Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seb

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
f1 Alonso kiborult a Ferrarira 2010.06.08 10:41:00
"A kocsi Kína óta nem változott, leszámítva az F-csatornát, ami viszont nem hozta, amit vártunk tőle, csak elterelte a mérnökeink figyelmét" - nyilatkozta a spanyol a Marcának. "Bahreint leszámítva csak védekeztünk, sosem támadtunk. Remélem, Valenciában sokat javul…..
f1 Alonso: Nem tudom, mi történt 2010.05.29 18:00:00
A kétszeres bajnok be sem jutott az időmérő utolsó harmadába, Massa is csak nyolcadik lett. A Ferrarinál elég nagy a tanácstalanság. "Nem tudom" - válaszolta az egyik spanyol tévének Alonso, amikor azt kérdezték tőle, miért lett csak 12. Úgy tűnt, szimpla taktikai hiba…..
Tizennyolc pozíciót javított a futamon a spanyol, a 24., utolsó helyről lett hatodik. Természetesen ennél jóval kevesebbet előzött közvetlenül, de több helyet korábban senki nem jött föl. Holtversenyben első Andrea de Adamich-kal, aki 1973-ban 25.-ről hetedik és Guy…..
"Monacóban nehéz az utolsó helyről, de a futam hosszú, 2006-ban Schumacher utolsóként indult, és ötödik lett, vagyis célom a pontszerzés. Meglátjuk, lesz-e elég szerencsém" - nyilatkozta Fernando Alonso szombati balesete után. A spanyol a harmadik szabadedzésen verte a…..
135 ezer eurós Maserati GranCabriót ajándékozott a Ferrari a spanyolnak, mert megnyerte a bahreini nyitófutamot.Az olaszok győzelmi prémiumként adták a 440 lőerős, 4,7 literes, V8-as gépet, ami a testvérgyár egyik legújabb és talán legszebb modellje. A Maserati-honlap szerint…..
f1 Szakított az álompár 2010.01.11 09:52:00
Közel két év után véget vetett kapcsolatának Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton.A pár szóvivője jelentette be, ”szétválnak, mert a karrierjükre akarnak koncentrálni”. Barátok maradnak, de szorosabb dolog nem fér bele, mert az énekesnő – újra –…..
f1 Schumacher nyaka meggyógyult 2009.12.17 11:41:00
”Orvosa szerint vezethet Forma-1-es autót, vagyis fizikailag készen áll a visszatérésre” – értesült az automoto.fr.A francia honlap állítja, ”tökéletesen egészséges, így ha akar, újra indulhat” a Mercedesnél, de ezt egyelőre senki nem erősítette meg.…..
A Henkel közölte, nem érvényes az a szponzorszerződés, amit egy exalkalmazottja kötött még a Mercedes GP elődjével, a Brawn GP-vel a nyáron.A jövő évi költségvetése nagy részét az évi 30 millió eurót biztosító megállapodás tette volna ki, de már…..
Nick Fry igazgató szerint érdekes lenne a német visszatérése, hárítás helyett hosszan elemezte a felvetésről a monacói F1-fórumon.”Michael vagy egy másik korábbi világbajnok is érdekes lenne. Tud valaki 40, 41 évesen versenyezni egy 24 évessel?  Más sportokban már…..
A finn menedzsere elárulta, a versenyző már elhatározta magát, amikor a német cég bejelentkezett.”A Mercedes akarta Kimit, de akkorra ő már eldöntötte, hogy ralizni fog. Kimi nem gondolja meg magát” – nyilatkozta Steve Robertson a Turun Sanomatnak. A 30 éves…..
650 fős kölni F1-központját 150 fősre csökkenti a cég, mivel már nem indul a Forma-1-ben.Ötszáz ember munkájára nem lesz szükség a továbbiakban, ők végkielégítést és maximum egyéves bérüket kapják. A megmaradtak utcai autók tuningolásával és más kategóriájú…..
f1 Ketten licitálnak a Renault-ra 2009.12.04 15:06:00
Csütörtökön újabb válságülést tartottak a franciák főnökei, már biztos, hogy a cég nem marad teljes gyári csapattal a Forma-1-ben.Pénteken a Le Parisien és az autosport.com is arról írt, két komoly vevő van az istállóra: a raliban a Subaruval többszörös világbajnok…..
Nem tagadja visszatérését a hétszeres világbajnok, így tovább él a Mercedes esélye.A jövőre ismét saját csapattal induló német cég akarja visszahozni a Forma-1-be a szupersztárt, aki Felipe Massa hétvégi gokartversenyén először nyilatkozott terveiről. ”Ki tudja?…..
Seb 2009.11.30 22:43:44
@operatoor: Tépje el a láncot és nem lesz láncos kutya!
”Még nem írtunk alá semmit, nem is beszéltem telefonon Raikkönennel, de ez több, mint pletyka, tényleg lehetséges. Hihetetlen pilóta, gyári C4-est kapna” – mondta a finnről a Citroen-főnök.Olivier Quesnel egy hétvégi interjúban erősítette a wrc.com pénteki…..
f1 A Volkswagent megkapta a McLaren 2009.11.27 13:25:00
Pénteken az autosport.com vezetőben hozta a sztorit, hogy a VW motorszállítóként tart az F1-be, a cikket érdekes címlapképpel illusztrálta.Nem tudni, mi okból került a Volkswagen-embléma épp egy McLaren orrára, épp a Mercedes-csillag helyére, a logó sehol nem fordul elő a…..
Nem lesz könnyű visszakerülnie a Forma-1-be Kimi Raikkönennek, ha tényleg a rali és a kihagyás mellett dönt, állítja az exbajnok.”Rallizni akar, de kicsit lusta, szeret bulizni és inni egy keveset. Ha kimaradsz egy szezonra, komolynak kell maradnod, fizikailag és szellemileg is…..
f1 Schumacher nyaka meggyógyult 2009.11.26 10:03:00
Willi Weber, a bajnok menedzsere egy magazinnak beszélt a pilóta teljes felépüléséről, ami lehetővé tenné visszatérését.”A napokban hallottam Dr. Pleintől, hogy Michael szépen gyógyul, nagyon elégedett. Már teljesen jó a nyaka, fizikailag rendben van, győzelmekért…..
Michael Schumacher tényleg otthagyhatja a pirosat az ezüstért, vagy megkapja Nick Heidfeld, esetleg Kimi Raikkönen? – tette fel a kérdést Niki Laudának a formula1.com.”Rosberg az egyetlen pilótájuk, jó, de a jók is jobbak lesznek, ha valaki napi 24 órában nyomás alatt…..
Válságülést tartott néhány hete a Renault, hogy megtartsa-e Forma-1-es csapatát, ha nem marad, a lengyel szabaddá válik.Carlos Ghosn Renault-főnök azt mondta: ”Nem hiszem, hogy fontos lesz bárkinek is a Forma-1, ha nem old meg bizonyos nyugtalanító kérdéseket. Az elmúlt egy…..
Nyolcszoros pénzt fizet a német 2010-es vb-győzelmére a legnagyobb angol fogadóiroda, a William Hill.Bár nincs szerződése, Kubica, Rosberg, Webber, Barrichello és egy sor másik pilóta előtt van, alig marad el a 7/1-gyel fizető Felipe Massa mögött, a hatodik legesélyesebb. A…..
Megszavaztatta az idei tíz Forma-1-es csapatfőnököt az autosport.com-tól Jonathan Noble.A pontozás a futamokhoz hasonló 10-8-6-5-4-3-2-1 volt, a német simán nyert. A világbajnok Jenson Button csak második, épp csak megelőzte a harmadik Lewis Hamiltont. Talán meglepetés Fernando Alonso…..
f1 Káosz Kimi Raikkönen körül 2009.11.19 16:39:00
”Úgy néz ki, szabadság lesz, nem tudtam megegyezni a McLarennel, kihagyok egy évet. A Brawnnal nem tárgyaltam, most, hogy ott a Mercedes, szerintem két német pilótájuk lesz” – idézte a formula1.com Kimi Raikkönent csütörtök reggel, miután menedzsere, Steve Robertson…..
”Még nem dőlt el teljesen, de heteken belül bejelenthetjük, talán meglepetést is okozunk” – mondta az alakuló Mercedes GP pilótakettőséről Norbert Haug igazgató.A sejtetés erősíti az as.com értesülését, miszerint a hétszeres bajnok az olaszoknál a továbbiakban…..
Kis kerek dobozban tartja az alkoholos dohányterméket, a snüst, viszi ralizni és a Forma-1-es futamokra is.  Nyilvánosan csak a nyári Finn Ralin fényképezték le vele, de F1-es fotókon is jól kivehető a nadrágzsebében. Magyarországon a dohányzás – már ha lehet annak…..
Unalmas is lenne a hét frekvenciabalhés poénok nélkül. Nemrégen még olyan megható volt, ahogy Bochkor betelefonálgat a sorstársakhoz, a korábbi konkurenciához, Sebestyén Balázsékhoz, és ott is zokog egy rövidet. Most viszont a danubiusos Jáksó László hirtelen hangnemet váltott.…..