Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sweet trix

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
"Ami a feneket illeti: szerintünk a pelenka a baba fehérneműje. Mindenki jobban szeret kényelmes divatosban lenni, mint műanyag eldobhatóba...n. Ez a babákat is megilleti. És hogy valóban illesse is az említett fenekeket, divatosnak kell lennie, hogy az illető baba anyukája is örömét…..
A mosható avagy ökopelenkák egyik legnagyobb előnye, hogy a vízhatlan külső réteg egyben légáteresztő is. Ez első hallásra kicsit ellentmondásosnak tűnhet, ezért elkészítettem ezt a videót, ahol ti is a saját szemetekkel láthatjátok a bizonyítékot :) Az első videón…..
Vannak, akik csupa szép emlékkel gondolnak a szülésükre, és minden fájdalmat elfelejtettek, amikor átölelhették a kisbabájukat. Mások nem ilyen mázlisták és még évekig emlékeznek a kínlódásra amin keresztülmentek, esetleg elhatározzák, hogy nem vállalnak több gyereket, vagy…..
Egyszer majd írok egy külön posztot a szülési terv lélektanáról. Mindannyian problémamentes és háborítatlan szülést képzelünk el, de az erről szóló szülési terv első körben nem terv, hanem vágyfantázia. A szülési terv valójában maximum egy "B" (C, D...)…..