Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zpvideo

449 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Junkies és a Lord koncertjével a hétvégén véget ér a nyár leghosszabb fesztiválja. Az idén tizenötödik születésnapját ünneplő Zöld Pardon ebben az évben is több mint százezer látogatót vonzott világsztár fellépőinek, színes hazai zenei…..
Itt van az ősz, itt van újra, ez pedig sajnos azt jelenti, hogy jó időre bezárja kapuit a Rákóczi híd budai lábánál fekvő Zöld Pardon. Mielőtt azonban téli álomba szenderülne, még egy utolsó, óriási bulinak ad otthont a legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhely, ugyanis egy…..
Őszi, országos turnéjuk előtt még egy utolsó nagy bulira készül Budapesten a hazai punk ’n’ roll koronázatlan királya, a Junkies. Az idén Fonogram díjjal is jutalmazott banda szeptember 27-én, pénteken, a Zöld Pardon szezonzáró hétvégéjén csap majd a húrok közé,…..
Az Appril Project pár éve indult útnak az RTL Klub tehetségkutató műsorában. Azóta sikert sikerre halmozva járják az országot színvonalas és egyedi produkciójukkal.  A szeptemberi tanévkezdés alkalmával elindul a délutáni elfoglaltságok keresése is, amihez kis…..
A megszokottnál kicsit eltérőbb programmal, az ismert slágerek mellett ritkábban játszott dalokkal érkezik a Rákóczi híd budai lábához az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Bikini. A csapat turnéja lassan a végéhez közeledik, aminek egyik legfontosabb állomása idén is a…..
Egész életművét átölelő, igazi best of műsorral vár mindenkit a Zöld Pardonban Bill kapitány és zenekara. A blues hazai királya ezúttal karrierjének minden korszakából csemegézget majd, így egy igazi slágerparádé várható szeptember 20-án, péntek este 20 órától a…..
Régen játszott dalokkal és egykori énekesekkel, valamint legújabb slágereivel tér vissza a budapesti Zöld Pardonba szeptember 19-én a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A zenekar nemcsak a nyarat búcsúztatja a szabadtéri szórakozóhelyen, hanem Subicz Gábor trombitást is, aki ezen a…..
“Cartier az óra / Yves-Saint Laurent ing / Kétárbócos jachtom / Az öböl kék vizén ring / Monte Carlo mellett / A múlt szivarfüstbe vész / Mikor 180-nal hajnalban / Hazafelé mész” - szólt minden rádióból szűk másfél évtizeddel ezelőtt a Warpigs Monte Carlo című dala. Most…..
Igazi Péntek 13 a Zöld Pardonban! A Red Rock Hungary elcsípte egy villáminterjúra a zenakar énekesét, Megyeri Ferencet! Red Rock: Először a ZP-ben. Milyen érzés bevenni ezt a bástyát is?Megyeri Ferenc: Örülünk hogy ide is eljutottunk,reméljük az idő se lesz rossz és nem…..
Őszi országos lemezbemutató turnéja előtt a Zöld Pardonban búcsúztatja el a nyarat a hamarosan új albummal jelentkező Fish! A hard pop csapat ízelítőként már itt, szeptember 12-én is játszani fog pár új dalt a szeptember 22-én…..
Ami jó, az jó, viszont a jóból is megárt a sok?! Nem, ezt el is felejthetjük. A Zorall a Zöld Pardonban c. előadás 3. felvonásának lehettek szem és fültanúi szeptember 10-én, kedden.  A Zorall tánczenekar , egy tőle már megszokott hatalmas bulival fogy búcsúzni a…..
Országos turnéjának fővárosi állomásaként a Zöld Pardonban mutatja be a „Még nem ez a tréfa vége” című új lemezük anyagát az idén 30 éves Auróra. A punk legenda az új album dalai mellett a három évtizednyi életművük legnagyobb slágereivel és egy akusztikus blokkal is…..
Jó időre elbúcsúzik budapesti rajongóitól a Lovasi András vezette Kiscsillag. Az alternatív szupergrupp pár hónapra eltűnik majd a nagyközönség szeme elől, hogy új lemezükön dolgozzanak, úgyhogy a Zöld Pardonos koncertjük mindenképp kihagyhatatlan alkalomnak ígérkezik…..
Videóklipet készített a Magashegyi Underground a tavasszal megjelent, Tegnapután című nagylemeze egyik újabb szerzeményéhez. Mivel az Árnyékok című dalt a zenekar a 30Y frontemberével közösen komponálta, a klipben Beck Zoli is szerepet vállalt. A Magashegyi Underground szeptember…..
Színes programokkal és igazi stíluskavalkáddal várja látogatóit a Fix TV csapata szeptember 4-én, szerdán este 20 órától a Zöld Pardonba, ahol a Rock You Minifest keretében köszönik meg a helyszínnek az egész nyáron át tartó együttműködést. Az este során fellép a Foo…..
Igazi zúzással indul az ősz a Zöld Pardonban, ugyanis az utóbbi évek legígéretesebb fiatal metal bandája, a Leander Rising csap a húrok közé kedden este. A csapat éppen új lemezén dolgozik, és a készülő anyagból egy ősbemutatóval egybekötött ízelítőt is adnak szeptember…..
A rossz idő miatt elmaradt koncert szeptember 2-án kerül megrendezésre! Októberig elbúcsúzik budapesti rajongóitól az egyik legnépszerűbb magyar alternatív rockzenekar, a Heaven Street Seven. A tavaly ősszel friss lemezzel jelentkező banda vadonatúj, Lovasi Andrással készített…..
Rendhagyó bulival ünnepli meg 5 éves fennállását a Zöld Pardonban hazánk legőrültebb duója, Soerii és Poolek. A srácok nem aprózzák el szülinapi zsúrjukat, hiszen egyfajta ikonként egy páholyból nézik majd végig, ahogyan 15 kedvenc előadójuk - köztük a Fish!, a Compact…..
Több tekintetben is speciális nagykoncerttel várja rajongóit a Zöld Pardonban az Akkezdet Phiai. A kultikus underground hip hop csapat a szokásos műsora mellett slam poetryvel, azaz versekkel is színesíti koncertprogramját, és teszi mindezt élő zenekaruk, az Ameoba kíséretében,…..
Rengeteg meglepetéssel készül első igazi nagyszabású koncertjére az Ivan & The Parazol. A szemtelenül fiatal tagokból álló garázs rock ’n’ roll banda már nagyon várja a Zöld Pardonos bulit, hiszen egy új dallal és egy különleges feldolgozással is megörvendeztetik a…..
Ismét visszatér a Rákóczi híd budai lábához az ország legnépszerűbb rockabilly csapata, a Mystery Gang. Az idén 15 éves banda rengeteg különlegességgel készül a ZP-s koncertjére, hiszen egy vadonatúj magyar nyelvű saját szám bemutatása mellett egy klasszikus Cseh Tamás dalt…..
Elég sokan szeretik a RATM-t, de nem mindennap juthat el az ember a koncertjükre. Így 2004 táján úgy döntött pár zeneértő rajongó, hogy csinálnak egy tribute zenekart, és nem tették rosszul. Feldolgozás csúcsminőségben a Subscribe tolmácsolásában. Kezdés 20h-kor, 400 Ft-os…..
A honi hiphop akadémia legendás kiválóságai ugranak be a ZP-be szombaton. A fővárosi Kriminal Beats label pilótái az idei nyáron az S*10-es Fixi4 jazz formációval kényeztették nagy sikerrel a nagyérdeműt, és így lesz ez a Zöld Pardon színpadán is. A legkedveltebb dalaikat…..
Május 9-én az A38-on FRESHFABRIK \\20// néven különleges koncertsorozatba kezdett a zenekar, hogy áttekintést adjanak a zenekar elmúlt húsz évéből, megidézve minden korszakot. Többezer ember találkozott ezzel a különleges felállással az ország különböző pontjain, azonban ez a…..
Sikeres nyári turnéjának zárókoncertjét adja a Zöld Pardonban a metal műfaj egyik legnépszerűbb itthoni zászlóvivőjeként ismert Depresszió. A banda egy speciális műsorral készül a turné-temető bulira, ráadásul még az Insane zenekart is magukkal hozzák a Rákóczi híd budai…..