Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onlineszaki

25 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stylist Stylist munkák 2013.02.10 17:56:03
..
Stylist Stylist munkák 2013.02.10 17:52:36
..
Stylist Mihalik Enikő címlap 2013.02.10 17:51:22
..
Stylist COSMOPOLITAN címlapok 2013.02.10 17:50:44
..
Ahogy végigböngésztem a régebbi "mit hol" típusú Urbanista-bejegyzéseket a legjobb tüntetőhelyektől a VHS-kölcsönzőkön át a budapesti hajléktalanszállásokig, felmerült bennem a kósza gyanú, hogy talán nem ez érdekli legjobban az itt élőket. Úgyhogy most valami…..
www.sunrisefiteness.hu    MEGNYÍLT a SUNRISE FITNESS ÓBUDÁN az Eurocenterben www.sunrisefitness.hu  ..
Munkámból kifolyólag elég gyakran hallom ezt a kérdést, így most néhány részre bontva itt is megpróbálok válaszolni.Sok jó fodrász van Magyarországon, de mivel én budapesti vagyok, jobban ismerem a főváros menőkéit, ezért itt többségben lesznek, úgyhogy a…..
Vagyis milyen cégeknek nem való a Facebook? Mert vannak ilyenek. Egész egyszerűen a Facebook is csak egy eszköz, és mint a legtöbb eszköz esetében, itt is azt tapasztaljuk, hogy nem való minden cégnek.Nézzük, kiknek nem jó!Az első és legtriviálisabb csoport azok, akiknek az…..
Kiss Szilárd divattervező, stylist  Gyerekkora óta érdekelte a ruhatervezés és a divatvilág a hazai divatélet elismert szereplőjét, de a kilencvenes évek elején úgy érezte, a hazai viszonyok kevés lehetőséget adnak egy kezdő divattervező számára. Gondolt hát egy nagyot,…..
Azt gondolom, még napokig, sőt, hetekig hatása lesz a szakmai közbeszédre a Superseo konferenciának. Részben a jó előadások miatt, részben amiatt, hogy a szakma krémje majdnem teljesen ott volt, és az ott elindult gondolatmenetet érdemes végigvinni. Vagyis kaptunk egy jó nagy adag…..
 http://www.vorosborfesztival.hu/  http://villanyiborvidek.hu/hu/programok Hetedhét Pásztortüzek – Szüreti Nap időpont : 2010. szeptember 25. helyszín : Erdőbénye További információ…..
Kellogg’s – BahlsenFITBALANCE ARÉNAEGÉSZSÉG ÉS FITNESS FESZTIVÁL2010     május 2. vasárnap 08:00-tólPapp László Budapest Sportaréna Az év egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztiválja!Egészség – Mozgás- Életmód, ez  Európa…..
Szabad téri csoportos, nyilvános tánc a Mozgás Hálózata szervezésében   2010. május 2. 10.30h, Papp László Aréna főbejárat előtti téren.   Táncoljunk együtt az egészségért, a mozgásért, és ez alkalommal a magyar oktatásért! Tanárok, diákok együttes…..
Igen, persze, a reklámok egy jelentős része utalgat a szexualitásra. Férfiak, nők, direkt félreérthető helyzetek, néha egészen frivol képek - és innen minden a néző fantáziájára van bízva. De az IKEA most nem aprózta el. Nem célozgat, megmondja kerek perec: gyerünk baszni!…..
Nem csak Adwords-ben lehet hirdetni, bár tény: a leghatékonyabb eszköz, viszont felhívnám a figyelmet arra, hogy az Etarget mellett például a Facebook is kínál hirdetési megoldást. Márpedig ahogy most a Twitter erősödik, a Facebook is igen nagy piacot nyert Magyarországon az…..
Villány fehérborai... Villány nem elsősorban fehérborairól vált híressé. A borvidék Siklósi körzetében telepítik a fehér szőlőfajtákat, a köztudatban is a "Siklósi" név párosul ezekhez a borokhoz. Valójában több szőlőfajtákból készítenek borokat. Nemcsak…..
Villányi Borok Bor Recept 2010.02.01 12:14:21
Villány a bor és a gasztronómia szoros és harmonikus kapcsolatban áll. Településünkön a betérő vendég megtalálhatja a szájízének és ízlésvilágának megfelelő a Villányi vörösborhoz harmonizáló fenséges ételeket. Villány városának szívében található az Oportó…..
Magyarország csúcs vörösborai ezen a dél- baranyai, kis borvidéken születnek. Villány három tájegység találkozásánál a róla elnevezett hegységet keletről lezáró Templom- hegy lábánál, a Karasica parján, a mediterráneum szélén fekszik.Villány mérsékelten meleg és nedves…..
Megszületett a várva várt végeredmény! A győztesek nevét itt olvashatjátok. A teljes mezőny pontjai itt megtekinthetők illetve letölthetők, valamint a Goldcenter éttermében megtartott díjátadó ünnepségen készült fotókat is feltöltjük a Fitfoto tárba. Gratulálunk a…..
 IDŐPONT: 2010. JANUÁR 23.  HELYSZÍN: LITE WELLNESS KÖZPONT(1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.)      A programból: Miért az IWI-nél tanuljak? Karrierterv és képzésválasztási szempontok a fitnesz - wellness szakmában. Nemzetközileg elfogadott képzések…..
Pöttyös Panni Díjátadó 2009.12.15 22:39:27
                                                  ..
Sziasztok bemutatom Bánkuti Gabriellát!                      Sokan nem is gondolnák, hogy kis hazánkban a fitness területén milyen kimagasló eredményeket érnek el sportolóink. Az egyik…..