Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napisokk

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellenőrző A kettes is jó jegy! 2010.01.27 08:00:00
Helicobacter kommentjét találtuk érdemesnek arra, hogy az Elégséges orvosok posztra válaszként megjelentessük. Érdekes egy orvosis szemszögéből látni a dolgokat, azért annyit hozzátennék, hogy a Btk-n sem két nap egy vizsgafelkészülés, még puskával sem... Úgy érzem,…..
Mondhat bárki bármit a rendezőre, de nekem csak ennyi jutott eszembe a moziból kifele jövet: köszönöm Quentin! Mert köszönettel tartoztam neki ezért a 140 perces szórakozásért, amiben egyszerre kényeztette a remek sztorira vágyó szürkeállományomat és a CGI-től…..
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
napisokk 2009.08.22 17:57:36
Először is: ne hülyéskedj. Köszi.
Másodszor: visszafogom magam, és nem írok olyat, amit kioffolnál. Bár esélyes a dolog így is.

Szóval: aszondod h "És nem volt egyetlen szeretve tisztelt városvezető, aki nyilvánosan nemtetszését fejezte volna ki emiatt." Akkor kérdem én: miért kellene elhatárolódni tőlük? Miért ciki eltűrni a másságot? Az a vicc h a másságot ti csak mint más szexuális beállítottságot gondoljátok, a más politikai szemléletmódot nem toleráljátok... Elhatárolódni? Te jó ég... Hol élsz? Véleményszabadság... mond valamit? Kétlem.

Aztán azt írod: "Kínos, hogy a Nagytemplom előtt, a Kossuth-szobor mellett évek óta hangzanak el beszédek szinte napi gyakorisággal, amikben hol ennek, hol annak a bebörtönzését, az országból történő kiszorítását, akasztását követelik a szónokok. És a Nagytemplomból még egyetlen öblösebb kinyilatkozás sem intette a hangoskodókat a keresztyéni elvekre és értékekre." Ezen a bekezdésen konkrétan 5 percig fogtam a fejem. Hogy írhat egy felnőtt ember ekkora sületlenséget? Szerinted az is kínos, hogy a Hyde Park nevű (te biztos elítéled ezt, na mindegy...) SZABAD VÉLEMÉNNYILVÁNÍTÓ HELYen mindenki azt mond, amit akar. Nyugaton működik a véleményszabadság, neked meg a hozzád hasonlóaknak viszont van még mit tanulnotok arról, hogy nem mindig az az igaz, ami "nekem tetszik". Ilyen nincs. A keresztényi elvekről meg értékekről ne is beszéljünk... Olyanok nincsenek. Minden pap, aki magát isten eszközének vallja, szemrebbenés nélkül szegi meg az ő ura által szabott szabályokat.

Szóval, ahogy egy bizonyos bácsi mondotta annó decebál: tanulni, tanulni, tanulni. Rád is fér, elvtá... komám. 20 éve más világ van. És nem hozhatod vissza, bármennyire nem tetszik :-)
Egy csomószor magamat sem értem. Többször is megtörtént már például, hogy annak ellenére rákattintottam egy borzalmas linkre, hogy tényleg nem szeretem az ilyesmit, és napokig nem tudom kiverni a nyomasztó látványt a fejemből. A napokban a Tékozló Homár levelesládájában…..
A svéd bíróság bűnösnek találta a torrent tracker szájt négy alapítóját. A vád ellenük "jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való segédkezés" volt. A négy svéd alapító egy-egy év börtönbüntetést kapott.Bár a perlő zenekiadók (Sony, MGM, Warner,…..
Anonymous szolgáltat - ez is kiszivárgott, innen tölthető 2 részben (English): http://www.megaupload.com/?d=9PJQZDCP http://www.megaupload.com/?d=RVIFUQK6 Most nézem én is, amint lesz YouTube változat, frissítem. Frissítés (vimeo-ra feltöltve):March 13 2009 from anon on Vimeo.  Egy…..
DJ AUSFAHRT - Das Modelltrio [mp3] Kraftwerk vs Trio DJ AUSFAHRT a legújabb barátunk a MySpace-enúgy néz ki, teljesen rá van kattanva a német popzenéremert az egyetlen mix, ami a profilján találhatóaz az egyik leghíresebb, és az egyik leghírhedtebb német slágerre épülbár…..
napisokk 2009.04.14 21:03:11
Húsvét van, így ezek a képek, amelyeket a legendás David LaChapelle készített az iD magazinnak nagyon aktuálisak. Jézus karakterét és bibliai jelenteket mutat meg mai környezetbe helyezve, átértelmezve. Szerintem nagyon érdekes az ötlet, hiszen pl. a prostituált aki Jézus…..
napisokk 2009.04.13 01:05:31
@Zsófee12: Már miért lenne gyalázat? Az gyalázat volt amikor Nietzsche azt mert emondani, hogy isten meghalt? Akkor biztosan. Ma meg őt tisztelik istenként. Ez modern, nem gyalázat, te meg nem vagy vevő az újra. Sajnálom.

(az enyhén osztó)