Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rhade

10 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban nem jelentkeztem. Ennek az oka az volt, hogy egy olyan témát próbáltam megfogalmazni, amihez több időre volt szükségem. Ez a téma, hogy mi vezet a sikerhez, és mit jelent a kudarc, és mit tegyél, hogy elérd a céljaidat. Először is a kudarc nem egyenlő azzal, hogy fel kell adni.…..
A hét felénél járunk. Ultimate training sorozatom 10 napjánál, és ha jól számolom, akkor a héten ez a negyedik edzés, ha a bútorcipelést is annak vesszük akkor az 5. edzésem. A mai edzés program a bicepszre ment. Egy egészen brutális edzést sikerült összehozni, ami lehet már túlságosan is sok volt.…..
A mai nap a megszokott menetrendben zajlott. Mivel új hét, ezért természetesen még tegnap lemértem magamat, hogy mi változott a kezdetekhez képest. Rá kellett jönnöm, amit láttam már a tükörből is, hogy van még min dolgoznom. A cél adott, a határidő adott a nagy kihívásig, viszont nem árt ettől…..
Üdv újra, Tegnapi nap folyamán nem írtam posztot, pedig gondolkoztam azon, hogy megosszam a vasárnapi menüt. :) Mivel tervezett pihenő nap volt a tegnapi, így egyik kedvelt szenvedélyemnek szenteltem a napot, a főzésnek. Egyik posztomban említettem, hogy tudjunk és szeressünk főzni. :) Egy nagyon…..
Hát ez is eljött. Az első hét utolsó edzése. Ezen az edzésen nem is igazán a fejlődés volt a cél, hanem egy fajta visszacsatolás az elmúlt 3 heti edzésemnek. Ekkor volt egy felmérés amit 2 év kihagyás után csináltam. Ide be is másolom, hogy lássátok, hogy miről beszélek. Fekvenyomás: régen 90 kg…..
A mai nap teljesen a tervezettel szembe ment. A mai terv a tegnapi folytatása volt, annyival megfűszerezve, hogy hétvégi köszöntőként kicsit feszegetem a határaimat, viszont ez sajnos átkerült holnapra, mivel ma nem tudtam összehozni az edzést. Ennek sajnálatos oka az, hogy hiába figyeltem oda az…..
A tegnapi félnapos pihenőm után ma újra kezdtem a hétfői edzés sorozatot. Reggel szokásosan bementem az egri konditerembe, természetesen biciklivel, mert az úgy a menő :). Itt egy jót edzettem, főleg, mert nagyon jó volt a társaság, bár megjelent már ott is a XXXL-es gyökér, aki súlyzót is csak…..
A harmadik nap. Még 142 nap van a kitűzött célom elérésig. Ez a nap teljesen rendhagyónak indult, ma csak egy edzés volt betervezve, mert valamikor az izmoknak is kell pihenni. Be is mentem a konditerembe, le is nyomtam a tervezett izomcsoportot, viszont a nap hátralévő része a pihenésről szólt,…..
A mai nap is úgy indult mint a tegnapi, viszont nem úgy végződött. A reggeli bicikli túra után rá kellett ébrednem, hogy nem mindig alakulhat úgy, ahogy én azt eltervezem. A befelé úton csúnya szembe széllel kellett megküzdenem. Mire beértem Egerbe, rá kellett döbbennem a súlyzós edzésem kimaradt…..
Pár napja eldöntöttem, hogy megpróbálkozom a lehetetlennel. Van 144 napom felkészülni erre. Sok barátom már tudja, hogy mire is készülök, viszont maradjon ez továbbra is titok :) A mai nap ennek fejében elkezdtem az ultimate limit breaking edzéstervemet, amely hát eléggé zúzósra sikerült :) délelőtt…..
Az adóhivatal elnézést kér, a TV2 vezérigazgatóját szabadon engedték, az adás ismét él.   Egy meghibásodott GPS miatt nem az RTL Klubhoz, hanem a TV2-höz szállt ki a Nemzeti Adó és Vámhivatal végrehajtási csoportja, tudta meg a Vakkomondor. A NAV Varga Mihály pénzügyminiszter…..
Rhade 2014.06.26 13:51:37
@Szárnyasvakond: Az irónia az, hogy körülbelül én is ezen gondolkoztam, mert ezekből az izékből tudjátok az a bizbasz aminek mindják magukat... nem a diktátorokra gondolok hanem az amikor az embereknek sok mindent szabad még a sajtó is meg hasonlók, na mindegy :D

Eléggé érdekes cikk volt, és el is tudom képzelni az egészet, bár megtörténne :DD Azon az RTL Klub még jobbat röhögne, és ez szerintem rentkívüli megszakításos lett volna :D
A Négyszögöl a Blind Myself grandiózus négy részben, három számonként kiszivárgó nagylemeze ma jelenik meg digitálisan, illetve limitált mennyiségben CD-n is öt bónusz számmal. A 12 alap Négyszögöl dal még 10 napig ingyen letölthető a blindmyself.com oldalról. Minden dalhoz…..
Rhade 2014.05.09 11:45:24
@Papp Sanyi: Sanyi egyet ertek veled, ez nem mas mint 1 divat zene kb :) Viszont Dori legalabb tesz rola, hogy a klip jo legyen, legalabb O emeli a szinvonalat :) Bar nem ertem, hogy miert volt ugy a velveten is hogy meztelenkedik. Szerintem ez messze volt tole... De legalabb a sracnak volt 1 jo napja :D
Nem izgatja a UPC-t, hogy azért kellene kimennie a szerelőnek, mert elpusztult a modem, se telefon, se interenet, csakazértis emailben válaszol. A szerelő persze nem ment hosszú hétvégén, úgyhogy naiv ügyfél biztos hogy 72 óránál tovább maradt minden nélkül: Szerencsés ember…..
Rhade 2014.05.07 15:47:42
@Dr. Kix: A karterites ugy mukodik, hogy kuldenek egy levelet, hogy fejlesztes miatt hatarozatlan idore felfuggesztik a szolgaltatast (persze fizetned kell erte) es ha nem tetszik akkor a karterites osszegeert cserebe meg tudjak oldani, hogy csak akkor kapcsoljak ki az internetet ha tenyleg fejlesztes van. Mivel ha karteritest kersz, akkor maris problemas ugyfel vagy. Nekunk 1 honapig volt szar a net hivatalosan. Valojaban mar 6 honapja, es nem tudjak/nem akarjak megoldani. A dolog szepseg hibaja, hogy tortenetesen en magam halozati szakerto vagyok, es megprobaltak beadni, hogy idojarasi okok miatt akadozik az optikai szalban levo feny :)

Ennyit az UPC-rol
Aki azt gondolta, hogy a fideszes érdekkörbe került TV2 nem fogja feszegetni a kormányzati politikusok necces ügyeit, az nagyot tévedett. A Mokka vendége volt ma Rogán Antal, és bár a műsorvezető Kárász Róbert egy bocsánatkéréssel fordult rá a vagyonnyilatkozat-ügyre, legalább…..
Rhade 2014.04.08 17:09:42
@kovi1970: Neeem szerintem O maga Rogan
Terjednek a mémek a világhálón: vicces képekben osztják meg az emberek a tippjeiket egymással, hogy mit várhatunk a Fidesz-Közgéptől, ha -- ne adj Isten – megnyerné a következő választást is. Azóta van ez így, mióta Orbán Viktor kijelentette: a Fidesznek tényleg nincs…..
Rhade 2014.03.25 13:18:58
@pneumónia: Igazad van, elvegre az MSZP ideje alatt nott durvan 42%-kal az allamadossag :) En nem vagyok MSZP fan viszont akkor legalabb volt munkahelyem es tudtam dolgozni... Most mi van, el kellett hagynom a szulofoldemet azert, hogy meg tudjak elni, es legyen munkam.

Aztan elgondolkoztam a haza menetelen es mi var ram, Orban Diktator kulonleges adoi, amivel a kulfoldon megkeresett penzem durvan 60%-t fogja lenyulni ilyen meg olyan adokra hivatkozva kitalalva. Hat koszonom nem kerek belole, elo kellene venni Ot amiatt amit csinalt es el kellene tiltani az egesz bandat eletuk vegeig a kozugyektol, majd a sikkasztasok es lopasok miatt meg hasonlo ugyek miatt bevagyni egy 3x3-as cellaba, bar lehet nekik meg az is nagyon sok lenne :)

A diktaturanak el kell tunnie. En mindent megteszem a magam reszerol, mert tutira jo helyre helyezem azt a bizonyos X-et.
Rhade 2014.03.25 14:20:11
@MSZP Afrika Korps: Neked sincsen sok eszed mar egyre inkabb ugy latom :) Hipnotizalva vagy es ebbol kifolyolag a fatol nem latod az erdot :) De nem baj, ugy latom ez nagyon megy ma Magyarorszagon.
Rhade 2014.03.25 15:57:06
@MSZP Afrika Korps: Hat remelem, hogy a diktator elbukik :) Es a magyar nyelv csodaja, hogy fel lehet cserelni a szavakat, es attol meg ugyan azt fogja jelenteni, nekem evidens amit leirtam, de 1 FIDESZ szimpatizansnak nem :) De dr kivancsivagyokkal egyet kell ertenem, a hegyi trollokat inkabb nem etetem, mert a vegen azt hiszi, hogy en vagyok a mami :D
Vezető hírügynökségi beszámolók szerint Hitler életben létének bizonyítékára akadt két chilei újságíró-riporter . A riporterek szerint Hitler jelenleg Argentínában és Brazíliában él, lakhelyét három-négy havonta cseréli, hol az Argentínában Mar del Plata nevű…..
Rhade 2014.03.14 16:01:33
@shitgun: Tevedsz. A poszter a falamon ennyi ido alatt egy porkoltet se foz meg :)
Először is, szeretnék tisztázni néhány fogalmat, melyek jelentésével, talán, mindenki tisztában van. Mégis, ahogy elnézem a magyarországi viszonyokat, – és itt első sorban, az egészségügyre gondolok, – valószínű, hogy nem igazán tudatosult még néhány ember számára, -…..
Rhade 2014.03.11 16:27:21
@Simon Gabor a.k.a. Tom Wallace Bissaui Guinea: De a helyesírási szabálytatot sem úgy látom :)