Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éshanem

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma zajlott a hajléktalan embereket az utcáról kitiltani szándékozó szabálysértési törvénytervezet vitája. Az ötletgazda Pintér Sándor és Tarlós István persze nem volt jelen. De nélkülük is nyilvánvalóvá vált, mennyire emberellenes ötlettelen és undorító is az amire a…..
éshanem 2013.09.11 22:56:19
@Dr. jenőke (jenőke): Alapvetően én is ebben a helyzetben vagyok és sokan mások.. egy megcsúszás és az végleges, nincs lehetőség a visszakapaszkodásra, ez az amit a sok gyökér "odafent" nem fog fel. Pont elég az,h szar skilljeid legyenek lakáshitel, egyedül szülő, nincs hova menni, tovább és sorolhatnám.... egy szar fél év és a kölykömmel együtt az utcán találom magam.. azért ez nem olyan biztató.... és akkor ezt a demagóg ugymond mindenről ez és ez meg az emúttnyóc év meg anyámfasza tehet róla.... nem kurvára nem.. a kiszámithatatlanság az tehet róla semmi más és az ad hoc jellegű törvénykezés az tehet róla semmi más
A hétvégén írtunk Bánhegyi Ferenc erkölcstan és történelem könyvéről. Most egyik olvasónk a többek között a szerző által írt Etika könyvből küldött be egy oldalt. A könyv a 13 éveseknek egy abortuszellenes propaganda filmet a Néma Sikolyt ajánlja, és a gyerekeket…..
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..
Sokat beszélünk manapság arról, hogy milyen a sikeres drogpolitika. A kormányunk kinyilvánította, hogy a jelenlegi drogstratégia kudarcot vallott, megbukott a “liberális drogpolitika” Magyarországon. Ezt azzal támasztják alá, hogy az elmúlt időszakban nem sikerült eltüntetni a kábítószereket az…..
éshanem 2013.08.23 11:07:04
@bájgúnár: haha abban az Izraelben ahol ha jól tudom (persze nem biztos) legális a fű? A palersztinok arulnak? lol a legtobb nemzetkozi partyn epphogy az izraeliek arulnak... az utcán azért néz körül ha átmész az úttesten:PPPPP
A Viasat3 hivatalosan is bejelentette, hogy náluk lesz látható a History Channel nagyszerű, Vikings című történelmi sorozata, amiben egy Ragnar Lothbrok nevű, halászemberből prominens viking vezérré váló férfi élettörténetének egy szegletébe tekinthetünk bele. (Nagyszerű…..
éshanem 2013.08.14 23:25:40
@KGYM: gondolom kis bp-en ami mondhatni a világ közepe kurva sokat tudnak a viking dolgokról.. mint mindenhol máshol, pl a saját hazájukban ahol szintén monda szinten maradt csak meg az egész.. olyan kurva okos vagy,h fáj sztem örizgesd a romai hagyományokat és hánytasd magad kaja után
éshanem 2013.08.15 01:16:07
@KGYM: ohh az epe nem nálam ömlött hanem nálad....... a folyamatos fikázással
éshanem 2013.08.15 12:24:16
@Yooha: ott a pont :)
Fizettél??! -Nem! -Látod ez volt a hiba, ezért nem foglalkoztak veled! És kimondta az igazságot! Csak az kap méltóságot egy megyei kórházban, aki fizet! Mikor egy nő gyermeket vár, ő a világ legboldogabbja, sajnos azonban vannak olyan pillanatok is, amikor az álom összetörik, és…..
A döbbenet ez után jött, mert szinte kikelve magából rám förmedt, hogy én miért baszom el az ő idejét, nem is adhatok vért. Néztem rá bambán, mert nem értettem sem a szavait, sem a viselkedését. Amióta tehetem rendszeres véradó voltam. Már, ha az évi átlag két alkalom…..
Talán kevesen tudják, hogy van Pesten egy óvoda, melybe hajléktalan kisgyermekek járnak. Az ovi 2004-ben szükségből nyílt, ugyanis a mai szabályok és törvények szerint óvodába kizárólag olyan kisgyerek vehető fel, akinek lakcíme, tartózkodási helye van. A szakemberek szerint…..
éshanem 2011.04.05 22:09:21
@david28: igen, és? ez nem érv se nem indok, aki kicsit is olvas az évek óta tud erről az oviról ill csomó intézményről ahol szivesen fogadják a segitséget, és az nem a vöröskereszt ahol az irodai alkalmazottak kiszedik a jobb cuccokat, kibaszott egyszerű. Kb 4 éve olvastam elöször róla, és mint tudjuk a hajléktalanság nem ott kezdődik, h a keletiben húzod meg magad a kispadon, főleg nem gyerekkel, mert addigra a tegyesz elviteti.De onnan a fotelból lehet osztani az észt nagyon nyugodtan, h mi lett az aranyággal, kb telibeszarom, ez a hozzáállás semmi más mint a tipikus magyar, hülye vagy nem olvasol, nézel utána aztán meg reklamálsz....
Az új Nissan Micra az első női kisautó, amiből most próbálnak "uniszex" autót varázsolni. Nem csak a nemiségben, de egyéb irányban is leegyszerűsítette a Nissan a kínálatot. Egyelőre 1,2-es benzinmotort kínál 80 lóerővel, és tavasszal egészíti ki egy 99 lóerős…..
éshanem 2011.01.13 09:50:04
Aktuális fotók helyett inkább megint fejest ugrottam a virtuális ládikába, hogy előtúrjak pár nyári képet. Amúgy is olyan régen volt már budapestes téma :) Emlékeztető: Nem szándékom elvenni a "Csak a szépre" blog kenyerét, de korábbi elhatározásomnak megfelelően…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
éshanem 2010.03.04 22:27:47
És kis mandulaműtét után végre egészséges krahácsolás hangzik a motortérből.   A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész, 16.rész, 17.rész, 18.rész, 19.rész, 20.rész, 21.rész,…..
éshanem 2010.03.04 20:25:29
A posztot azért is érdemes elolvasni, mert cpandacsoki blogbarátunk - a poszt szerzője - naponta tapasztalja a piemonti létet, és tudja, hogy nem minden fenékig tejfel! Noha beszélem a nyelvet, de még nem eléggé ahhoz, hogy igazán kövessem a közéletet és mostmár a…..
éshanem 2010.03.02 09:49:34
@tucano: Hol tüntek el a bevándorlók? Mert eddig akármerre jártam Olaszo-ban mindenhol tele van fekával, marokkoival, ferdeszemüvel, indiaival......
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
éshanem 2010.03.01 21:33:47
Judit, aki egy darab autó tulajdonosa, nagyot nézett, amikor az önkormányzat kettőért akart fizettetni vele. A második jármű egy ősöreg Dacia. Judit először semmit nem értett, aztán derengeni kezdett neki, hogy 17 évvel ezelőtt tényleg eladtak egy ilyen autót. A helyhatóság a…..
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
éshanem 2010.02.27 13:46:37
@smartdrive: Nem a jovátétel a lényeg, csak mint kis kitérö, hanem akik nem zsidoként hanem cigány/magyar/lengyel stb ként kerültek és haltak meg, ök mint kvázi k.tábor tulélök/halottak hova tartoznak?
-Holokauszt tulélö/áldozat
-Sima népirtás
-Ideologiai népirtás
-Járulékos veszteség
-Teccetek volna elmenni, vagy másban hinni, nem ellenállni és máris nem áldozatok? féle here válasz
Turkáltam a neten, hogy készül a spagetti carbonara? Azt láttam, mint mindig: ugyanaz a recept sok oldalról visszaköszön, helyenként módosításokkal, máskor meg szóról szóra. Megy a lopkovice itt is. Nomeg a butaság. Már a wikipédia is átvett egy olyan "autentikus" receptet, ami szerint a carbonara…..
Pesti Központi Kerületi Bíróság1055 Budapest, Markó u. 25. postacím: 1887 Budapest, Pf. 28. Tisztelt Bíróság! Alulírott Dr. Bodolai László ügyvéd ezennel feljelentést teszek Kovács Bence János ellen a Btk. 179. § (rágalmazás) és 180. § (becsületsértés) alapján…..
Csak a Szépre! A kapukon túl 2010.02.25 18:00:00
Sakktábla-szerű padló, igényes burkolatok, tágas terek, különleges lámpák és linóleum. Mi a közös az előbb felsoroltakban? Lessünk csak be egy régebbi újlipótvárosi bérházba és egyből megértjük: az 1930-40-es évek modern építészetének fontos és igen szép eredményeibe…..
éshanem 2010.02.26 09:33:24
@Plumper: Akik a Pozsonyin laknak ill Szt I park, külön állatfajta:)de a Hollánban ill a többi utcában is itt a környéken van látnivaló
Folytatódik "titkos ügynökünk" izgalmas sorozata az ingatlanokról. Mizután megírta, miért van szüksége szerinte ingatlanosra, és hogy hányféle vevő van, most az ingatlanárakról küldött egy rövid levelet: megtudhatjuk, milyen az irány-, a reális, a vétel- és a piaci…..
éshanem 2010.02.17 11:03:35
@atomrebel: Ez az oldal a szánalom csúcsa a túlárazott putrák lakások.... régóta nézegetem, 3 havonta ha egy értelmes lakás felkerül.....
éshanem 2010.02.17 11:15:53
@atomrebel: Nem vagyok befektetö, csupán követem az árakat, és látom az "énmajdeladom ingatlanos nélkül" feszüléseket, szar áron, szar képpel, a legszánalmasabb amikor arra nem képes ,hogy a kibaszott szemétdombját rendberakja..... Az érzelmi tulárazás és tsai...
A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft az EME Zrt felelősségére hivatkozva nem akarja visszafizetni a saját vizsgálatuk szerint is feleslegesen kivetett fantombírságot. Naiv ügyfél telefonon fizette a parkolást, aztán a bírságot is befizette, aztán most nézhet: 2010.01.27-én a…..
Ténykérdés, hogy az ebek mindig oda szarnak, ahová nem kellene. Ezért azonban nem dorgálhatjuk meg őket, hiszen nem ismerik az utóbbi pár évszázadban kialakult szarási etikettet, hanem ősösztöneiktől vezérelve akkor és ott tolják ki a kulát, ahol éppen az inger éri őket, mint…..
autózz! Megröptettem a biciklist 2010.02.05 16:25:00
Nem venném a szívemre, ha valakit autózz! blog olvasás közben cseszne le a főnöke munkaidőben, ezért ma csak így délután fél öt felé közeledve kaptok posztot. Na jó, meg azért is, mert nem volt eddig egy szabad percem se veletek törődni, de majd most! MutánsTehén egy…..
éshanem 2010.02.05 21:43:25
Nem ütötted el eléggé... azóta vadászok egy elüthetö bringásra amióta egy tahó majdnem levert pedig mákja volt nem elsöbbsége..

@Don Carnage: Ha lámpával védett a keresztezödés akkor nem kell elsöbbséget adni, csak akkor ha nem müködik pölö sárgán villog...kiv persze ha telizöldes kanyarodás van vagy hasonló
éshanem 2010.02.05 23:23:26
@Spikk: konkrétan tele a faszom a bringás, motoros faszokkal akik élö donorként közlekednek, és igen legközelebb nem kapkodom a kormányt nem taposom a féket, hanem átmegyek rajta.
éshanem 2010.02.05 23:41:46
@Gery.Greyhound: Engem kurvára nem frusztrál, alapból se a motoros se a bringás, se a gyalogos, de amikor a motoros köcsög végighuzza az autóm 2m elörekuszás miatt aztán lepattan, amikor a kretén bringásnak áll feljebb és csapkodja az autóm, bár ha nem satuzok akkor megdöglik, akkor igen azt mondom lassacskán leszarom, és nem figyelgetem ,hogy melyik gyökérnek huzodjak le, oldja meg és nem fékezgetek.. ha beugrik az auto alá akkor be... ennyi
Az a szép a kampányban, hogy amikor azt hinnénk, ennél undorítóbb szintre már nem lehet lemenni, csak sikerül valakinek. Most épp Mesterházy rakott rá egy lapáttal, ezzel az MSZP visszavette a vezetést a ki tud többet ígérgetni a nyugdíjasoknak minden alap…..
éshanem 2010.01.31 18:41:15
@Lenny: Nem tünt még fel hogy kb 8 éve az aktiv keresők csak szopóágon vannak.....