Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stonedraider

32 bejegyzést írt és 569 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már többször leírtam, hogy gyermekkoromban azt utáltam az Állatkertben, a Vajdahunyadvárban, a budai Várban, meg úgy általában mindenhol, hogy épp a legklasszabb helyekre nem lehetett soha felmenni.  Egyszerűen nem értettem, hogy minek vannak az izgalmas gyilokjárók, kanyargós lépcsők, tornyok és…..
1898. Bécs. Sisi (vagy Sissy), azaz Wittelsbach Erzsébet  osztrák császárné (és nem mellesleg magyar és cseh királyné) temetési menete Bécsben. Luigi Lucheni olasz anarchista szúrta le Genfben..
Az elmúlt napok nyugati (és részben magyar) sajtójának azon cikkeit olvasgatva, amelyek az orosz katonai hírszerzés (lánykori nevén GRU, ma már csak GU) embereinek nyugat-európai kalandjait taglalják, az ember csak kapkodja a fejét és nem tudja, mit higgyen. Ebben a posztban röviden összefoglalom az…..
stonedraider 2018.10.05 22:50:36
Alig egy hete érkezett meg az első videós előzetes a Netflix egyik legnagyobb őszi dobásához, a Maniachez. Egy héttel később megérkezett az igazi előzetes, ami egészen sokat megmutat abból, hogy milyen is lesz a sorozat, amit pusztán a történetleírás alapján nehéz volt a gyakorlatban is elképzelni. ..
Új formátumot vett a TV2, április 9-én, pedig már indítják is a Bezár a bazár!-t. A műsor eredetijét Izraelben találták ki, ami egyszerre egy tudásra épülő kvíz, illetve ügyességre épülő showműsor. A helyes válaszokért cserébe a játékosok időt nyernek. Minél több helyes kérdésre válaszolnak, annál…..
stonedraider 2018.03.27 00:49:57
Sziasztok Kedves Olvasók! Örömmel értesítelek Benneteket, hogy a nyári szünet véget ért! Ismét özönleni fognak a jobbnál jobb bejegyzések, továbbra is igyekszünk megszolgálni a lelkesedéseteket, amivel további posztok írására sarkalltok minket...
Stohl András a Mephisto című előadás főszerepében a Nemzeti Színházban (Fotó: Karip Timi / Index) Két napja derült ki, hogy Stohl András zsűritag lesz a TV2 Sztárban sztár című műsorában, annak ellenére, hogy alig pár nappal korábban adott interjút a Magyar Narancsnak, amiben azt mondta, a mai…..
stonedraider 2017.09.06 11:29:16
@Trackers: kérlek ne ülj gép elé gyógyszerosztás előtt.

a híreket nem lehetne "másképp" tálalni mint ahogy megtörténtek, csak hát sajnos ez a TV2-nek nem az erőssége.
A Falon túl I Mennek. Hóban. Jégben. Gleccsere fel, gleccserről le. Hideg van. Gendry mondja is, hogy baszki, a hó ilyen? Mert hát ugye a királyvári kovácsműhelyben viszonylat ritkán esik. Tormund röhög, ja, ilyen, fázol, mi? Tudod mi a jó az ellen? Mármint a hősugárzón és az olajradiátoron túl? A…..
stonedraider 2017.08.22 18:06:51
@Lily1218:
csak egy kép arról h NK és Bran mennyire egy húron pendül:
imgur.com/nWYczwD
Ez a második Forma-1-es szezon, amikor a venezuelait nem látjuk a rajtrácson, pedig azt állítja, hogy lett volna lehetősége visszatérni, de visszautasította az ajánlatot, mivel az nem biztosított volna versenyképes technikát...
Neil Gaiman régi és új istenek harcáról szóló kultregényét Bryan Fuller, a Hannibal egyik alkotója vitte képernyőre a Starz nevű amerikai kábelcsatorna megbízásából, és az előzetesből is látszik, hogy nem sokat finomított az alapanyagon - ahol vérnek kell folynia, ott fog, patakszámra. A…..
Ed Sheeran szereplésének bejelentésénél történt szomorúbb dolog is a hétvégén a SXSW fesztiválon a Trónok harca háza táján: David Benioff és Dan Weiss showrunnerek bejelentették, hogy a sorozat utolsó, nyolcadik évada csak hatrészes lesz. Így a hétrészes, július 16-án kezdődő hetedik évaddal együtt…..
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
Sötét és akciódús negyedik évadot ígértek a Sherlock alkotói, és az évadpremier egyelőre igazolta is mindkettőt: valóban több lövöldözés-verekedés volt benne, mint amit megszokhattunk, és nem túl jó hangulatban ért véget, miután egy elvesztettünk egy fontos szereplőt. Legalább ennyire fontos…..
A Juventus kezdőcsapatának egyik legbiztosabb pontja a zebramezesek kapuját régóta őrző Gigi Buffon, azonban a 38 esztendős klasszis néhány éven belül már a visszavonulását tervezi, így a torinói klub folyamatosan az "új Buffont" keresi a fiatal tehetségek között, aki majd…..
stonedraider 2016.09.30 22:38:20
Mindhárom oszlopos tagja távozott az egyik legnépszerűbb autós műsornak számító Top Gearből, miután Jeremy Clarkson megütötte a producert. Ennek ellenére a készítők a folytatás mellett döntöttek, és a műsor történetében először nem brit, hanem amerikai műsorvezetőre bízzák a Top Geart Chris Evans…..
stonedraider 2016.04.01 13:09:50
Pedig délután fél négykor még úgy állt, hogy odamegy, mármint a sajtó értesülései szerint (a nol.hu hozta le először a hírt). A bejelentés, ha valaki lemaradt volna róla, így szólt: Az RTL-es Fókusz főszerkesztője, Jakab Ádám lesz áprilistól a TV2 összes hírműsorának főszerkesztője, az…..
stonedraider 2016.03.31 21:37:25
@sixx: azért 25 milla nem is olyan kiba magas aláíráspénznek, pláne ekkora pozi mellé.
A százötvenedik Napi érdekes, benne a blogon megjelent 15 000. fotóval! 1882. "Csodás átváltozás". Tom Torlino navahó indián fiatal az állami Carlisle Indian Industrial Schoolba való belépésekor, és három évvel később. Egyike azon iskoláknak, amelyek célzottan az őslakosok "átnevelésére" hoztak…..
Karc FM - Mert nyomot hagy Állítólag ez lesz a szlogenje az új jobboldali rádiónak, a 105.9 Mhz-en működő Karc FM-nek, amihez Gajdics Ottó főszerkesztő gőzerővel csábítja a Lánchíd Rádió alkalmazottait, több lóvét és valamiféle homályos szakmai jövőt kínálva nekik. A Lurdy Házban, a Magyar Idők…..
stonedraider 2016.02.08 23:47:55
@Gyorgy Nagy: a bajer itt lakik szembe, egy magyar rendszámú fekete gran vitarával jár.
van rajta ám kék székely matrica is, többször filóztam rajta h leragasztom egy hasonló kék eu-ssal csak h örüljön, de eddig nyuszi voltam megtenni.

a bajerről szintén fontos tudnivaló h mindíg egyenszerelésben megy le futni, van full kék, piros és fehér outfitje is.
Csak a pénzhiány miatt nem lett a Déli pályaudvar "Sztálin-barokk" stílusú épület. Czigler Endre díjnyertes, megvett pályaműve. (Grafika: Falanszter.blog.hu)..
A januárban érkező folytatásban, amit ugye egyelőre egy rövid, hatrészes évadra terveznek, de ha jól nézik, úgyis lesz folytatás. Mulder és Scully kénytelen összeállni, mert a világot idegen technológiával rendelkező összeesküvés fenyegeti. Jó lesz ez.   …..
Januárban sok vendéget felvonultató nagykoncerttel ünnepelte húszéves fennállását a Heaven Street Seven, aztán pár hétre rá bejelentették: augusztus elsejei koncertje után feloszlik a zenekar. A hogyanokat és miérteket Szűcs Krisztián énekessel kezdtük boncolgatni. Nyilván…..
Tetőterasz a Klinikákon, a zsírúj SOTE-toronyház színes üvegablakai, Sziklakápolna a Gellért-hegyen, és a romos Várnegyed is megjelennek a Fortepan újabb képein - ezekből mutatok be néhány budapesti kötődésű képet. A kép azonosítójára kattintva nagy méretben is letölhető…..
stonedraider 2015.03.26 19:54:02
@Catia:
nem akarlak elkeseríteni de már a 40-es években is voltak autók.
ja és napjainkban is pont hasonló a nyüzsgés egy hétvégi délután a sziklatemplom környékén.
1910. Mata Hari polgári nevén Grietje Zelle  hollandiai születésű (de fríz nemzetiségű) bártáncosnő. A francia hadbíróság 1917-ben a Német Birodalom számára végzett kémkedés miatt halálra ítélte...
1989. Ronald Reagan egykori amerikai elnök, nem sokkal a koponyaműtétje után a sapkáját lekapva intett a tömegnek elfelejtkezve fél oldali kopaszságáról (vagy poénból?). Nancy Reagan a felesége próbálja takarni...
stonedraider 2014.05.10 22:54:50
@Namely:
igen.
A Budapesti Közlekedési Központ oldalán bukkantunk rá arra látványterv videóra, ami a felújított Széll Kálmán teret járja körbe. Most a videó segítségével, valamint egy letölthető 3D modellnek köszönhetően bebarangolhatod a teret. a 3D modellt és további képeket IDE…..