Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hollik István

9 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kerdem Je suis Szőnyi Szilárd 2015.01.14 14:17:06
A párizsi terrorcselekményekről szóló hírek margóján egyre több helyen jelenik meg a világban a Nem vagyok Charlie jelmondat, mely elutasítja a terror minden formáját, de kritizálja a lap öncélúan provokatív viselkedését. Ez újra megnyitotta a vitát a…..
Bajnai szövetségese, a Milla az árvizes szójátékkal viccelődik Facebook oldalán. Rajtuk kívül az egész ország összefogott, hogy segítsenek a Duna mellett élőkön,  így nehezen mondhatunk mást: Millások, otrombák vagytok és érzéketlenek. Ritka az a pillanat egy ország…..
Bajnaiéknak nem szóltak, hogy nem européer viselkedés, ha pártként olyan választás fölött akarnak őrködni, amin ők is versenyben vannak. A választói akarat tiszteletben tartása miatt meg szimplán jobb ha csöndben maradnak. Mindannyian megnyugodhatunk, ha eddig nyugtalanok…..
kerdem Egymást utálva összefogni 2013.02.06 12:26:38
Bauer Tamás szerint azért van szükség az ellenzéki összefogásban több pártra is, mert az MSZP-re sokan nem szavaznak a korrupt politikusok miatt. Tehát ők a korrupt politikusok pártájával akarnak összefogni. Na, bravó!Az utóbbi időben akaratlanul is bele-belebotlom Bauer Tamás…..
kerdem Remélem Európa≠Brüsszel 2012.11.13 11:57:36
Hagyományos nemi szerepeket bemutató könyvek eltörlése és egy keresztény, konzervatív máltai biztos jelölt kipöckölése vallási nézetei miatt - a brüsszelita elit ezt tudta kitermelni az elmúlt egy hétben. Szerintem sokan nem ilyen Európára vágyunk.   Itthon is…..
kerdem Nem erőltetjük 2012.10.19 21:17:00
Azért mert egy politikai közösség felvállal bizonyos értékeket, még nem jelenti azt, hogy ezt másokra akarná erőltetni, főként nem azt, hogy ezzel joghátrányt okozna bárkinek. Az erőlködés inkább abban van, hogy a demokrácia felkentjei és a tolerancia lovagjai próbálják ezt…..
A fiatal képviselő szerint nem névben, hanem cselekedetben kell keresztyén módon politizálni. A KerDem blog beszélt még vele a fiatalok megszólításáról, multiellenességről, választási regisztrációról és a Biszku ügyről is. Hollik István és Szánthó Miklós…..
Hagyjuk ezt az egész kapitalizmusdit. Hagyjuk el a "szolgáltatóiszektor-központú" piacgazdaság negédes álmát, lássuk be végre, hogy egész egyszerűen nem megy ez nekünk. Hiába szeretnénk, nem megy. Magyarország 2012-ben továbbra is a hipnotizált, behergelt kisnyugdíjasok, az…..
Hollik István 2012.08.13 16:02:07
@famfam: nem tisztem megvédeni a post szerzőjét, annyi azonban kikivánkozik, hogy a post írójának lakása alatt speciel több hajnalig nyitvatartó üzlet is van.
2012. augusztus 22. és 26. között Tranzit - Fesztivál a határon Kőszegen, Kerdem Színpaddal. Gyertek! A nemrég elindult Kerdem blog egy virtuális találkahely. Reméljük egyre több, hozzánk hasonló gondolkodású fiatal érzi majd itt jól magát, írja le véleményét. A személyes…..
kerdem Ronald Reagan 101 2012.02.04 13:20:00
“We need you, we need your youth, your strength, and your idealism, to help us make right what is wrong.” Ronald ReaganEgyre erősebb, sőt immár uralkodó nézet, hogy a politikai ideológiáknak befellegzett. Nincs jelentéstartalma jobb- és baloldaliságnak. Nézzük csak meg – szokták…..
Varánusz A Nulladik Erő 2010.03.02 08:00:00
Van egy skizofrén párt Magyarországon. Tőlük többször és többfelé nem hasadt politikai egyesülés, bár az MDF és a Kisgazdák igyekeztek elorozni a címet. Hiába, nehéz dolog ez a kereszténység meg a felebaráti szeretet, ha politikáról és hatalomról van szó."...ne…..
Hollik István 2010.03.02 11:20:27
@Fabius:

az IKSZ eredményei röviden:

- kismamabérlet
- föld órája kezdeményezés Budapesti bevezetése( Rétvári Bence indítvány volt!)
- csaladiadozas.hu
- helyzet.tv
- politikát az egyetemekre kezdeményezés is az IKSZ-hez fűződik

Ami most rögtön eszembe jutott...emellett persze számos kérdésben megszólaltunk szlovák kérdéstől a banki hitelek kérdéséig.
Hollik István 2010.03.02 11:23:24
@Fabius:

az IKSZ eredményei közül néhány röviden:

- kismamabérlet
- föld órája kezdeményezés Budapesti bevezetése( Rétvári Bence indítvány volt!)
- csaladiadozas.hu
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Ilyen nincs mégegy: bemutatkozó találkozót szervez egy miniszter, és úgy leforrázzák, mint a törököket Eger védői a gulyással meg a szurokkal. Varga a Bajnai-kormány sokadik minisztere, aki nem éppen fényesen kezdi meg miniszteri karrierjét, de kétségtelenül tovább jutott (a…..
- Bizony mondom néktek, a kereszténydemokraták ifjoncai csak szóban keresztények, amúgy tolvajok ők, és kevélyek, élükön Rétvári Bencével, aki a Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) vezetőjeként az Északi Támpont Egyesület évek óta bejáratott…..