Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raketta_

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy ritkán, amikor rendelkezem egy kis fölösleges idővel, akkor szeretek egy adott kreatív hobbi kellékeket árusító oldal honlapján inspirálódni. Sokszor ugyanis meglátok egy alapanyagot és eszembe jut egy szuper ötlet. Az idei húsvét tojásos projektjeim közül pontosan ilyen…..
Rosszul lett egy Audi R8 V10 tesztje közben a Top Gear új műsorvezetője, a kirúgott Jeremy Clarksont helyettesítő Chris Evans - írja a brit Telegraph. A 49 éves műsorvezető Kaliforniában száguldozott a nagyjából 55 millió forintot érő sportkocsiban, de a teszt annyira megviselte, hogy ki kellett…..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ezt akkor láttam be, amikor a mérnök felkapott egy levegőrostélyt. „Érzik? Kis éle van a rácsoknak. Megvizsgáltuk elektronmikroszkóppal.” Szemében szenvedélyes tűz lángolt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment 250, kis fordulaton 2012.04.25 06:10:00
420 ló az amerikai piacra, ahol a felét is ritkán használják - hülyeség, felesleges, kéne! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Raketta_ 2012.04.25 11:24:37
@AlbaZen: Azért nehogy már egy almához hasonlítsuk EZT az Audit...
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
Az Árpád-hídra hajtottam fel épp, a buszsávból soroltam át a száguldó autók közé. Félig már lecsavartam a gázmarkolatot a kormányról, de nem bírta tovább a kezem, be kellett látnom: a Gulliver ennyit tud. A sebmérő mutatója ekkor a hetvenegyen táncolt. Még mindig közel…..
Raketta_ 2011.11.30 13:26:33
@xunilo:
"egyikőtök robogózik 70-el a rendkívül jó minőségű Árpád-hídon, másikotok pedig mondjuk a családjával egy személyautóban követi. Egy úthibán eltaknyol emberünk, a mögötte haladó autó vészfékez, én pedig mögöttetek egy nagyobb autóval nem tudok megállni, és belerohanok az előttem hirtelen lefékező autóba"

Ebben az esetben Te vagy a hibás, mert nem tartottad be a követési távolságot a nagy autódban. Ez is egy szabály!!!
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
Raketta_ 2011.02.01 13:01:13
@porquenotecallas: Elég szomorú, hogy Te nem érted a lényeget.... De sajnos elég sokan ilyenek.
Raketta_ 2011.02.01 13:04:21
@belakov: "Ezeken a bulikon nem, hogy drog, de még cigaretta sincs."

LOL HAHA ez a legjobb...:)))
Az empátia azonban nem korlátozódhat a családosokra, kisgyermekesekre. Sokan szeretnének együttérezni, hiszen valamiben mindenki sorstársa valakinek. Ennek érdekében, és a közúti köznyugalom, az általános szeretet, békesség és megelégedettség érdekében javasolnék néhány…..
Raketta_ 2011.01.12 14:15:43
@Kis ember: Nekd járna egy ... matrica a korlátolt felfogásodért és empátia hiányáért.
Raketta_ 2011.01.12 14:18:43
@Kis ember: Jobb is ha alszol, mint ilyen baromságokat írsz.
Raketta_ 2011.01.12 17:03:34
@Kis ember: Nem veszed észre, hogy te vagy az aki kilóg a sorból és nem képes alkalmazkodni?
de látom az asszony is hasonlóan ... (tetszés szerint jelzős szerkezet) mint te vagy, ha már mutogat a jobb egyről.

LOLDMA: szerintem jelen helyzetben mindegy hol ment, hiszen szándékosan szivatta a mögötte jövőt.
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Raketta_ 2010.12.08 12:17:17
@Balchee74: Dehogynem, de tudom kezelni.
Raketta_ 2010.12.08 14:15:57
@Shadowbull: Érdekes néhány ember milyen nehezen érti meg a lényeget.
Vicces számok, jól hangzanak, nem tudni honnan jöttek ki találta ki.
A demagógia is egyfajta marketing:)).
Hetényi Péter jövő vasárnaptól játszhat 2010.11.25. 09:45 Hblog ..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Raketta_ 2010.11.24 13:45:16
@zolik: Na ez a baj, hogy a Te és sajnos sokak vélaményét a médium formálja és nem a saját józan esze illetve értékítélete.
Igazság természetesen itt úgysem fog születni, mert nem fehér vagy fekete minden.
Raketta_ 2010.11.24 16:44:17
@éppcsakkérdem: Értem én a viccet csak nem szeretem :))).
Az MTI OTS üzleti sajtószolgálata az a rendszer, amiben minden cég megjelentetheti pr-anyagát legújabb fejlesztéséről, vagy esetleg a minden eddiginél nagyobb osztalékfizetésről. Az MTI hírek közé csempészett anyagokat nem a távirati iroda munkatársai írják, az MTI minden…..
Raketta_ 2010.11.17 16:38:19
@atpijkamo: A torrent ingyenes mégsem hiszem, hogy legális lenne...
Zalavári: Semmi jóra nem számítok -2010.11.10. 09:00 F. Kapus/jegkorong.blog.hu..
Raketta_ 2010.11.10 15:58:29
@Iceblack:
Csak egyetérteni tudok... :).
A Sapa Fehérvár AV19 19 éves hátvédjét 6 hónapos, tehát 2011. április 10-ig, míg Kóger István edzőt 2 hónapos, tehát 2010. december 10-ig tartó eltiltással büntette hétfőn az MJSZ fegyelmi bizottsága. Mint emlékezetes, az október 10-i Miskolc–Fehérvár mérkőzés után…..
Miután a Neo FM megszüntette az Ezeröcsit, küldött egy pr-dumákkal teli sajtóközleményt a megújulásról, ám sok konkrétumot nem tartalmaz azon túl, hogy "megkezdődött a zenei kínálat finomhangolása”, meg „a piackutatási eredmények alapján felállított új…..
Raketta_ 2010.10.06 13:30:41
@Hódos Hajnalka: Lehet, hogy ezért kellett menniük?
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
Raketta_ 2010.09.09 16:17:35
@Ilthis: Olyannyira így van ez, hogy szegény Benk Andris leütközése szerepel az IIHF videós oktató anyagában, mint fejre irányuló ütközés példája, amit büntetni kell.
jegkorong.blog.hu/2009/04/27/a_magyarorszag_kanada_goljai
A várakozásoknak megfelelően teljesített a magyar exjátékvezető Finnországban, így hat társával együtt felvételt nyert a nemzetközi szövetség játékvezető-ellenőri állományába. Az IIHF referee supervisorok létszáma így sem éri el a húszat a világon, Magyarországnak még…..
A magyar játékvezetők megtartották évzárójukat. Az eseményen Árkovics Miklós jt-elnök és Gebei Péter, az év játékvezetője foglalta össze a bírók helyzetét. Utóbbi elismerte, egyetért azzal, hogy a magyar játékvezetés színvonala egyelőre nem üti meg a játék…..
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
Az U20-as világbajnokság svájci sztárjáról már többször megemlékeztünk, megírtuk, ő lehet hazájából az első, aki mezőnyjátékosként emelkedik klasszissá az NHL-ben. Ehhez természetesen rengeteget kell még dolgoznia a 17 éves fiatalembernek, de egyvalami biztos: nemcsak a…..
A zöld tea egyre divatosabb ital a nyugati kultúrában is, sokan álltak át az utóbbi években az egészségtelenebbnek tartott kávéról a szintén élénkítő hatással bíró teára. Az orvosok jó része szerint a zöld tea ugyanis csökkenti a rák és a keringési rendellenességek…..
Az utóbbi időben mi magunk is szóvá tettük egyszer-kétszer, hogy nem szeretjük a jégen fekvő hokisok látványát. Ezért tartjuk üdvözlendőnek, hogy a Nemzetközi Jégkorong Szövetség, az IIHF egyértelművé teszi: nem tolerálják a játékosok fejét és a nyakát támadó…..
 Gyakran elgondolkozom, melyik a legextrémebb motoros kirándulás amin résztvettem. Felrémlik, amikor hóesésben indultunk haza a Magas-Tátrából, vagy amikor egy nap alatt ezer kilométert tekertünk le, -2 fokkal, és néhol 40 km-es átlagsebességgel fűszerezve. Aztán rá kell…..