Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Provocateur

216 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chloe Hayward színésznő és modell legutóbb az olasz Vogue júniusi számában szerepelt. A képek igazi retro hangulatot árasztanak, a forró nadrág,  hegyes "Madonna melltartó" és Marliyn Monroe frizura kombóval.Ruhák: Christian Dior, Chanel, Bottega Veneta &…..
Igencsak forróra sikeredett a Schön! magazin 21.számában megjelent fotósorozat. A párductestű énekesnőt, szexi, parányi ruhákban fotózta le Zoe McConnell. A képek ismerősek lehetnek, mert ennek a fotósorozatnak a nagy része már megjelent a Complex magazin januári…..
Az ukrán-amerikai származású fotómodell és színésznő, Milla Jovovich újra címlapra került. Most, az ukrán Elle magazin júliusi címlap előzetesén látható egyrészes Chanel fürdőruhában. Kíváncsian várjuk milyen fotósorozattal jelenik majd meg a belső…..
Gisele ismét megmutatta, hogy két gyermek után is lehet egy nő bombasztikus formában. A képeket Steven Meisel készítette az olasz Vogue "Egészség és szépség" júniusi számához. Érdekesség, hogy ez már a 122. Vogue címlapja a modellnek, és így ő tartja a csúcsot, megelőzve…..
A New York-ban született modell, Carmen Dell’ Orefice június 3-án töltötte be 82. életévét, és még mindig remek formában van!A magyar-olasz származású Carment 13 évesen fedezte fel egy buszon Herman Landschoff fotós, mikor épp balett órára vitte édesanyja, 15 évesen pedig már…..
A Mario Testino által készített képek a brazil Vogue júniusi számához készültek. A 45 éves ex-baywatch sztár a képek alapján még mindig nagyon jó formában van. A képek a tengerparton készültek (hol máshol...) és nem sokat hagynak a képzeltre.  ..
A 48 éves színésznőről és modellről, Monica Bellucciról az S Moda magazin májusi számához készített képeket Alvaro Beamud Cortes fotós. Sajnos a retusált képek, és a túl erős smink nem adja vissza a benne rejlő természetes szépséget, és azt, hogy 46 éves korában is még…..
A gyönyörű magyar modellről, Hegedűs Petráról legutóbb a Toh! online magazinban jelent meg egy igen különleges fotósorozat. Bár Petra neve talán nem cseng ismerősen mindenkinek, reméljük ezzel a bejegyzéssel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy minél több ember ismerhesse meg…..
A lengyel származású gyönyörű modell, Anja Rubik, igazi istennőként, szexis harcos amazonként tündököl az alábbi, a francia Vogue júniusi számában megjelent fotósorozaton. Fotós: Mario Sorrenti ..
A 26 éves amerikai modellről legutóbb Terry Richardson készített fotósorozatot a francia Vogue júniusi számához.A stylist Marie Chaix, a 60-as évek stílusának megfelelően válogatta ki az idén abszolút trendnek számító fekete-fehér monokróm…..
A világ egyik legjobban kereső szupermodellje, nemrég mutatta be saját fehérnemű márkájának legújabb darabjait. A 33 éves modell Gisele Bundchen Brazilian Intimates név alatt még 2011-ben hozta létre a céget. Giselenek nem ez az első kollekciója, mert 2011-ben már…..
Provocateur 2013.05.25 19:02:13
@doggfather: na igen, nehéz eldönteni mennyi a photoshop és mi a valóság
Az 1990-es évek egyik híres szupermodelljéről, a 47 éves Cindy Crawfordról a spanyol Harper's Bazaar júniusi számában jelent meg az alábbi fotósorozat. Úgy tűnik, a modell még mindig jó formában van, de a fotós Nagi Sakai óvatosan bánt a túl közeli képekkel, és inkább egész…..
Leather trend A nap ruhája 2013.05.22 12:03:00
Jennifer Morrison ..
Leather trend A nap ruhája 2013.05.21 15:56:58
Donatella Versace ..
A Victoria's Secret sztárja, Candice Swanepoel bőrben, latexben, korbáccsal a kezében, igazi dominaként pózol az ausztrál Vogue júniusi számában. A 25 éves, dél-afrikai szépség már sokszor szerepelt túlfűtött fotósorozatokban, legutóbbi munkáját itt lehet megnézni. A Vogue…..
Leather trend A nap ruhája 2013.05.20 12:08:00
Nicole Kidman ..
A parton- Jac Jagaciak szinte izzik a képeken a német Vogue júniusi számában. Greg Kadel fotós fényképezte a lengyel származású modellt, aki American Apparel, Lanvin, és Jean Paul Gaultier by La Perla fürdőruhákat, és alsókat viselt. Bónuszként csatoltunk egy videót, a…..
Leather trend A nap képe 2013.05.19 13:43:00
Anja Rubik ..
Christy x CK –  a 44 éves modell, Christy Turlington elsősorban arról ismert, hogy ő reklámozta a Calvin Kein híres "Eternity" parfümjét, most pedig a márka új fehérnemű kollekcióját fogja reklámozni. Legkorábban 2013 szeptemberében lesz majd látható a reklámokban. ..
Nicole Kidman lesz a Jimmy Choo divatház őszi reklámkampányának új arca 2013-ban. Nicole úgy nyilatkozott, hogy mindig is szerette a divatot, és mindig felhasználta, amikor egy új karaktert kellett alakítania, akár a filmvásznon, akár a színpadon. Nicole szerint Jimmy Choo…..
Provocateur 2013.05.19 10:00:51
@poormode: Köszönöm! javítva :)
Leather trend A nap ruhája 2013.05.18 13:40:00
Karmen Pedaru ..
Doutzen nyara- A H&M 2013-as kollekciójának új arca Doutzen Kroes lett. A Victoria's Secret modelljét már korábban is felkérte néhány ismertebb márka pl.: Tiffany & Co., Miu Miu és a  L’Oreal, termékük reklámkampányához. A képeket Terry Richardson készítette,…..
A Vicotria's Secret egyik modelljével, Canduice Swanepoellel készült az alábbi fotósorozat a német Interview magazin júniusi számához.A vintage témakörre épülő fotósorozatban Candice többek között Givenchy, Balenicaga, Chanel, Lanvin, Versace és Dior ruhákat visel. Fotós: Sharif…..
Leather trend A nap ruhája 2013.05.17 15:12:49
Carrie Underwood ..
A 76 éves legendás színésznőről, Jane Fondáról a Flaunt magazin legutóbbi számában jelent meg egy érdekes fotósorozat és interjú. Az interjúban Fonda kifejti, hogy miért szereti a tévedéseket és a hibákat, és miért gondolja úgy, hogy csak azokból lehet igazán tanulni.…..