Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KongFan

49 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KongFan Side Loki: "Kritika" 2021.07.17 18:39:31
Spoileres!..
Szintén Letterboxd-os iromány. De ez már hosszabb...
Igazából ezt a rövid véleményt a Letterboxd-ra írtam de félek, hogy törölni fogják az egész sorozat oldalát, ha kap egy 2. évados berendelést. Szóval átmásolom inkább ide...
KongFan Side Invincible "Kritika" 2021.05.08 16:20:47
Megsorozunk benneteket adásokkal a héten és a jövő héten, hogy tudjatok mit hallgatni az ünnepekben (és hogy legyen mire hivatkoznunk, amikor január első hetében pihenünk kicsit). Tegnapelőtt ment ki egy Mini, de máris itt a következő Checkpoint visszatérő vendégünkkel, Hancuval. Ebből következően…..
KongFan 2017.12.22 17:58:03
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
KongFan 2017.12.20 20:55:03
@Mr. Slayer: Ugyanazt a motort használja a két játék.
KongFan 2017.12.20 21:32:23
@Grath: Igazad van, összekevertem!
Igen, sajnos kimaradt egy egész hét, Melódémon (16 hit dice-os szörny, kisebb melódémonokat idéz) 20-ast dobott támadásra, én pedig nem dobtam meg a mentőt a mérge ellen. De ami késik, már itt is van, ráadásul további négy adást felvettünk a napokban, egyet pedig már meg is vágtam. Szóval pikk-pakk…..
Várjátok már a Red Dead Redemption 2-t? Mi nagyon - annyira, hogy nem bírtuk kivárni a premiert anélkül, hogy az egekig magasztalnánk a Rockstar Gamest. Hogyan lett a Lemmings fejlesztőjéből a játékipar egyik legsikeresebb stúdiója? Melyik GTA-nak volt a legjobb főhőse? Miért nem valamelyik GTA a…..
Üdv mindenkinek a Checkpoint legújabb adásában! Mielőtt elfelejtem: napokon belül felvesszük a 100. Checkpointot, itt vannak a részletek, tessék jönni, és jelezni Facebookon (az Epamnak meg nagyon köszönjük a helyszínt). Előtte azonban itt a kilencvensokadik adás, és benne a videojáték-történelem…..
Fekete Villámhoz hasonlóan a szavunk is elállt...
Ez az utolsó Sorter vs. BlackSheep videó, amiben a tavalyi év egyik nagy várományosáról beszélgetünk. Spoileresen, szóval aki még nem látta, de érdekli a film, az inkább várjon még a videóval. Sajnos csak az exportálás után derült ki, hogy néha beremeg a kép a videó alatt. Annyira nem zavaró, de…..