Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rasztaszív

0 bejegyzést írt és 6182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője meghívást kapott a kormányközeli Megafon rendezvényére, amire el is ment. A liberális média nem tétlenkedett valóságos gyűlöletkampányt indított újságíró kollégájuk ellen.  ..
Miért buknak meg kormányok Ausztriában akár két hónap után, és ehhez képest miért képes a Fidesz már több mint tíz éve kormányozni? Erre a kérdésre keresi a választ Rajnai Gergely blogbejegyzése és a Méltányosság legújabb kötete is...
A fideszes kampánystáb minden bizonnyal hosszú idő óta tervezhette az idei október 23-át. Profin meg volt komponálva minden: jól működött a szokásos buszoztatás az ország minden részéből (sőt, még azon is túlról) , a 2006-os események helyszínein vonult fel a tömeg, az utcákon a résztvevők pedig…..
Esetleges kormányváltás esetén nem jogászi szemmel nézve, hanem a józan ész talaján maradva is érvényteleníthetőek lennének azon törvények, amik azt a célt szolgálták, hogy a kormánypárt bebetonozza a hatalmát. Így például az olyan alkotmánymódosítás, hogy hazánk fővárosa ezentúl Felcsút, vagy hogy…..
Azt hiszem, ez a lesz az a poszt, amely jobban megteremti a nemzet egységét mint Janó elnök a legszebb napjaiban. Kéz a kézben fogják elküldeni a szerencsétlen posztolót a Viktor hívek és a Fletó rajongók a büdös 'csába. Pedig emberként semmi bajom Dobrev Klárával, okos, felkészült hölgy, aki más…..
A Lényeg Mi a baj a Balatonnal? 2021.09.02 16:21:45
Már régóta ki akartam írni magamból a Balatonnal, azaz a balatoni turizmussal kapcsolatos gondolataimat. Nehéz persze egy komplett elemzést sűríteni egy néhány száz szavas blogposztba, de azért igyekszem egyszerre tömör és mégis lényeges helyzetelemzést adni.  A Balaton valahogy minden magyarnak…..
Próbáljuk megfejteni, mire gondolt a ferences szerzetes...
rasztaszív 2021.08.22 14:49:57
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: anyád picsáját,te klerikális patkány.
rasztaszív 2021.08.22 14:53:56
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: túlértékeled magad,pióca...:)
  Nem tudunk mit mondani és nem tudunk abszurdabbat elképzelni, mint, amikor Bencsik András vagy éppen Bayer Zsolt, vagy éppen Orbán Viktor kereszténységre tanítja a pápát.  Fussunk neki még egyszer. Az aktuális őszentsége, jelen esetben Ferenc pápa a közel milliárdos taglétszámmal rendelkező…..
rasztaszív 2021.06.09 13:54:55
@konrada: nem,de nem is akarok a bűnösségemre hivatkozva találkozást kierőszakolni.
rasztaszív 2021.06.09 14:10:33
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: arra itt már neked lenne szükséged...:)
rasztaszív 2021.06.09 16:53:25
@konrada: ja,hogy te nem tudod,miről van szó...
Akárcsak négy éve, amikor viszonylag korán, mindenki előtt először beszélt arról Orbán, hogy Trumpot szeretné elnöknek, az idei választási kampányban is hasonlóan nyilatkozott. Már sokkal magabiztosabban és erőteljesebb médiatámogatással fejezte ki reményeit Trump megválasztása mellett, valamint…..
rasztaszív 2020.11.09 11:52:46
@MAXVAL birсaman közíró: akinek első a pártérdek,annak nem.az ország szempontjából igen.
       A nép nem járt egyetemre. A nép érettségije is kétesélyes, leginkább szakmunkásképzőbe járt. A nép nem te vagy, ezt kellene végre megértened.      A népet nem érdekli a CEU. A nép nem is tudja, mi az a CEU. A Sorost érti, mert a Soros egyszerű.  A nép kicsit antiszemita. Nem nagyon szereti…..
  „Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig…..
rasztaszív 2020.08.31 10:15:51
@HaCS: rossz hírem nekem is van.élősködő,és áldozata közt nincs kompromisszum,nincs empátia,nincsenek közös célok.ha mégis,azt már inkább stockholm-szindrómának hívják.
így vagyunk mi a katolikus egyházzal,és amíg a valláskárosultak a stockholm-szindrómásokkal együtt többséget alkotnak,marad az árok - ez a turáni átok.a szájhagyomány szerint most van az ideje,hogy vagy megtörjük,vagy kapunk még ezer évet...
Évekkel előzte meg a hivatalos elsőt a balatoni hajó, ám a keresésére létrehozott alapítvány sem találta a roncsait.  ..
  A Horgász: "sunyi háttértárgyalásokon dőlt el Magyarország sorsa". A térképen fehérrel a magyar kézen maradt területek 1919 késő nyarán. Valójában a magyar állam -- történelmünk egyik legválságosabb évének (1918 ősze -- 1919 ősze) végére -- gyakorlatilag összeomlott. Az, hogy egyáltalán…..
rasztaszív 2020.06.05 02:21:01
@Főnix Oszlár Gazdag: a bibliát már eleve a parazitizmus szándéka szülte,az élősködés alapköve,nem a morálé.
rasztaszív 2020.06.05 10:59:31
@Főnix Oszlár Gazdag: parazita módon hivatkoztok a Tanításra.
a katolicizmust,és a bibliát 380 és 396 között dolgozta ki a római birodalom apparátusa,az előző kultusz(mithraizmus)sztorijából(innen a horrorsztori és feltámadás),a manicheizmus vallásszervezési elveinek felhasználásával(hierarchikus szervezet,kanonizáció),és a popkultúrában terjedő Tanítás(mint csali,ami a tömegeket vonzza)felhasználásával.
annak az embernek a történetét,akitől a Tanítás származik,valójában alig ismerjük.
  Kevés ostobább és értelmetlenebb eseménynél tudnánk fellapozni a történelemkönyvet, mint amilyen az első világháború volt. Az azt lezáró békediktátumot ugyanez az őrület jellemezte. Immáron száz esztendeje, hogy az 1920. június 4-én, a versailles-i Nagy Trianon-kastélyban aláírt dokumentum…..
rasztaszív 2020.06.04 14:03:08
@civisvaros___: ezért kellett bukniuk.éppen a konzervatizmusuk miatt.ez történelmi tény.

18-ban viszont kikiáltották.és továbbra is erősen kérdéses,mitől lenne magyarabb az,aki a papok,és nemesek érdekeit,hogy megdöntsék a köztársaságot, fontosabbnak tartja,mint az országét.
rasztaszív 2020.06.04 14:07:04
@G. Nagy László: 19-ben volt jelentősége.így voltak,akik ugyan egy kisebb országban,mindenki kárára,de jobban jártak.
rasztaszív 2020.06.05 00:11:53
@/\ngel: ó,hát persze.nyilván az volt az áruló,aki védte az országot,és az volt a hős,aki készségesen átengedte a megszállókat.
Svédacél Születésnapunkra 2020.05.31 15:58:24
Az elmúlt hetekben egy bukott, kivégzett lázadóvezér maroknyi megmaradt híve a népharag elől az egykori vezető anyjának lakásában bújkált. Fecsegtek egymás között mindenféle meséket a vezető feltámadásáról, többen közülük azt is hinni vélték, hogy találkoztak vele, sőt hogy némelyek állítólag látták…..
rasztaszív 2020.06.01 19:25:41
@Örömhernyó: alapvetően egyetértünk,de szerintem kereszténység nem létezett a katolicizmus előtt.a Tanítás létezett,ami popkultúra formájában terjedt,és volt annyira ismert,hogy ne lehessen kihagyni az új kultuszból,ha tényleg tömegekre akartak hatni vele.
a katolicizmus,és a Tanítás valós viszonyát persze sokan felismerték a történelem során,és szellemi értelemben tényleg ők tekinthetőek a valódi keresztényeknek.
rasztaszív 2020.06.01 19:26:58
@MAXVAL bircaman közíró: bégetéssel itt most nem sokra mész.
rasztaszív 2020.06.02 09:21:05
@MAXVAL bircaman közíró: pedig akkor talán még meg is értenéd...:)
A Román Királyságot ugyan legyőzte az osztrák-magyar és német haderő, majd az 1918. április 24-én a Bukarest közeli Bufteaban megkötött béke szerint fegyvernyugvás volt hatályban a legyőzött románok és a győztes központi hatalmak között. Ezt a békét szegte meg a háború utolsó napján a Román…..
  Vasvári Vivien - a Feleségek luxuskivitelben c valóságshow szereplője - a minap feljelentette Puzsér Róbertet becsületsértésre hivatkozva. A perpatvar a szőkeség egyik Facebook bejegyzésével vette kezdetét, mely a járvány kezdetén született: "Mindenki lehetőséget kap ebben a csendben önmagába…..
rasztaszív 2020.05.18 22:10:14
@G. Nagy László: ne csináld ezt.nem tudunk olyat mozdulni,hogy ne legyen következménye,akár ökológiai lábnyomként.a példádban a szalont is meg kellett építeni,ollóra is szükség van,és közlekedni is kell hozzá.kábé akkor valósulna meg az ökológiai lábnyom mentesség,ha valahol az erdőben történne a manőver,egy közösségen belül,puszta kézzel.de azt már kurkászásnak hívják.

a piaci környezet része a szabályozás.nélküle nem is működik.azt pedig,hogy mit hogy szabályozzunk,valahol csak magunknak kellene meghatároznunk.
rasztaszív 2020.05.19 01:22:03
@G. Nagy László: 4. a humán érdekeknek megfelelő piacszabályozás.
Ha valaki korlátlan felhatalmazást szavaz meg magának korlátlan időre, akkor korlátlan felelősséget is kell vállalnia a döntéseiért. A kormány így járt a járvánnyal kapcsolatban, ezért most megnézzük, hogy felelőssége teljes tudatában vajon milyen munkát végzett. Tényleg kiemelkedően eredményes volt…..
Japán már 1933-ban a háború útjára lépett, amikor expanzív külpolitikába kezdve megszerezte magának Észak-Kínát, ahol egy Japánhoz hű bábállamot alapított (Mandzsukuo). Egyes történész-vélemények szerint már ekkor kezdetét vette a második világháború. Alig 4 évvel később, 1937-ben az egyik legősibb…..
rasztaszív 2020.04.26 10:42:18
@Arkadiai: az amerikaiak végig így jártak el a szigetcsaták során.nem is veszítettek ilyen alkalommal hordozót,inkább csak rombolókat.kicsit jobb üzlet...
a yamatót ott akkor képtelenség lett volna elsüllyeszteni.ahhoz masszív légifölény kellett volna,és erre irányuló haditerv,később mindezek birtokában tudták csak úgy elsüllyeszteni,hogy folyamatosan,tervszerűen egy ponton támadták.ez egy japán támadás közepette kivitelezhetetlen lett volna.
rasztaszív 2020.04.26 14:16:29
@Arkadiai: csak ismerem a történetét.
Államok azért lehetnek, mert az a közfelfogás, hogy ezek az intézkedési területükön élő emberek által megtermelt érték egy (jelentős) részéből -- döntően adók beszedése és a beszedett pénz újraosztása révén -- értéktöbbletet állítanak elő, tehát növelik a társadalmi összhasznot. Furcsa módon (lehet,…..
Politikusként viselkedett, mert államférfiként nem tudott. ..
rasztaszív 2020.04.10 22:38:13
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: olcsóbb,mint az egészségügyre költeni.
rasztaszív 2020.04.11 01:33:11
@Szabó Miklós János: arról nem jut eszedbe a felelősség,hogy a kormányod február elején még a kórházi beszállítók lerántásán fáradozott?
Egy csapásra megoldódna a gazdasági vészhelyzet, ha visszafizetnék a közösbe az ebül szerzett vagyon csak egy kicsi részét is. ..
rasztaszív 2020.04.08 11:32:58
@alöksz róz: fizess elő valahova,hogy '98-as archívumokban kereshessek.
rasztaszív 2020.04.08 12:13:24
@alöksz róz: szóval tényleg úgy érzed,már van esély letagadni...:)
rasztaszív 2020.04.08 21:33:22
@atomic power 1986DucaDuca: nagyberuházások leállítása sem volt?annak hatása sem volt?
ha volt valódi trendeltérés,akkor az ebből fakadt - te pedig ebből gyártasz kifordítva,extrapolálva hazug fideszes propagandát.
És hogy ez nem álhír, azt onnan lehet tudni, hogy a kormánypropagandában jelent meg. ..
rasztaszív 2020.03.21 17:51:51
A Századvég legújabb felmérése szerint a magyarok 80 százaléka továbbra is a szigorú határvédelem mellett állnak. A kutatás alapján megállapítható, hogy a megkérdezettek 82 százaléka értesült arról, hogy a szíriai katonai konfliktusok, illetve a török államfő nyilatkozata nyomán újabb tömegek…..
rasztaszív 2020.03.14 00:39:11
@Muhammad Balfas: eu tagok vagyunk,és szeretnénk maradni,összeurópai szinten kell gondolkodnunk,másnak nincs értelme.
rasztaszív 2020.03.14 23:37:40
@Muhammad Balfas: ez rá a válasz.
rasztaszív 2020.03.16 23:55:20
@Muhammad Balfas: még egyszer : belső határellenőrzést jelent.és egyel kevesebb érvet az osztrákok ellen.
Bencsik András szerint nem járvány van, hanem összeesküvés, és fő bűnös az idegen, mert az csúnya és veszélyes. ..