Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsíkosNapernyő

4 bejegyzést írt és 507 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
A BBC egyik legnépszerűbb műsora a The Great British Bake Off, egy átlagemberekkel forgatott süteményes műsor, amiben elképesztő dolgokat készítenek hétről hétre a kiválóan összeválogatott szereplők, a britek meg imádják, és többen nézték, mint az olimpiai közvetítést. A műsorban vágóképnek tavaly…..
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
Vivtől a Sub Rosa blog szerzőjétől kaptam, egy nagyon informatív és élvezetes írást a mátrakeresztesi Óvár Vendéglőről. Faltam minden sorát, remélem nektek is tetszeni fog! Soha nem írtam még étteremkritikát, de ajánlót sem. Ez lesz az első, és mivel érzelmileg érintett…..
A Mom With Five bloggerétől kaptam levelet, aki egy remek, családbarát szálláshelyet szeretne ajánlani nektek a Bakonyban. Ha fontos a nyugalom, jó levegő, és a barátságos, családias hangulat, akkor irány Magyarpolány, és a Király-ház! Forrás: http://www.kiralyhaz.info.hu Ha…..
Ha vonzódsz a délszláv, és az orosz ízekhez, akkor a Pirog-Da!-t neked találták ki! Egy kellemesen meleg, őszi napon teszteltük le a Pirog-Da!-t, a heti nagybevásárlással egybekötve.  Pirog (Forrás: http://www.pirog-da.hu) A büfé, a 15. kerületben, az Erdőkerülő útnál…..
Köszöntelek a Csíkos Napernyő blogján! "Szállás és étterem értékelés a te tolladból. Csalódtál, vagy kellemes élményekkel távoztál? Oszd meg mindenkivel!" áll a blog leírásában. Segítsünk egymásnak szállásokat, éttermeket felfedezni, ahol élmény a pihenés és az…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
CsíkosNapernyő 2015.04.28 14:56:38
@stuff1: A többiek, mit tudnak az egészről? Mennyire valós reakciók voltak tőlük a vacsorán?
A Bors infói szerint a novemberben rajtoló, és a formátum szerint egy műsorvezetős Rising Star című tehetségkutatón teker egyet a TV2, és Ördög Nóra mellett Majkát is műsorvezetőként alkalmazza. Majka mondjuk a Bors hajnali telefonjából értesült a dologról, ami ezek szerint…..
Nyolc óráig lehet ráhangolódni az X-re, (Ezt írtam szombaton.) aztán meg már úgyis mindegy lesz, mert szépen élőben lekövetem a műsormenetet és ahogy az lenni szokott, némi fáziskésés és buffering után megírom a sallangmentes mivótot, meg a velős kommentárt. Addig a…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
CsíkosNapernyő 2013.10.20 19:53:43
@Brittany Daniels:
Talán a postás lesz az. :D Elképzelhető, hogy Keresztanyu, nagyon komoly arckifejezés, könnyekkel küszködés közepette.
A TV2 új showműsorának második adása jóval gördülékenyebben zajlott, mint az első, kevesebb volt a baki, Friderikusz Sándor is rátalált a ritmusra, és a zsűritagok szerepe is kezd letisztázódni, Liptai Claudia a kedves, meghatódó, Lakatos Márk a bohém, Hajós András a…..
A tegnapi németországi au pairkedés után ma egy teljesen más világot látogatunk meg. Irány Katar, ahol fillérekbe kerül a benzin (ennek megfelelően a SUV számít családi autónak), és ahol kétszer annyi az indiai, mint a katari állampolgár. Lilla írása (és fényképei) egy…..
Ami eddig történt az évadzáróban: A Crowley család a szokásos nyári kiruccanásán van Duneagle-ben, csupán az Intéző és a szolgák egy része marad a kastélyban. Az utóbbiak lelkesen készülődnek a pénteki vásárba, főképp Patmore, aki egy csinos blúzzal szeretné levenni a…..
Na, lefeleződött a kínálat, már csak öten vannak versenyben, Fruzsi a naiv, Aljona az orosz, Luca a szőke, Szandra a csöcsös meg Alexa, aki csak ott van a műsorban. Az eddigiek alapján arra, amire elméletileg keresnek luvnyát, bármelyik szereplő képes (értsd: illegesse magát a Hot!…..
A valaha volt legsikeresebb angol kosztümös sorozatok egyike és egyben a legdrágább is: a sorozat forgatási költsége óránként 1 millió font.  Nagy-Britanniában évek óta a legtöbb néző, és összesen 27 begyűjtött Emmy-jelölés: ez a Downton Abbey, melynek már igen széles…..
CsíkosNapernyő 2013.05.12 10:23:11
@Lakmusz: Ez egy tök jó gondolat. A karakterek egy-egy osztályt, illetve egy-egy világnézetet jelenítenek meg, tulajdonképpen a véleményük jellemzi őket, bár ez sem teljesen igaz, mert nem teljesen kidolgozatlanok.
Szinkron, nem szinkron kérdéshez. Láttam szinkronos részeket is, a harmadik évadból pedig feliratos részeket. Szerintem jó lett, Györgyi Anna mint Mary, nagyon király, nekem egyedül az ír sofőr hangja nem jön be, de ez izlés dolga.
Lehet persze hibákat találni, hogy laposabb a második évad, mint mondjuk az első, vagy, hogy kiszámíthatóak az események, esetleg, hogy nem minden karakterrel tudnak mit kezdeni (Edith), de azért simán vállalható sorozat. Kiváncsian várom a 4. évadot a 3. csattanója után.
Ja és a főcímzenéje gyönyörű. :)
Megfigyeltem (így bőven több mint 600 poszt után nem nagy kunszt, persze), hogy érdekes hullámokban jönnek az írások, mintha egyik vonzaná a másikat, így aztán ma megint egy angliai történet következik. Számomra Róbert írásának a vége volt a legérdekesebb, amikor arról ír, a…..
CsíkosNapernyő 2013.05.06 09:42:25
@Philosoraptor: Tetszenek az írásaid. :)
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik…..
CsíkosNapernyő 2012.11.14 12:56:23
@TilosazA: Én meg pont azon gondolkodtam, hogy szimpatikus vagy így látatlanban. ;)
hogyvolt X-faktor 3x12 - 4. döntő 2012.11.09 10:40:00
Ha már nem tudnánk, hogy hányadik döntőnél tartunk, azt abból le lehet mérni, hogy hány csapata van még Ferónak. Már csak a Like csajok maradtak, de a Rocklegenda nyugodt, mert eddig mindig eljutott a végéig, és szerencsére van még pálinka bőven a büfében. Érkezik már…..
Legutóbb ott hagytuk félbe tableno történetét, hogy megérkezett az egyetemre. Mint a folytatásból kiderül, az eddigi megpróbáltatások gyenge előhangjai voltak egy két és fél éves kalandnak, benne magukból kivetkőző japánokkal és persze A Harmónia és A Kölcsönös Tisztelet…..
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..
CsíkosNapernyő 2012.11.04 10:14:07
@tableno: Szerintem a szűrés gombon kívül több fáradozást nem ér az említett nick és hozzászólás. ;)
A tévében jelenleg látható legjobb paródiaműsor, az X-Faktor újabb élő adása ismát felhőtlen szórakozást ígér, ki ne hagyja senki, aki szeret röhögni más nyomorúságán. Vajon hány hangot talál el Jmmy fia Krisztián? Hányszor mondják azt a minősíthetetlen foskazán…..
A minap Ókidli írta meg Németországban au pairként szerzett, finoman szólva sem túl pozitív tapasztalatait. Akár e történet párjának is tekinthető a mai poszt, melynek szerzője, Adri szintén au pairként kezdte, ám az ő útja teljesen más irányt vett. „Két és fél…..
hogyvolt X-faktor 3x10 - 2. Döntő 2012.10.22 09:00:00
Nem fogok hazudni, döbbenettel vegyes iszonyattal néztem végig a mostani X-faktor döntőt, és azt hiszem, ezzel nem voltam egyedül. Az idén már kendőzetlenül bulvárműsor státuszban tetszelgő produkciót most sikerült egy olyan szintre levinni, amire már szavakat sem könnyű…..
CsíkosNapernyő 2012.10.28 10:09:21
@haruka - a túracipős: A James Bond tematika, JB, és előadók dalai akik JB dalt énekeltek valahára módosult. Nevetséges.
CsíkosNapernyő 2012.10.28 19:09:39
@almafa5555: Szerintem marabunak vagy kucsmagombának öltöztették... :D