napisokk

Aktivitások

Ellenőrző A kettes is jó jegy! 2010.01.27 08:00:00

Helicobacter kommentjét találtuk érdemesnek arra, hogy az Elégséges orvosok posztra válaszként megjelentessük. Érdekes egy orvosis szemszögéből látni a dolgokat, azért annyit hozzátennék, hogy a Btk-n sem két nap egy vizsgafelkészülés, még puskával sem... Úgy érzem,…..

napisokk 2010.01.27 11:06:43
A kettes jó jegy. Meg kell becsülni. Aki nem volt benne, sosem tudja, milyen az, amikor hiába tudja az ember az anyagot, ha a tanár buktatni akar, akkor kérdez olyat, hogy buktathasson, ha kettest akar adni, akkor kettest ad. Pofára megy minden, aki csinos szőke csaj, az előnyben van, és nem a tudás számít, hanem a vizsgáztató aktuális hangulata, meg a szimpátiája.

(Hülyeséget mondani lehet, de ezt fennhangon kiabálni azért már kínos.)
Dr. Mozi Inglourious Basterds - Tarantino ismét megcsinálta 2009.08.22 11:23:00

Mondhat bárki bármit a rendezőre, de nekem csak ennyi jutott eszembe a moziból kifele jövet: köszönöm Quentin! Mert köszönettel tartoztam neki ezért a 140 perces szórakozásért, amiben egyszerre kényeztette a remek sztorira vágyó szürkeállományomat és a CGI-től…..

napisokk 2009.08.22 21:42:32
Ví lav Kventin.

Megnézem. Kösz az ajánlót.
Basahalom boulevard - az első Debrecen blog Debreceni gyanúsítottak 2009.08.22 10:09:00

Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..

napisokk 2009.08.22 17:57:36
Először is: ne hülyéskedj. Köszi.
Másodszor: visszafogom magam, és nem írok olyat, amit kioffolnál. Bár esélyes a dolog így is.

Szóval: aszondod h "És nem volt egyetlen szeretve tisztelt városvezető, aki nyilvánosan nemtetszését fejezte volna ki emiatt." Akkor kérdem én: miért kellene elhatárolódni tőlük? Miért ciki eltűrni a másságot? Az a vicc h a másságot ti csak mint más szexuális beállítottságot gondoljátok, a más politikai szemléletmódot nem toleráljátok... Elhatárolódni? Te jó ég... Hol élsz? Véleményszabadság... mond valamit? Kétlem.

Aztán azt írod: "Kínos, hogy a Nagytemplom előtt, a Kossuth-szobor mellett évek óta hangzanak el beszédek szinte napi gyakorisággal, amikben hol ennek, hol annak a bebörtönzését, az országból történő kiszorítását, akasztását követelik a szónokok. És a Nagytemplomból még egyetlen öblösebb kinyilatkozás sem intette a hangoskodókat a keresztyéni elvekre és értékekre." Ezen a bekezdésen konkrétan 5 percig fogtam a fejem. Hogy írhat egy felnőtt ember ekkora sületlenséget? Szerinted az is kínos, hogy a Hyde Park nevű (te biztos elítéled ezt, na mindegy...) SZABAD VÉLEMÉNNYILVÁNÍTÓ HELYen mindenki azt mond, amit akar. Nyugaton működik a véleményszabadság, neked meg a hozzád hasonlóaknak viszont van még mit tanulnotok arról, hogy nem mindig az az igaz, ami "nekem tetszik". Ilyen nincs. A keresztényi elvekről meg értékekről ne is beszéljünk... Olyanok nincsenek. Minden pap, aki magát isten eszközének vallja, szemrebbenés nélkül szegi meg az ő ura által szabott szabályokat.

Szóval, ahogy egy bizonyos bácsi mondotta annó decebál: tanulni, tanulni, tanulni. Rád is fér, elvtá... komám. 20 éve más világ van. És nem hozhatod vissza, bármennyire nem tetszik :-)
napisokk 2009.08.22 21:37:42
Fentebb leírtam a véleményemet a bejegyzéssel kapcsolatban, azóta meglestem a többi hozzászóló adatlapját.

Off leszek. Nem tartom korrektnek beszólni akárkinek (akármilyen butaságot is írt le) nulla-, vagy igencsk kevés bejegyzésszámú nicken. Oké, hogy net, meg arc nélüliség, de mégiscsak... Mindenki beszólónickeken járkál, ez olyan izé...
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz