Regisztráció Blogot indítok
Adatok
partfish

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
még mindig rajta vagyok a savas,puttyogós,karcos dub-okon, imádom a franciákat meg az Audio Active-ot. bringázáshoz még mindig Bring me the horizon. https://soundcloud.com/bring-me-the-horizon/chelsea-smile ez még abból az időből való, amikor még volt tévém és…..
Proszektúra Ferenc, a kukta 2013.12.26 13:48:43
Ferencről egy dolog bizton elmondható: a honi szakácsok között alighanem ő a legjobb politikus, a politikusok között pedig ő a legjobb szakács.  S akkor sem hibázunk nagyot, ha kijelentjük, mindezeken túl is igen sokoldalú. Hiszen bizonyította már képességeit a…..
partfish 2013.12.27 00:30:58
@Proszektura: Az elmúlt fél évben 6 millió forintot kapott legújabb könyve kiadásáért, ezen kívül 451 ezer forinttal gyarapította feleségével közös bankszámláját Orbán Viktor - derül ki a miniszterelnök legfrissebb vagyonnyilatkozatából. Orban nem a partjara koltotte a konyve bevetelet, hanem megtartotta. lehet valasztani
  Milyen borral miséznek a papok? Honnan szerzik be? mi alapján választják ki, mi kerül a palackba? Ennek jártunk utána kétrészes riportunkban, végigfürkészve a szerzetesi és papi borászatok történetét és jelenlegi helyzetét.  Szilvay Gergely riportjának első és…..
Egészen elképesztő gyakorlatra derült fény a soproni OBI-ban. Éva férjét rajtakapták a zsebében maradt, otthonról hozott 349 forint értékű szőnyegvágóval, amin egyértelműen látszott, hogy használt. Ennek ellenére a biztonsági őr rendőrt hívott, és feljelentette a…..
partfish 2012.04.18 09:06:09
@Manyecska /hantagirl, hazug állat, original/: @petrócselly:

a tescoból több tízezer forintos számlázógépet ellopó fideszes képviselő ellen az ügyészség megszüntette az eljárást. ha a fószer fideszes akkor mázlija van, ha nem akkor coki.
  Interneten szavazhatnak a keszthelyiek arról, hogy a város jelentősen átalakuló központi tere új nevet kapjon, vagy maradjon a jelenlegi Fő tér elnevezés. A város honlapján közzétett felhívás arra emlékeztet, hogy a történelmi belváros értékeinek, örökségének…..
  Nemrég tette közzé az európai keresztényellenességről szóló jelentését a Keresztények Elleni Európai Intolerancia és Diszkrimináció Figyelőközpontja (OIDCE). Erről kérdeztük Gudrun Veronika Kugler nemzetközi jogászt, a jelentés szerkesztőjét, aki szerint a…..
A Kossuth-díjas író bejelentette, hogy emigrál, s a jobboldal köreiben most nyilván örömünnepet ülnek, pedig a dolog végtelenül szomorú. Kertész Ákos leírta a véleményét. Ha szigorúan a tartalmat nézzük, nem ment messzebbre, mint a blog.hu baloldali kommentelői - nem…..
partfish 2012.03.05 00:55:46
@Meta Flóra:

megkozkáztatom, hogy legalább annyian nem olvasnak kertészt, mint ahányan nem hallgatnak bartókot.
Ha feldobjuk reform, köztársaság, lárifári, ha leesik "karakteres pasi", "konfliktusos csávó" de "nem szűzlány" - ki az? Gyurcsány Ferenc a mai eszével se mondana le 2006 őszén, a pártok körüli gyanús pénzügyek miatt tiszta a lelkiismerete,…..
partfish 2012.02.14 11:47:44
@kvasztics47: nem szabad elfelejteni, hogy orbán nem azért nem mond igazat, mert szeret hazudozni, hanem mert azt kivánja az érdeke!
partfish 2012.02.14 14:00:25
@Azúrkék égbolt: igazad van! kubában, vagy észak-koreában már régen ülne. nekünk még várni kell mig eljutunk erre a szintre, de az irány jó
partfish 2012.02.14 14:02:54
@Cang: ilyen helyesírással még köztársasági elnök is lehetne orbánnál.
  Tűzoltók tüntettek pénteken a brüsszeli utcákon. Az ok: a kormány szigorítani akarja nyugdíjazási feltételeiket, így megszűnne az eddigi korkedvezményes, 58 éves nyugdíjkorhatáruk. A tűzoltók nem kímélték a velük szemben kivezényelt rohamrendőröket, a meglehetősen…..
Orbán Viktor ma délután tizennegyedszer tartja meg évértékelő beszédét. A sokszor csak protokoláris eseménynek ezúttal valódi tétje is van: a miniszterelnöknek egyszerre kéne meggyőznie a sikeresebb jövőről a pár hete még hevesen háborgó piacokat és híveit is.…..
Hoffmann Rózsáról egy felvételiző diák édesapja, Keresztury Tibor a litera.hu főszerkesztője írta le véleményét. Ez sokkal stílusosabban és elegánsabban fogalmazott meg sok mindent, amit Hoffmann Rózsáról gondolunk. Az oktatási államtitkár asszonyról, aki diákok tízezreinek…..
  Az alkotmánybírákat nem küldik nyugdíjba, az élet nem a fogantatással kezdődik, a jegybank önállósága nem szűnt meg, a választójogi törvény nem feltétlenül a Fidesz-KDNP-nek kedvez – csak egy pár korrekció Francis Fukuyama napokban megjelent, Magyarországgal…..
Képek a Klubrádió melletti tüntetésről.     ..
  Fotósorozatunk második része a Békemenetről.        ..
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
A kormányszóvivő délutáni sajtótájékotatóján közölte: rémhírek terjengenek arról, hogy veszélyben van a lakosság banki betétállománya. […] Közölte, a kormány minden eszközzel vizsgálni fogja, hogy kik állhatnak a rémhírterjesztés mögött. Igen, én terjesztem,…..
  Hetedik éve foglalkozom privát érdeklődésből és munkaköri kötelességből Magyarország és a nagyvilág viszonyaival. Voltak idők, amikor nem kerültünk a hírekbe, még a mínuszosokba sem. Aztán jött 2006 ősze, a gyurcsányi beszéd és következményei, amikor brékin' nyúz…..
partfish 2012.01.07 18:51:34
@triumphator:

igazad van!

mennyivel nemzetibb dolog, hogy orbánék a magánnyugdíjakból fizetik az állami kiadásokat. ráadásul akkor sincs baj, ha elfogy. ott van még a MOL is, amit akár azonnal pénzért tehet az állam, igaz a harmadáér, mint ahogy vette.
és ha kuba vagy észak-korea megvan IMF és nemzetközi hitelek nélkül, akkor a magyarok is meglesznek.
  Hétfő előtt nem hittük volna, hogy ilyen kifejezetten jó hangulatú, lelkes, vidám tüntetést lehet tartani azért, hogy Szekeres Imre megint miniszter lehessen ebben az országban, de Orbán Viktor ezt is elintézte. Íme videó-összefoglalónk, amelyben megszólal Dániel Péter…..
Negyven napon át Strasbourgban tartott tiltakozó böjtöt (tehát éhségsztrájkot) Izsák Bács Jeremiás,  az új egyházügyi törvény alapján januártól már féllegálisan működő egyik egyház tagja. A mennonita lelkészhez menet közben csatlakozó Soós Péter pár…..