Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoppedli

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
Sziasztok!  A szuperinfóban mindig van "Otthon végezhető munka" és most kíváncsi voltam egyre hogy még mindig ugyanaz a kamu dolog megy-e mint régebben.Sajnos még mindig ugyanaz az átverés kering, pedig sok munkát lehetne otthonról végezni a szélessávú net…..
hoppedli 2011.06.16 22:07:24
@Mentholos Manó:
Phpt fejlesztek leginkább, html-t igyekszem 5ös szabvány szerint, ahol szükséges. Flasht teljesen kiiktatom, helyette jquery. Akkor javascriptet ahol muszáj. Modulokat írok a portálhoz. Kellett már hozzá ajax és json is, de abban (még) nem vagyok otthon eléggé. Hírtelen ennyi jut eszembe.
Így gondoltad?
hoppedli 2011.06.16 22:12:40
@Mentholos Manó:
És most le tudtad vonni a konklúziót?
hoppedli 2011.06.16 22:22:22
@Mentholos Manó:
Mindkettő. De nem ezen volt a hangsúly, hanem //OFFTOPIC// hogy otthonról dolgozom, fiatalon, jó pénzért, és egyetem alatt lesz miből finanszíroznom magam, nem úgy mint a többi (jellemzően hím) kortársamnak, akit anyuci apuci pénzel és 4x felveszi a vizsgáit.
Tanultam, de most őszintén,(és visszalukadunk az eredeti mondanivalómhoz) aki nem tanul/tud valamit jól, az viheti-e sokra?
Persze vannak hibáim, DE észreveszem őket idővel.
Pl amikor megírtam egy egész címkéző modullt magamtól, és utána néztem meg hogy hogy kell erre a portálra modult írni (10x könnyebb volt). (De hogy jobban megértsd, ha szeretnéd, emailben jobban kifejthetem a dolgokat, és akkor már nem csak egy taknyos szájhősnek fogsz gondolni)
@Mária:
Azt hiszem erősen félreértetted a dolgot.
Brutális biztonsági rést fedezett fel naiv függönyvásárló az IKEA-ban, miután laptopját a bútoráruház értékmegörzőjébe helyezte végső nyugalomra. Mire visszaért, a gépet simán elvitték előle. Kiderült ugyanis, hogy a gyerekmegőrző személyzete mesterkóddal gyakorlatilag…..
Tréfás módját választotta a Citibank a közös számlák társkártyáinak aktiválásához. A tulajdonos beazonosítása helyett olyan adatokra kérdeznek rá, amiket csak a számla másik tulajdonosa ismerhet. Csalni viszont nem lehet, az ügyfélszolgálat besértődött, amikor meghallotta,…..
hoppedli 2009.12.03 13:34:52