mindig elmondom, ha nem erti a kerdest, inkabb kerdezzen vissza. Ennek ellenere meg az anyanyelvi angolul beszelok is csinaljak azt, mint te, hogy kamuznak valamit. Komolyan azt hiszik, hogy nem veszem eszre, hogy nem a kerdesre valaszolnak??? Na ez sokkal nagyobb negativum, mint hogy visszakerdezzen akar haromszor is.
Ez az itt fönt (vagy itt van hivatalosan is). Először is, azt hittük (reméltük) Avril Lavigne már csak szorgos háziasszony Chad Kroeger Nickelback-vezérrel közös otthonában, és a tavalyi lemezét is csak búcsúzásnak szánta. Másrészt igen, a lázadó tini imidzs erősen…..
Egyre több barátnőm próbál egészségesen enni, rettenetesen frusztráló. Van, akinek ételallergia miatt létszükséglet; van, akinek más betegség miatt ajánlottak speciális étrendet; van, aki meg csak úgy, egészséges szeretne lenni - megőrülök. Én még mindig imádom a cukrot…..
Zincsilla 2014.01.23 10:30:57
Bio-Ritmus Cukormentes házi csoki 2014.01.14 10:31:11
Csokifüggők/rajongók figyelem! Itt látható az a csoki, ami amellett, hogy egészséges (liszt-cukor-tej-és tojásmentes, de akár lehet kakaómentes is!), még baromira finom is! :D Az elkészítése maximum 10 perc,és bármikor ehetjük,ha az újévi egészséges életmód folyományaként…..
Fogorvosként praktizálok immár 10 éve. Az utóbbi időben egyre több kérdést kapok a páciensektől a fogfehérítésekkel kapcsolatban, ezért is született ez a blog bejegyzés. Ennek a fokozott érdeklődésnek az egyik velejárója a tévhitek kialakulása és széles körben való…..
Zincsilla 2013.10.10 17:35:34
Az en fogaim tetraciklintol szinezodtek el, az sajnos nem feheritheto sehogy, hiaba probaltam mindent :(

patikapedia.hu/tetraciklin
Mellékhatásai: [...] Felnőttkorban a fogakat elszínezheti

Maximum a porcelan hejak jelenthetnek megoldast, de az fogankent 20 ezer forint, rakolthetnek felmilliot a szep mosolyra :(
Zincsilla 2013.10.11 21:01:02
@lüke: Ez így is van, gyerek koromban kaptam :(
Forgóajtó Amikor a vendég zsarol 2013.10.10 23:29:28
A Kívül tágasabb blog egy valamilyen forrás alapján listát közöl olyan panaszokról, amelyeket szerintük minden idők leghülyébb nyaralói küldtek el a Thomas Cooknak. Sajnos azonban az a helyzet, hogy ezen panaszosok jó része egyáltalán nem hülye, egyszerűen csak a nyaralása…..
Számodra csak egy mondat. Számára pedig egy olyan velős parafrázis, amit soha az életében nem fog elfelejteni. Íme, egy pár megfigyelés, ami segíthet, hogy atombombaként robbanjatok szét a pároddal. 1. „Nem igazán tisztellek.” Vannak, akik a tisztelet szót ugyanolyan gyakran…..
A Közgáz diákjai képesek szembenézni a ténnyel, hogy a világ kegyetlen hely, vélekedhetett a fővárosi hivatalnok, amikor kijelölte az egyetem előtti kerékpáros nyomvonalat. Az egyetem előtti szakasz ugyanis a macskakőre került, arra a felületre, amelyen rázkódva a…..
Zincsilla 2013.06.04 09:36:44
Szeretnek nektek mutatni valamit, draga macskakovon agonizalo budapesti kerekparos barataim: instagram.com/p/aIPh3mnHX1/

Ezekkel a kovekkel van burkolva Amsterdam belvarosanak nagy resze, ezek biciklizik mindenki (joval tobben, mint Budapesten), es itt meg kijelolt kerekparsav sincs, az autok mellett kell menni, es kepzeljetek, meg az eso is gyakrabban esik, mint Budapesten. Es megsem sir senki. Sot, orulunk, hogy van ket kerek a fenekunk alatt es eljutunk barhova pikk-pakk.

Komolyan nem ertem, hogy miert kell sirni azert, mert par meteren egy kicsit meg fogja razni a feneketek a burkolat. Gondolom ez Amsterdamban mar nem zavarna :S
A kérdést a feleség tette fel a férjnek. Jó, a harmadik szülés után.  Az első előtt sem volt kicsi, a szoptatás alatt szerényen a duplájára nőtt, és valahogy úgy is maradt. De hogy túl nagy lenne? Rajongó számára olyan nem létezik. Mi pedig összenéztünk a…..
Zincsilla 2013.05.27 13:07:00
@Provokat Úr: ferfikent nehez ezt erteni :) melltartoban sokkal szebb a dekoltazs, tartasa van, nem ugral fel a ala, jobbra balra, illeve nem is pallik be a mell alatt. Szoval nem a hatfajas elkerulese miatt hordom :P

@Pécsilányka: a Triumph-nak vannak neha jo modelljei, de a Sariana kinalata is jo szokott lenni nekem, naluk valahogy fiatalosabb es csinosabb darabok akadnak, mint a Triumph-nal. A www.bravissima.hu/ oldalon is szep nagy a kinalat, csak hat online nem lehet probalni, es itt hizosak az arak. Az www.angolfehernemu.hu/ oldalrol szoktam meg rendelni, bar itt is lutri, de legalabb potom penzert vannak melltartok.
J.J. Abrams az új Hollywoodi sci-fi császár 2009-ben új köntösbe bújtatta a legendás, több évtizedes múlttal rendelkező Star Trek eposzt. A próbálkozása olyan jól sikeredett, hogy nem csak a rajongóknak tetszett, hanem azoknak is, akik korábban nem szerették vagy nem is ismerték…..
Nagy fába vágtam a fejszémet, amikor egy, a Facebookon kapott hírt olvasva úgy döntöttem, utánajárok annak, vajon miként változott meg márciustól az ideiglenes külföldön tartózkodás bejelentése. Jelentem az interjú elkészült a megfelelő hivatallal, a történetnek nem kevés…..
Zincsilla 2013.03.28 13:31:05
@Zinácska: Mivel Hollandia es Magyarorszag kozott nincs kettos allampolgarsagi egyezmeny...

Finomitok: a hollandok nem szeretnek kettos allampolgarsagot adni, vagy holland vagy valami mas, lehet valasztani.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Zincsilla 2013.01.07 15:13:54
@igi1: "aki ikotinfüggő, az soha nem tud leszokni, ideig,óràig, èvekig abba tudja hagyni, de akkor is ràgyújt időnkènt titokban, főleg, akiknek màr ràment az idegekre, mint a poszternak. "

Ezzel en nem ertenek egyet. A nikotin elvonasi tunetei kb. 2 hetttel az utolso szal elszivasa utan megszunnek. Aki ezek utan ragyujt, az (1) azt hiszi, ha elsziv egy cigarettat, attol nem fog visszaszokni, pedig de, (2) sosem hitt abban, amiert letette a cigarettat.

Aki fel tudja fogni azt, hogy a dohanyzas nem mas, mint hogy rengeteg penzert merget szivsz magadba, amitol meg budos es ideges is leszel folyton, az soha nem akar tobbe ragyujtani. Nalam bejott, 10 evnyi napi 1 doboz utan magamtol letettem es azota sem gondoltam arra, hogy ra kellene gyujtani.

A poszternek is ezt ajanlom, hiszen a cigaretta fuggosege mar odaig juttatta, hogy a hianyarol blogolnia kell.
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
A napokban kisebbfajta kommunikációs offenzívát tapasztalhattunk a kormánytól az adórendszer átalakítására vonatkozóan. A pénzügyi tranzakciós adóról már leírtuk a véleményünket ezen a linken. Most az új áfa javaslatot szeretném kicsit körbejárni. A javaslat lényege…..
NKOTBSB, vágod?! Folyamatosan jelentik be a turnédátumokat, hiszen 2012 tavaszától a New Kid on the Block és a Backstreet Boys EGYÜTT indul európai turnéra, hogy a tinikorból velük együtt kiöregedő csajokról még lerántsanak egy kis lét, valamint opcionálisan minden…..
Zincsilla 2012.01.19 13:57:24
Egy jó ideje nyomják már ezt a közös haknizást:
www.youtube.com/watch?v=BxxSZVU4qX4

BTW én tinikoromban szerelmes voltam Nick Carterbe, és igenis vennék jegyet egy ilyen koncertre, már csak a nosztalgia miatt is. :))
A Facebookon közzétett Sarah Jessica Parker fotó akkora népszerűségnek örvendett, hogy úgy döntöttem elkészítem ezt a sminket, és bemutatom Nektek lépésről lépésre. - Ez az első Celeb által inspirált sminkünk :) Tudni kell hogy nekem sem az arcformám, sem a szemformám,…..
Zincsilla 2012.01.12 09:25:58
Ha Kimi Räikkönen tovább húzza a Williams-szerződés aláírását, mint a rétestésztát, egy másik finn tehetség, Valtteri Bottas megelőzheti. A 2007-es világbajnok lebegtetett visszatérése hónapok óta lázban tartja az F1-es közvéleményt. De miután a Katari Bank sokallja a finn…..
56 éves több diplomával rendelkezem (gazdasági- pénzügyi, munkaügyi ) Az utolsó munkahelyem felszámolás miatt megszűnt, ebben a csúcsvezetők telhetetlensége és csalások sorozata játszott közre, így 1200 dolgozó munkahelye megszűnt.Természetesen ahogy a bajok kezdődtek…..
Zincsilla 2010.09.05 11:49:33
@ne most: Szerinted miért írtam volna be, ha nem igaz? Nem akarok itt fennkölt oktatásba kezdeni, csak miután nálunk most pont olyan a helyzet, ami miatt mindenki sír, hogy ilyen nincs, hát leírtam, hogy mégis van.

Persze, nem ez az átlagos, mert én is tudom, ha lett volna még egy olyan kvalitású fiatalabb illető, mint a leendő 46 éves munkatársunk, akkor tuti őt választottuk volna. De nem volt.