Regisztráció Blogot indítok
Adatok
immobull

4 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
immobull Dubaj üres tornya 2011.03.03 10:00:00
2010 első napjainak nagy eseménye volt, hogy elkészült a Burj Khalifa, ami Dubaj látképét alapjaiban változtatta meg. Az építmény már 2007-ben, az építkezés alatt elnyerte a világ legmagasabb épülete címet, a végső magasságot azonban a hivatalos megnyitóig…..
immobull 2011.03.04 09:01:48
@HUN_Sector: bocs, itt lehet, hogy benéztem a fahrenheit/celsius ügyet, nem sikerült kideríteni mi a mértékegység, szerintem igazad van, és ez így 8 celsius vs. 15 fahrenheit
immobull 2011.03.04 09:07:19
@Csigataposó: igen a honlapjuk szerint is "Highest outdoor observation deck in the world"
immobull 2011.03.04 14:00:03
@Szuszu: ok, köszi a helyesbítést, sajna személyesen még nem tudtam lemérni...
Kína 2008 végétől komoly összegeket (4 000 milliárd jüan) pumpált az ingatlanpiacba, hogy a globális válság hatásait enyhítse. Adó és illeték kedvezményeket adott, a hitelezés feltételeit javította, számos beruházást elindított. A mutatvány sikerült, talán túl jól is…..
immobull Valami eldőlt Sanghajban 2011.02.21 10:00:00
2009-ben történt az eset, így sokan már láthatták ezeket a képeket.Sanghaj, június 27-én reggel 5:30, a Lotus River Garden lakóparkban egy 13 emeletes toronyház kicsit megfáradt és eldőlt. Itt nem egy városrész-rehabilitációs program bontási szakszát látjuk. Ez nem egy…..
immobull A drága devizahitelről 2011.02.22 10:00:00
Ebben a bejegyzésben arról írok, hogy milyen közgazdasági okokra vezethető vissza, hogy a bankok kínálatából eltűnt a devizahitel. (A jogi korlátokkal pl. a devizahiteles jelzálog bejegyzés tiltása nem foglalkozom.) A hitel felvételénél a bank számára fontos szempont, hogy…..
A napokban körbefutott a weboldalakon egy fotó, amin az átlagos női arcokat mutatják, országonként lebontva.A magyar átlagos nő és férfi így fest:Az első, ami eszünkbe juthat, hogy ezek ugyan nem az átlagos női arcok. Aki sokat járt a világ nagyvárosaiban, lefotózott már az…..
immobull 2011.02.11 15:36:44
Fidókutya tanulságos megállapítása szerint nincsen hal víz nélkül, vagy legalábbis a pangasius filét felütik. Lehet, hogy folyékony nitrogénnel fagyasztották tömbbe?Megszoktam már, hogy kétszer annyi időt szánjak a vásárlásra, mint maga a feladat igényelné - kiolvasok…..
Ezekre az újságokra adott ki pénzt a "nép" 2010. IV. negyedévében. Forrás: MATESZ, és a megjelenésenkénti átlagos eladott példányszámot mutatja. Sorrendbe tettem, hogy sokkolóbb legyen. Azzal a mondattal tudnám a legjobban jellemezni, hogy az újságot vásárlók számára…..
Subba Subba szív iWiW: Munkaruha 2011.01.28 08:19:00
Munkaruha (Kommentek) Alaposan Dokumentált LibavacsoraÜlök a Csepeli hídnálFeketepárducTestőreimmelEzerarcú Sztívn SzegálMagamról..
immobull 2011.01.28 13:03:18
Jó, nyilván senki nem kap a szívéhez, ha arról hall, hogy a dobozos tej nem száz százalékosan tej ‒ ott az a sok tartósítószer, meg víz, meg "inkábbnemakarjuktudnimi", de az a Homár kérges szívét is megdobogtatja, ha csak 51% benne a valódi tej. A Pista által…..
Vezető beosztásból távoztam a munkáltatómtól, s mivel a pozíciómhoz járó gépkocsi ún. státusz autó volt (csak a megnevezésében persze….), így a felmondási idő alatt a gépjármű nálam maradt, saját fenntartásban persze, de ez így van rendjén. A saját…..
Üdvözletem! Tömören írom le ami velem megtörtént! Velem az történt meg,hogy a munkahelyemen eltűnt valakinek 100.000.- Ft-ja, amit mint később megtudtam egy mellékhelyiség szemetes vödrében találtak meg.Egy kolléganőm hatodik érzéke azt mondta,hogy csak én lehettem. Onnantól…..
granturizmó! 15 gyilkos úticél 2010.11.25 08:05:00
Kezd úgy igazán beköszönteni a hideg, szeretünk ilyenkor melegebb vidékekre látogatni. De vannak olyan helyek, amik olyan forrók, hogy talán mégis jobb lenne otthon maradni. És a klímaberendezés sem segít, ha a probléma emberevő vadállatokkal, vagy könnyen agresszívvá váló…..
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
„Volt olyan összeg is, amivel nem tudott elszámolni, nem tudott fölmutatni semmit belőle. Se pénz, se cucc. Megint veszekedés és ígéret-hegyek. A gyerek persze mindezt végig nézte” – nehéz kiemelni a következő hatalmas megaposztunk legjellemzőbb, lényegi mondatát…..
Nem pontosan értem a levélíró problémáját: annyira hiányzik neki a nő, hogy utólag már szívesen lenne a szexrabszolgája?A kép innen Szaisztok! Tulajdonképpen egy nem teljesen kerek torténet ez a lényege annyi :én Nőt szerettem volna de nimfomániást kaptam.Kicsit tobben…..
immobull 2010.11.04 13:33:42
Na, ilyen is ritkán van, folytatódik egy történet. Lássátok meg.(Az első rész itt)A kép innenKedves szakítós blog!Pontosan egy évvel ezelőtt közöltétek le a levelem "Anyu neve ugyanaz" címmel.Akkor leírtam hányadtatott sorsom. Azért gondoltam, hogy leírom mi a helyzet…..
Már megint BKV, már megint a metró sötét mélye, ahol kizárt, hogy bármi örömteli történjen az emberrel, általában. Névtelen levélírónk is "szokásosnak" nevezi a vele történteket, ami azt jelenti, hogy számára a tömegközlekedés igazi csendes háború. Legutóbb a…..
immobull 2010.10.29 13:49:14
Tízmillió forint kártérítést ítélt meg a vörösiszap-katasztrófa egyik devecseri károsultjának a Fővárosi Bíróság a  pénzt a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-nek nyolc napon belül ki kell fizetnie. Az ilyen tartalmú végzés igencsak szokatlan a magyar…..
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
Levélírónk elkeseredetten vadászik a tuti pasira, aki útközben kieszi a hűtőjét és lehetetlen kérdésekkel zaklatja e-mailben. Álmaiban egy 30 év körüli őszinte és egyenes ember szerepel, de egyelőre még csak árnyékokra vetődik. Ma a tökéletes pasi-lelőhelyet keressük.…..
immobull 2010.10.20 16:24:42
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
20 év múlva egymillióval több gyerek legyen  - mondták a kormány vezető képviselői az adócsomagjuk kapcsán. Ez nagyjából úgy hangzik, mint a "10 év múlva 1 millióval több foglalkoztatott" lózung, aminek a szakmai háttere nem is titkoltan az az igen releváns tény,…..