Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pefe

11 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otthon sem maradunk anélkül az agyalás nélkül, hogy megrendeljük-e az új iPhone-t? Az Apple szerdán mutatta be az új iPhone SE készülékét amit külsőre igen könnyen összetéveszthetünk az iPhone 8-al, de közel sem róla van szó. Az új telefon fekete, fehér és fekete/piros színben lesz elérhető. Mint…..
Vajon hogyan függ össze a fogszabályozás és a logopédia? A legtöbb felnőtt páciensem a fogszabályzása előtt vagy alatt keres fel, mert a fogszabályzó szakorvosa logopédiai terápiára küldi, az ún. nyelvlökéses nyelés kezelése miatt. Legtöbben akkor hallanak erről először. Mi az a nyelvlökéses…..
pefe 2020.02.21 08:11:35
@jatagán9: Az innerVoice.hu csinál 1-2 alkalmas nyelvlökéses terápiát is. Megtanítanak a gyakorlatokra, utána otthon már tudod csinálni. Nem kell hetente eljárni. Sajnos nem a Dunakanyarban vannak, hanem Újbudán.
Hasít a Wizz pénzügyileg, újabb kitűnő eredménnyel rukkolt elő, ebben pedig komoly része van a továbbra is dinamikusan növekvő kiegészítő, vagyis jegyáron túli bevételeknek. Írtunk róla, hogy milyen gyorsan emelik sutyiban a jól eldugott csomagdíjakat, de ennek is nyilván vagy egy határa, márpedig a…..
Az elmúlt hónapokban látványosan közelebb kerültünk egymáshoz a gépen, sokkal kevésbé szór szét a Wizz ülőhelyosztó algoritmusa. A Ryanair változatlanul a lehető legdurvábban szétültet, viszont könnyebb ablakos/nagy lábteres helyet ingyen szerválni náluk. Módosul az egyik alapszabály? A két…..
Az nagy kérdés, miért állnak be egy politikai szélhámos mögé. ..
Látszólag erődemonstrációt tart a Fidesz a sajtófronton azzal, hogy minden átmenet nélkül, brutális leszámolás kíséretében visszafideszesítette a Hír TV-t, ám valójában előre menekül. Az Orbán-rendszer természetéből adódóan mindenkit példásan meg kell büntetniük, aki beleköp a nagyfőnök tányérjába,…..
Az a helyzet, hogy várható volt a 444 mai híre, azaz hogy a kisgömböc behabzsolja majd a Hír Tv-t, így direktben olvasni mégis sokkoló.  Az is sokkoló lett volna, ha Simicska Lajos a Magyar Nemzethez és a Lánchíd rádióhoz hasonlóan ezt is bezárja, de akkor legalább van egy kedves halottunk, amely…..
Csak mondom Bezzeg a horvátok 2018.07.21 00:48:07
Véget ért a labdarúgó-világbajnokság, a végére már valóságos világok háborújává lombosodott az egész. Nem egyszerűen a franciák és a horvátok vívták a döntőt, hanem a keresztény kultúrájú csapott össze a bevándorlóországgal, és bár a bevándorláspártiak győzedelmeskedtek, mégis valóságos…..
pefe 2018.07.22 09:31:37
@maxval balcán bircaman: a szimpla tény az, hogy hülye vagy.
SzexKlinika Az anális szex 2 2007.12.23 22:21:24
Az anális szex 1 folytatása. A végbél izgatása orgazmushoz vezethet. A férfiak egy része, valamint a nők anális szex révén is el tudnak jutni az orgazmusig. A nők esetében ez magyarázható a medencei izmok összeköttetésével. Egy férfi csupán az anális szex révén…..
Valamelyik nap egy kedves gyúrós kolléga előadta magát az öltözőben, hogy mennyire nem érti a mai fiatalokat, hogy erőlködnek nagy súlyokkal szabálytalanul, de egyébként meg már öreg ő ehhez és már nem úgy van, mint mikor fiatalabb volt. Mondta ő ezt alig harminc évesen, hallgattuk ezt mi egy másik…..
Az előző bejegyzésben megindokoltam, hogy az áprilisi választás előtt miért nem lehet igazán komolyan vehető előrejelzést készíteni. Ebben az írásban nem ismétlem meg ezeket az érveket, és nem beszélek részletesen a bizonytalansági tényezőkről sem. Helyette elmondom, hogy - mindezek tudatában - én…..
Biztosan mindenkinek egy éles, kissé horrorisztikus kép jelenik meg a fejében az „apucipő” hallatán. Szerintem mindenki emlékszik Ryan Gosling tekintetére, az ’Őrült dilis szerelemből’ amikor meglátta Steve Carell sportcipőjét. Legendás momentum, aki nem látta a filmet nagyon ajánlom, hiszen nem…..
Immár zsinórban ötödször lett a legjobb kelet-európai reptér a budapesti. A Budapest Airport természetesen dialadittas közleményt bocsátott ki erről, hiszen ez páratlan, ilyen még sosem volt. Egyrészt mindig örülünk, amikor bármilyen nemzetközi lista első helyén Budapest szerepel. Másrészt nézzük…..
Őszinte leszek, nem vagyok a startupok nagy rajongója. Nagyon sok próbálkozást láthattunk már az évek során, de hamar a lista végére érnénk, ha el kellene kezdenünk összeírni az indulásuk után 1-2 évvel később is fennálló próbálkozásokat. Talán a szkeptikus hozzáállásom miatt is lepődtem meg azon,…..
Pár nappal a G-nap évfordulója előtt úgy tűnik, hogy a Felcsúti Birodalom mindenre felkészült. Már a nyomdában az újabb Soros kampány plakátjai, az üzenetek betárazva és minden alattvaló be van tanítva a szerepére - kezdődhet a választási komédia. Mégis, talán feltűnt a publikumnak, hogy valaki…..
comment:com Átalakult az RTL Most 2018.02.01 15:17:53
Az RTL egyik nagy restanciája volt az online felületük, vagy legalább annak egy részének, hogy is mondjuk szépen, a kőkorszakból való kiemelése. Az rtl.hu/rtlklub az maradt olyan, amilyen volt, csúnya, szélen üres mezőkkel operáló, szellősen összerakott, nem különösebben felhasználóbarát valami, ami…..
Most, hogy már hivatalosan is az őszt tapossuk, vitathatatlanul megkezdődik az őszi ültetési szezon, ami rengeteg izgalmas lehetőséget nyújt, akár a konyhakert benépesítéséről, fa, vagy cserjeültetésről, esetleg átfogó kertrendezésről van szó. Amennyiben olyan növényt…..
"Egy 10 milliós ország számára nem szabad, hogy gondot okozzon 1300 menekült végleges vagy ideiglenes befogadása." Az LMP aktuálisan üldözött szakértője pedig "a sikeres integráció iskolapéldájának tekinthető." E "Soros-tervvel" kompatibilis mondatok forrása pedig a békemenetelő, Demokrata…..
Most biztosan azt gondolod, hogy te teljesen tisztában vagy a divattal és te bizony nem követsz el semmilyen stílusbakit. Sajnos az az igazság, hogy attól mert nem veszed fel a hírhedt ’szandál-fehérzokni’ kombinációt ami valljuk be, nyilvánvalóan a történelem egyik legnagyobb stílushibája, még…..
Sokat hallhattuk főképpen baloldali megmondó emberektől, bár alkalmanként jobboldaliaktól is, hogy a kormányváltásnak egy receptje lehet... az összefogás. Ugyan abban már több vita volt közöttük, hogy mégis milyen összefogás az amely szükséges ahhoz, hogy megdöntsék az Orbán-rezsimet. Sikerült…..