Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mocsár

0 bejegyzést írt és 617 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az oldal indulásakor magától értetődő volt, hogy a Kickstarter vonzani fogja a csalókat. Szerencsére igazán jól megtervezett (értsd: működő) csalással nagyon ritkán találkozni, mert abba legalább annyi energiát kellene ölni, mint egy becsületes projektbe. Helyette itt vannak nekünk az idióták,…..
A "kik a magyarok ősei?" kérdés rendszeresen felvetődik a hazai médiában és Kőrösi Csoma Sándor óta - vagyis már kerek két évszázada - hogy kiemelten foglalkoztatja a magyarságot. Kőrösi Csoma 1819 novemberében (vagyis épp most 200 éve) indult el Erdélyből gyalog-szerrel (!) Indiába és Tibetbe, hogy…..
Mocsár 2019.09.30 21:57:32
@megamovieboy: "https://www.3szek.ro/load/cikk/102255/erintetlen_hun_sirokra_bukkantak_kinaban"

Nevetségesen amatőr cikk, ami még csak arra sem képes kitérni, hogy az a fellelt sírokat hátrahagyó nép (hsziungnuk) nem az európai hunokhoz tartozott. Attól, hogy "ázsiai hunokként" IS emlegetik őket, még nem áll fenn azonnal kapcsolat a kép népcsoport közt.
Jon Favreau a Vasember rendezője készíti majd az első élőszereplős Star Wars sorozatot, ami a Disney, saját streaming oldalának lesz az egyik legnagyobb dobása. A projektről eddig ennyit lehetett tudni, éjjel azonban Favreau feltöltött egy képet az Instájára, amiből kiderült néhány alapvető…..
Tanulságos történet a jóvágású iPhone-ból hipp-hopp féltéglává lefokozott mobilról. Reméljük, olvasónk azért végül nem lett youtube-sztár a felgyújtott készülékkel. Tisztelt Tékozló Homár! így jártam tegnap: Vettem egy telenor függő Iphone készüléket, természetesen nem az előfizetőtől, imei…..
Hollywood történetének legsikeresebb színészei azok, akik tehetségesek, sokoldalúak és hosszú a szavatossági idejük, újra és újra sikeres filmekben tűnnek fel...
Mocsár 2017.09.26 13:09:49
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
Kevés nemzet van úgy oda a szinkronért, mint a miénk. Régen még volt is okunk, hogy büszkék legyünk rá. Egy szinkronra heteket szántak. Elsőrangú fordítók dolgoztak rajtuk a legnagyobb műgonddal és színészlegendák vették ki a részüket belőle. Ma már futószalagon készülnek olyan tempó mellett, ami…..
Nem hiszem, hogy ennél lenne lejjebb, mert ha igen, az már _tényleg_ a teljes megsemmisülés lenne, kérem szépen: a hétfő este 18-49-ben elért 5,2 után nagy küzdelemben ugyan, de sikerült a második számú kereskedelmi tévének az a hihetetlen bravúr, hogy 4, azaz négy százalékos közönségaránya volt…..
Mocsár 2017.03.29 13:32:27
Esztétikai kezelések a kor tükrében címmel volt egy csodálatos adása az Alföld televízió Púder című műsorának még januárban. Most szúrta ki a 444 a csodálatos felkonfot, ami szó szerint így hangzik a debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla szájából: Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a…..
  Azt gondoltuk volna, hogy a Disney mesék valóban kedves, gyermeknek való happy endinggel végződő játékos, kedves mesék, de mégis van valami mondnaivalójuk. Például az önzetlenség, jóság, szelídség. Sajnos ez rendkívül könnyen megcáfolható, mivel különböző felnőtteknek célzott utalást…..
Mocsár 2016.12.02 15:52:38
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
Frequency, Timeless, Time After Time, Legends of Tomorrow, Making History - a 2016/17-es tévés évadban ezek az időutazós sorozatok a nagy network tévéken láthatók vagy lesznek azok, a Travelers meg a kanadai Showcase-en és a Netflixen (idővel). Utóbbi egy fokkal okosabbnak vagy…..
Olvasónk leírásában több túlzásnak tűnő állítás is van, mert az biztosan nem igaz, hogy "a szerződött összeg dupláját kell fizetned és nem csak 2 évig, hanem örökké", de az is biztos, hogy a szolgáltatók szeretik az ügyfeleket talpig nehéz hűségbe bújtatni. Olvasónk…..
"A hűség igazi gyöngyszem a homokszemek között, amit csak azok láthatnak meg, akik valóban értik, hogy mit jelent." Paulo Coelho Sziasztok! A rengeteg bejegyzésetekben lehet, hogy már felmerült ez a probléma a Vodafone-nal kapcsolatban másnál is. Ha így van, kérlek csak…..
Mocsár 2016.02.18 20:35:41
Andi!

Sokat elmond a mentalitásodról a posztod! Emiatt a tróger stílus miatt nem hiszem, hogy a szolgáltatód sok könnyet hullatna, ha majd elmész!

"Az ügyfélszolgálatokon korábban tett panaszaimnak semmi nyoma nem lett, még ahol „kiverekedtem” az írásbeli jegyzőkönyvet, ott se kaptam sose választ.) és ekkor ért a meglepetés."

Szerintem ez nettó hazugság. Ha panaszt teszel, annak nyoma van. Lehet, hogy te csak azt hitted, hogy panaszt tettél, mert esetleg felhívtad az ügyfélszolgálatot, üvöltöttél egy sort, és azt gondoltad, ez panasznak számít. Ez nem, nem az. Ha bármelyik, "rendes" panaszbejelentésedre nem kaptad meg a választ, talán ellenőrizd a címed, ha már elköltöztél! Lehet, hogy be se jelentetted a címváltozást, és a régi címedre ment ki a levél. Ha nincs meg, küldesd velük újra a levelet! Ne légy már ennyire életrevalótlan!

"Ha az előtte megkérdezett több munkatársuk és a teljes e-mailes ügyfélszolgálat sem igazodik el a saját térképükön, hogy várják el ezt tőlem?"

Ne várd, hogy ezt el is higgyük. Túl sok a sallang a posztban ahhoz, hogy ez a mondat komolyan vehető legyen.

"Az, hogy olvasni és szöveget értelmezni nem tudó droidok ülnek az ügyfélszolgálatukon az szerintem már senkinek nem okoz meglepetést. Mint ahogy az sem, hogy egyáltalán nem tartják nyilván a panaszokat, mert velem többször előfordult, hogy az egyik droid olyan információt kért, amit pontosan ugyanerre a központi (és egyetlen) e-mailcímükön egy másik droid már megkapott."

De nagy jampi vagy. Lehet, hogy az ilyen telenoros, t-comos meg vodafone-os ügyfélszolgálaton ülő "droid" szaktudása vagy képesítése messze lekörözi a tiédet, az élet viszont úgy hozta, hogy ez a munkahelyük.

"A technikai csoport legviccesebb megjegyzése: mivel a szolgáltatásunkon ilyen formában nem tudunk javítani, ingyenesen felajánljuk egy minibázis használatát, melynek vezetékes hálózat a feltétele…. (szerintetek? Panaszkodnék heteken át, ha lenne itt vezetékes hálózat? Hiába akartam ezt elfogadni, azóta sem akarják kiépíteni, helyette adtak 20% kedvezményt a havidíjamból.)"

Szóval ingyen kaptál volna valamit, amiért más esetleg 20-40 ezret is fizet, csak épp a technikai feltételek nálad ehhez (sem) adottak? Nyilván ezért is a szolgáltató a hibás. Javaslom álljon ki a szerencsétlen "droid" a főtérre, és ostorozza magát véresre, amiért nem tudott ebben segíteni neked.

Hova a retekbe költöztél egyébként, hogy se hálózat, se internet, se semmi nincsen? Betonozott út van egyáltalán?
Június elején elstartolt a Hannibal harmadik évada is, aminek apropóján a Variety interjút készített a sorozat atyjával, Bryan Fullerrel, aki elárulta: az új széria, bár bűnügyi szállal indul, egyenesen egy szappanoperává változik majd (vagy csak operává), és tele lesz…..
Mocsár 2015.06.07 11:29:06
Ha azt hittük, hogy a hotelbe egyértelműen a konfliktusgenerálás és a pornó miatt bezavart egykori Aranypart-szereplő Mandula Ádám és a csaja, Csiszér Melanie (megérdemlik, hogy teljes névvel szerepeljenek) üzekedésénél lejjebb már nem lehet menni a valóságshow-ban, a harmadik…..
Imádom a giccset: kézzelfoghatóvá és megtapasztalhatóvá teszi a fölöslegesség fogalmát. A giccs olyan elemek összhangja, amelyek eredendően nem arra hivatottak, hogy bármivel is összhangot képezzenek. Formák, alakok, anyagok, csillogó kiegészítők, masszív színek: amelyeknek…..
A Taobaon az áruk néha szexisebbnek néznek ki, mint a valóságban! Figyelem, sokkoló képek! Amikor a fenti kínai hölgy magára öltötte a Taobaon vásárolt 39 jüanos (1800 forintos) ruhát - ami a Thor színésznő, Jaimie Alexander által 2013-ban viselt "sokkoló" red carpet…..
Mocsár 2015.03.07 17:12:28
A Costa Ricán hamarosan kezdődő Éden hotel-forgatásra igyekvő Berki Krisztián, aki ugye műsorvezető lesz Horváth T69-es modell Éva helyett, a következőket bírta mondani arról, hogyan készül a feladatra: Elkezdtem szoláriumba járni, masszíroztatok és találkoztam a…..
Zoltán nem tartotta számon, mikor kötött legutóbb hűségszerződését a Vodafone-nal, a Váci úti Tescoban lévő kirendeltségben pedig nem említették, mint fennálló kötelezettséget, ezért elindította a számhordozást. Ami sikerült is, csak aztán befutott az 52000 forintos…..
Mocsár 2014.03.30 11:54:33
@Atro: ekkora idiótát, mint te, komolyan. Nem a Vodafone szüntette meg a Postafon tarifát (sic!), hanem a Vodafone és a Magyar Posta közt járt le a többéves partneri szerződéses megállapodás. Te a Postafonnak voltál az ügyfele, ott kellett volna verned a nyálad. Az egyenleg pedig MINDEN szolgáltatónál elvész, ha számhordozás történik A-ból B-be, ne csinálj már úgy, mintha ebben is csak a Voda/Postafon lenne a ludas.

Az eredeti poszter meg állati nagy lúzer, amiért egy kétperces online regisztrációval képtelen volt a hűségét ellenőrizni.
Megpróbálta a beépített hívógombbal a nővért hívni, amely nem járt sikerrel, mert a nővérhívó ki volt kapcsolva, végül betegtársa ment ki a nővérért. Tisztelt Praxis Blog! Édesanyám tapasztalatait fogom önöknél közzé tenni, amely nem rövid történet, és valójában…..
Tünde előfizetésénél  először nem sikerült a Vodafone alkalmazottainak aktiválni a havi előfizetési díj lebeszélhetőségét, aztán újra kiszámlázták az első két kifizetett hónapját is, aztán pedig újra aktiváltatni kellett a lebeszélhetőséget: 2013. november 20-án…..
Ha tetszik, ha nem, ez van: vasárnap este, az első Kiválasztás alatt (VV6-ot nem nézőknek: ez az a műsor, amiben a villalakó agyhalottak elmondják egymás szemébe, hogy kivel nem akarnak együtt élni, és akinek a legtöbben mondják, az lesz a Kiválasztott, aki majd választ magának…..
A DTV News úgy értesült, hogy március 31-től megszűnik az Animax sugárzása Magyarországon. Az SPT Networks médiaszolgáltató hivatalosan is megerősítette az oldalnak, hogy a pletykákkal ellentétben nem január, hanem március végén szűnik meg az adás nálunk. Az Animax a Minimax…..