Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rongy Elek

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pazarló ország lassú ébredése Horgászidény van, sok százezernyi pecás pattan autójába, hogy kipróbálja a pontyos vizek hullámain a szerencséjét. A szerencse persze már félig adott, a benzinnel nem kell spórolniuk. Autójuk benzinje világpiaci ár alatti, ahogyan ez egy szupergazdag országhoz illik…..
  Írj legalább ilyen jót és felkerülhet a listára. Ezt 2000-2003 években gyűjtöttem, kis részben az origó, nagyobb részt az index fórumáról. Jó szórakozást hozzá. A végén vannak a jobbak. Ilyennek képzelt egy olvasó az index fórumán. Bemontírozta az arcom a kék köpenyes fickó arca helyére.…..
ApexNews Vízzel áramot?! 2018.07.27 15:51:06
Ahogyan korábban ismertettük, a motor és a motorvezérlő is vízhűtéssel működik, vagy hát pontosabban folyadékhűtéssel, mert a víz önmagában kellően rossz hatással van a hűtőrendszerre a téli hidegben. Na de normális egy több mint 100V-os rendszert vízzel hűteni? Nem vezeti az az áramot?..
ADrenalin Igen, duci vagyok. És? 2017.07.19 15:17:33
Jajj, de ismerős képek! Még úgy is, ha nem vagy plus size méretű hölgy, ugye? És folytathatnánk a sort: mert a feszes naci is csak a botsáskákon áll jól, stb. De miért állnál be a sorba, és passzíroznád magad olyan cuccokba, amik nem rád vannak kitalálva? A ruha legyen érted és ne fordítva. Állítja…..
Politikai hecckampány ide vagy oda, ez az OECD csárt nem hazudik. Jelentősen megemelkedett hazánkban a külföldön született személyek társadalmi részaránya 2000* és 2015 között. kép forrása: OECD Facebook Az eredeti cím és a szöveg is helytelenül azt állította, hogy a csárt 2010 óta tartalmaz…..
Rongy Elek 2017.07.04 18:56:21
@zokogjatok: Ha a kormány is ezt propagálná, önként mennék a békemenetükre. Csak sajnos a kommunikáció ma nem erről szól.
Túlságosan nem kell képben lenni a médiával ahhoz, hogy még a leghétköznapibb ember is lássa, mennyire nívótlan, amit a TV2 tudósítás és híradás címen művel, erre szinten minden héten van valami durva példa a hajléktalan riporttól Juhász Péter karaktergyilkossági kísérletén át egészen Terry Black és…..
Nem azért, mert kócos a kérdező. Mégcsak nem is azért, mert erősen politikai tartalom készül. Hanem azért – mondta el a szóvivője –, mert az állítólagos ellenzéki újságírók „nem interjút akarnak készíteni, hanem botrányt akarnak csinálni”...
"Aki nem velünk van, az ellenünk", ugye, és hát Simicska nincs velük, és aki Simicskával van, az ellenség, azaz Kálmán Olga az eddiginél is jobban szúrja a szemüket, tessék csak nézni: Lokál:..
Rongy Elek 2016.12.20 14:24:23
@É2I: Lejáratásban, gyűlöletkeltésben profi a habonymédia. Most is a legjobb formájukat hozzák.
A kérdés inkább az, hogy mikor érzékeli majd Olga, hogy átverték, felhasználták, megsemmisítették. Mert erről szól ez a mese. Az ősfideszes kutyából nem lesz baloldali szalonna.
Rongy Elek 2016.12.20 14:26:58
@sőőtnagyonis:
*Akikkel nem ért egyet, azt szinte megalázóan lekezeli*
Különösen azt szegény Németh Szilárdot, pedig az mindig csak a jót, meg az igazat akarja mondani...
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
Rongy Elek 2016.10.19 18:42:06
Úgy látszik, a TV2-nél sem igazán számít, hogy érvénytelen volt a kvótanépszavazás, hogy a választópolgárok fele  sem ment el, vagy hogy megközelítőleg sem szavaztak soha ennyien érvénytelenül, mint október másodikán, a Tényekben inkább arra a 98 százalékra összpontosítanak, amire a Fidesz is…..
Jakupcsek Gabriella először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy egyik napról a másikra kirúgták az MTV-től - írja a Bors. Egy rendezvényen volt moderátor, ahol bemutatták a HPV elleni új, kilenckomponensű vakcinát. (ez az MTI-fotó még a Ridikülből van)..
Rongy Elek 2016.09.22 20:57:21
@Egy anyuka:
Tudod ezek a kommentek is megerősítenek abban, hogy a nőket nem az eszükért szeretjük.
Egy méhnyakrák mégiscsak eltörpül azok mellett a borzalmak mellett amit egy ilyen védőoltás okozhat.
Ha -isten neadja- mégis meg kellene küzdeni egy méhnyakrákkal, ezzel vigasztald majd a lányodat is.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
Judit az Eötvös Loránd Tudományegyetemen pszichológiai tudományokban doktori (PhD) fokozatot szerzett, így döntött az egyetem Doktori Tanácsa. Mégsem vehette át a doktori fokozat megszerzését igazoló oklevelét, mert az egyetemi doktori szabályzata szerinti esküt lelkiismereti okból nem tette le...
Rongy Elek 2016.03.11 19:55:40
@Ma Baker: Miben különbözik ez attól, amikor a katonákat a "szocialista hazámhoz hű leszek..." eskü szöveggel abajgatták?
Az Alaptörvény egy Fidesz-KDMP ideológiai tákolmány, nem semleges. Miért kellene egy doktori címért benyalni a regnáló hatalmasoknak?
Ráadásul az Alaptörvény sérti a tudomány szabadságát is, mivel rendelkezik olyan kérdésről is, ami a tudományos testületekre tartozna.
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Elektronikai hadviselés 8. rész Az SCR-584 volt az első mikrohullámú sávban üzemelő radar, amit az Amerikaiak fejlesztettek ki a második világháborúban. Hasonló magnetront használt, mint manapság a mikrohullámú sütők. Hogy jön ez a keleti blokkhoz? Úgy, hogy a Szovjetunió is kapott segítségképpen…..
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
Rongy Elek 2016.01.12 20:19:46
@sixx: Ebben az a legrosszabb, hogy ezek a primitív gazemberek előbb utóbb még igaztalanul meghurcolt mártírok lesznek, mert ugye csupa hamis hírrel, rágalommal áskálódik ellenük a jobboldali média.
Évente 100-120 gombamérgezésnek titulált esetet regisztálnak Magyarországon. 60%-uk nem mérgezés áldozata, gyakran a gyomorgörcs, hányás, hasmenés (gasztrointesztinális tünetek) túl sok vagy már bomlásnak indult (túl nedvesen, öregen, vagy kukacosan szedett, vagy túl sokáig…..
Nagy leépítések történnek az MTVA-nál, aminek köszönhetően a közmédia megvált a Ridikül beszélgetős műsort is vezető Jakupcsek Gabriellától. A Blikk mai száma azt írja, hogy a műsorvezetőnő teljesen belebetegedett a hírbe és már a hangja is elment. Azt is elmondta a…..
Ezt a hölgyet itt fent Enki Bracajnak hívják, és az egyik albán tévé bemondónője. Nem régóta, ahogy az a videóból is kiderül, mert ugyan a nyelvet nem beszélem, de azt én is látom, hogy a 21 éves csaj bizonytalan, és nem nagyon találja a ritmust, de hát a csöcs az csöcs az…..
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
Rongy Elek 2015.09.06 12:23:33
@TrójaiVasParipa:
Szarevő szarjankók országa lettünk. Győzike, VV akárhányadik, Éjjel-nappal, ezo műsorok, hírhamisítós köztévé, szellemi alultápláltság.
Ha nincs olyan személyiség, akit érdemes lenne parodizálni, akkor azért baromi nehéz lesz művelni ezt a műfajt. A médiából ömlő kulturális hányadékon szocializálódott közönségnek, milyen színvonal lehet az, amit még képes megérteni?
A Blikk volt az első, aki megírta, hogy Bicske mellett egy pakisztáni férfi meghalt a vasúti sínek mellett, de a nagy hírversenyben sikerült úgy elnevezniük a halottról készült fotót, hogy ol-kinyuvadt-csa.jpg Kinyúvadt, az, szép volt Blikk, remélem sorban áll a megmurdált, a…..
Rongy Elek 2015.09.05 08:22:57
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ (Je suis Irénke néni):
A miniszterelnököd már felterjesztett valami kitüntetésre, mint legderekabb magyart?
(Majdnem azt írtam, hogy embert, de azért ne essünk túlzásokba...)
Rengeteg mítosz terjed a neten, hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani hétköznapi helyzeteket, hogyan spórolhatunk a legtöbbet. Például tanácsot adnak a haverok, mit csinálj azért, hogy ne robbanjon a képedbe a dobozos üdítő, amit egy perccel azelőtt leejtettél. Vagy azzal…..
Rongy Elek 2015.09.03 10:29:25
@bértrollbosszantó_kovi1970:
Például azért, mert szeretnél beleolvasni olyan levélbe amit nem neked címeztek és nem akarsz lebukni.
Aki a hagyományos sírkertek helyett szívesebben pihenné álmát egy 25 hektáros erdőben 300 éves fák társaságában, annak mostantól lehetősége nyílik rá, ugyanis ezen a területen is megjelent a zöld konkurencia. A Tata közelében fekvő Agostyánban alakították ki az ország…..