Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Október

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi bejegyzésben már igyekeztem összeszedni azokat a választókerületeket, ahol a pártok frontpolitikusai indulnak. Azóta a három gyorsan döntő párt, a Fidesz, az MSZP és a Jobbik után egy-két helyen már a sokáig alkudozó MDF-SZDSZ páros és a kampányát némileg késve…..
Trendek a magyar politikában - a hazai pártok iránti érdeklődés alakulása google keresési trendek alapján.   Van egy remek eszköze a gúglinak a keresési trendek elemzéséhez. Az adott kifejezések iránti érdeklődés változását mutatja pompás grafikonokon. Megadtam a négy…..
magyar-magyar szótár magyarnáci 2009.10.15 02:52:00
Megismerni a kanászt a tűzött – fűzött Rimbaud kötetéről. A juhász Suzuki Samurai-át ugratja, míg az asszony odahaza a pinanyalókategóriába tartozó sivavácskának vet szalonnabőrkét, de valamit magára adó Ungarische GrauRind-tulajdonos VW Touareg–nél alább…..
Az izraeli fővárosban ipari méreteket öltött a kerékpártolvajlás, a bűnüldöző szerveknek azonban azért kellett kreatív akciózásba kezdeni, mert már nehéz lett volna tárolni az egyik ellencsapás eredményét. A Tel Aviv-i rendőrség 2000 eltulajdonított, majd megkerült…..
A következő fényképek méltán érdemelték ki a világ leghíresebb képei címet. Közülük nem egy kitörölhetetlenül beleégett a retinánkba. Lássuk, vajon hányat ismersz fel segítség nélkül! (A képekről szóló információkat direkt a fotók alá írtam, hogy nyugodtan tudj…..
Utánajártunk. Nem állíthatjuk, hogy Jimi Hendrix valójában magyar volt, de ténylegesen sok jel utal magyarságára. Természetesen a napokban közölt levelekben rengeteg a merész elképzelés, de vannak határozottan bizonyítható tételek is. Ilyen például a rovásírásos váza, az…..