Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pepe masnit köt (törölt)

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
Ideggyenge anyukákkal már engem is hozott össze a sors, legutóbb néhány napja voltam külső szemlélője egy jelenetnek reggel nyolc után néhány perccel, amikor a drága édesanya több ízben lebunkózta és parasztozta a 8 éves körüli lányát, mert az nem ismeri az órát. Neszta…..
Linkeket, neveket persze nem fogunk megosztani senkivel (legfeljebb kitaláltakat), de idézni és egy jót rötyögni miért is ne? Neve maradjon titokban küldte az elsőt: Nem Férfi Életkor 23 Magamról A puding próbája az evés de azért mondok magamról néhány szót. Igazi…..
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..
Pepe masnit köt (törölt) 2009.09.05 09:29:10
@eszkimó asszony: "És már nem is lenne konkurrenciád a cégnél. Te lennél az egyedüli bunkó és primitív ember...? :-)) "

A fent leírtak miatt télleg ez a véleményed? IQ nullás emberek, mint eszkimó asszony, menjetek kapálni! A konkurencia szót meg így írják, ahogy én írom. Barom. Si tacuisses...
Egyáltalán nem gondoljuk, hogy lopásról van szó, a szerkesztőségből legalábbis senki nincs ezen a véleményen. De azért mégiscsak meglepő a hasonlóság a Sziget hatalmas sikert arató legújabb, szállóigévé vált "prodidzsáj"-os reklámfilmje és a néhány hónappal…..
Nagymamám azt mesélte, hogy a negyvenes években feléjük (vidéki város) sokkal gyakrabban szültek otthon a nők, mint kórházban. Akkoriban ez volt természetes, ennek oka jórészt nyilvánvalóan az egészségügyi infrastruktúra hiánya volt (és még sorolhatnánk az okokat), de…..
Pepe masnit köt (törölt) 2009.08.14 09:56:13
Pólópokol Vér ciki véradás 2009.08.13 11:53:00
 Tegnap a Szigeten a Vöröskereszt sátránál akartam vért adni, és nem lehetett, mert nem volt nálam TB kártya. Mondom és mi van akkor, ha tudom a TB számomat, és bediktálom? Mondják, hogy azt nem lehet, sőt még fénymásolat sem jó a kártyáról, csak az erdetivel lehet vért…..
Pepe masnit köt (törölt) 2009.08.13 14:12:27
@azallamenvagyok: öhöm... és akkor ezek mellé írd ó oda, hogy a felsoroltakat Te igénybe akarod venni, a Te érdekedben állnak. na a véradás kurváranem ez a csoport :) egészségügy, de mégis Te adsz vmit.

nem mellesleg: ha az összes kártyámnak csak a számát tudnám, a rendőr pl a jogsi esetében simán be tud azonosítani egy telefonnal, csak az államnak ez nem biznisz, ebben a szar országban (bocs má nemazé, én itt akarok élni, csak nem ilyen vezetők közt) mindenre külön kártya kell...
Pepe masnit köt (törölt) 2009.08.13 14:32:46
@avc: "az más kérdés, hogy ha vki tudja a taj-számát, akkor le kéne tudni ellenőrizni, hogy az érvényes-e, és akkor kártya nélkül is mehetne az ügy"

csőben a luk, jeee! nincs több kérdésem

@Tapmancs: ott van az EüM rendeletben amit becopyztam, h külföldinek mit kell bemutatnia
Több mint 30 rákos beteg 411 lakosból. Halott háziállatok. Az önkormányzat tagad.*A bánkútiak azt gyanítják, hogy mutyi van a dolog mögött. Az önkormányzat ugyanis azt állítja, hogy a vízhálózat fel lett újítva, a csövek ki lettek cserélve. Ezt papírral is igazolni tudják,…..
autózz! Traffipax márpedig kell! 2009.08.09 12:29:00
Nevada korábban sokáig dolgozott baleseti helyszínelőként és sokmindent látott, amit valószínűleg egyikünk sem nagyon szeretne nap mint nap nézegetni. Érthető, hogy azon háborodott fel, hogy a halálos baleseteket okozó gyorshajtók helyett a kommentelők többsége a sebességmérő…..
Pepe masnit köt (törölt) 2009.08.09 15:52:03
@Kenneth: hát igen... sztem ezért kellenének fix helyek és akkor ott tudod, h figyelnek, m az autópályán. többet ér nekem hazaérni 5 perccel később, m hogy a hullaházban várjanak, h lehetek-e donor...
Pepe masnit köt (törölt) 2009.08.09 16:09:13
@Kenneth: egy jó darabig 70, aztán 60, majd 50 (sztem az 50 csak már azokon a részeken, ahol nagyobb a gyallerforgalom) aki 60-70-nel megy, még oké, de sokan állnak be a hátamba, hogy takarodjak onnan, mert ő megy 110-zel. hol érdekel??

@Zsoo: LOL, itt? inkább utóbb jönnek rá, m előbb. bocs, de nem reális opció jelenleg. de most nem ez a téma.
Judit és 60 vendége tuti nem mennek többet a Menta Teraszba. Svédasztalos vacsorájuk első körben csak a csapat felére volt elég, a tulaj és a pincérek ugyanazt a pökhendi stílust hozták, a saláta meg homokos volt: Nem vagyok egy kötözködő típus, nem szoktam visszaküldeni az…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
Pepe masnit köt (törölt) 2009.07.02 16:00:24
@evp 5.5: szted a "legyorsulok egy 10ezer forintos tragacsot 90-nel közúton", az nem agresszív? micsoda vezető, micsoda fantasztikus teljesítmény, aztaaa!! védjed csak a kamuszagú posztolót, de vigyázz, nehogy eleredjen az orrod vére LOLOL...
Pepe masnit köt (törölt) 2009.07.02 16:09:50
@karacsi_maci: csináljunk má' vmi közös biszniszt (parkolás pl?), azt' lízingelünk vmi ferrarit mi is belőle
A díjemelésszpotting a nyári őrület a fővárosban. Két órája még biztos befutó helyen volt András, aki a XII. kerületben észlelt 152%-os drágulást: A "magyarokkal bármit meglehet tenni" kampány keretében, ezúttal a jobboldali vezetésű XII. kerület gondolta azt, hogy…..
András a rég kihalt magyar felfedezők és kalandorok nyomába lépett, amikor egy érintetlen, zabolátlan vidéken, a budapesti XIII. kerületben új hegységet fedezett fel. Egészen friss hegységet. Az új Jelky András kalandjai a motoros- és autósgyilkos vízválasztón lent olvashatók:…..
(Mottó, utólag:Hogy irjuk azt, hogy bammeg?1. Ha ige, sz-szel és külön, ha rémakiemelő partikula, z-vel, és egybe.2. Három ponttal.) Subject: kerdes Date: Wed, 23 Feb 2005 15:03:16 +0100 From: angelday To: zsb@mail.index.hu Bela, „3 órára kell menjek a fogorvoshoz” vs…..
Pepe masnit köt (törölt) 2009.05.22 15:04:47
@kiskanal: " "Eszek" nincs, mert rendhagyó a ragozása, és azt meg kellett /volna/ tanulni."

Hibás ismeretek, hibás érvelés, inkább nézd meg mit ír Rainbow a szabályokról, ha már annyira emlegeted őket...

@Rainbow_: egyetértek.

Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
Pepe masnit köt (törölt) 2009.05.08 10:09:11
@Swank: "Az leírásból nekem is átjött, hogy a kaller érvényesítette erőfölényét, ami nem szép, na de jegy nélkül utazni sem szép, csak ilyenkor amikor egy 11 éves lányról van szó (vagy akár másról is) akkor szívesen elfelejtik az emberek, hogy ingyen utazást a többi utas fizeti."
"Az ellenőr semmire nem kényszerítheti, és nem is kényszerítette a szabálytalan utast."

Egy 11 éves hogy álljon ki egy okoskodó kallerral szemben, mert a story szerint semmilyen segítsége nem volt.
Remélem, a te hülye kölyködet is egyszer lerúgják vmi vonatról vagy buszról, mert nem volt jegye. De inkább te ne szaporodj, kérlek!
Pepe masnit köt (törölt) 2009.05.09 18:31:59
@babel: hú, de osztja az észt itt vki a magasból... vagy senki? egy nick mögé bújva te is csak egy "bárki" lehetsz, így ideális hely ez neked.

A lakott területről pedig: na menjél ki szépen a szoborparkhoz, hogy ott ki lakik. A Budapest tábla jóval arrébb van, a megálló pedig a 7-es út szélén. Látszik, hogy fingod nincs a körülényekről.
Ha van olyan olvasónk, aki elhiszi, hogy egy darab rondán dizájnolt kis készülék képes gyógyítani a túlsúlyt, a fogfájást, az aranyeret, elpusztítja a HIV-vírust, a mumpszot, a szalmonellát, a náthát, a kézremegést és a kormányzati kommunikációs tanácsadókat, két…..
Pepe masnit köt (törölt) 2009.04.30 19:14:39
@megélhetési sünöző ♀ - 3 hónapos a szlengportál !!: Ööö, mindegy, kiről van szó, a stílus télleg maga az ember. Btw leszarom, hogy hány hónapos a homár farvizén evezgető kis honlapod. Utánzás, ismételgetés, etc. Nincs elég hirdető, vagy mi?
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
Pepe masnit köt (törölt) 2009.04.30 13:54:42
Pepe masnit köt (törölt) 2009.04.30 19:11:09
Csodálatos videót fedezett fel Sadia. Az 1938-ban készült Beautiful Budapest ugyanolyan bájos és szívet melengető, mint az 1936-os svéd útifilm (melyről időközben kiderült, hogy magyar felvételeket használt fel). Ám a Metro-Goldwyn-Mayer mozija nem csak abban különbözik a három…..
Közeleg az európai parlamenti (EP) képviselőválasztás napja, nagyban dübörögnek a kampányok az adófizetők pénzén, hátha sikerül 50% (leginkább 25%) fölé tornászni a részvételt. De mennyit csengetünk ki mi, európai adófizetők egy EP-képviselőnek? Nem állítom, hogy…..
Pepe masnit köt (törölt) 2009.04.25 23:58:11
@Káposztakukac: index.hu/belfold/alltitkmon04/#Scene_1

A szakállamtitkári fizetés KÖZEL SEM olyan, mint egy főov., szal ennél nagyobbat aztán már nem tévedhettél volna. Plusz a sok sok audi és repiút, na meg az ingyenélés mindenhol.
w Akinek nem inge 2009.04.15 06:30:00
Habemus. Bajnai Gordon miniszterelnök. És máris milyen nagy rá a kabát. Mint száraz kóró, úgy zörög a szószéken. Semmi szenvedély, semmi spiritualitás. Nem így képzeljük a miniszterelnököt. A kormányzó legyen operahős, aki boltozatos mellkasát nekidülleszti az…..
Bár a Cukiság olvasói a labrapudlira szavaztak, az Obama-házaspár végül portugál vízikutyát ajándékozott lányainak. A hat hónapos Bo nevű kutya kedden érkezett a Fehér Házba. Az Obama család eredetileg menhelyi kutyát szeretett volna, de végülis elfogadták Bót, a család…..