nergo

Aktivitások

Balfasz Magyarok Botrány! Hogy kitudódott! 2014.10.20 18:02:17

Az adóhivatal elnökasszonya? Az étolaj áfájáért cserébe? Jézusmária! Egy kis darabka világ omlott össze bennem!... Ugye nem kell mondanom, hogy mennyire balfaszság, ha valaki csak most döbben rá arra, hogy valami nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nem kóser a magyar adóhivatallal? Kedves…..

nergo 2014.10.21 16:48:54
nem tudom, volt-e már, de a legtöbben elsikkadnak itt goodfriend elejtett mondata felett, miszerint évekkel ezelött áfacsökkentö javaslattal álltak elö. ez a legtöbb multi vesszöparipája, mert profitnövelö hatása van a dolognak. azt kommunikálni viszont elég erös csúsztatás, hogy a 150 ft-os árkülönbséget az amúgy piacvezetö floriol-vénusz duó a becsülettel bevallott áfa miatt nyögi, miközben csillagászati marketingköltséggel mantrázzák, hogy az olajuk 100% finomított, ami magyarra lefordítva annyit jelent, hogy 100% hulladék. (na nem, mintha a spar saját márkás szutyka nem az lenne, de a marketingbüdzséje a nulla felé hajlik, kimerül egy szar fotóban, amit az akciós "katalógusban" használnak.) lehet, hogy én vagyok paranoid, de nekem bizony megfordult a fejemben, hogy a nagy rejtély mögöttes tartalma egy élelmiszer-áfa csökkentés kikényszerítése.. eddig egy dolog biztos, hogy biztosat senki sem tud az ügyröl.
nergo 2014.10.21 19:25:04
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: ebben, csak próbálok odafigyelni, amikor valaki beszél.
Tágrazártszemmel MLM-rejtély - 1. rész 2014.05.21 05:46:04

Bizonyára nincs olyan ember széles e határban, aki ne találkozott volna már élete során az MLM-jelenséggel; akár közvetve, akár közvetlenül. Magyarországon már a ’90-es évek elején megjelentek az első hálózatépítéssel foglalkozó cégek, az elmúlt évek során pedig…..

nergo 2014.05.21 20:50:39
@Penny Wise: kicsit off, de jó a neved. :) questionable viedo, vagy stephen king rajongó voltál? :)
Drogriporter Drogháború közgazdász szemmel 2014.05.08 13:29:01

Öt Nobel-díjas közgazdász és további tizenhat szakértő állt ki a drogellenes háború lezárása mellett. Az eset ráadásul még újszerűnek sem nevezhető. Aki fél szemmel követi a Nixon által elindított drogellenes háború történetét, annak nincs miért meglepődnie azon,…..

nergo 2014.05.08 22:18:53
azok, amikre a 444 hivatkozik, denveri adatok, nem egész coloradora igazak. meg lennék lepve, ha a 27 esettel csökkent rablás, mint bcs fajta a fű dekriminalizációjához lenne köthető, vagy a másik bűncselekménytípus, a nemi erőszak (ami még zuhant), annak lenne ehhez köze. hatásvadász cikk volt a részükről, konklúzió és szakmaiság nélkül. ez valószínűleg egy hektikus adatsor, szeretnék látni egy olyan statisztikát, ami az elmút 5 évet is mutatja. hollandia bűnözési rátái elég nagy tüskét ugrottak, amikor ők bevezették. nekik egyáltalán nem jött be, hogy kifogják a dealerek vitorlájából a szelet.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz