Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lélek_Pillangó

43 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink egyik slágertémája, hogy mikortól érdemes olvasni a gyerekeknek, sőt könyvet adni a kezükbe. Az egyértelmű, hogy az olvasás az egyik alappillére a szókincsnek, logikus gondolkodásnak, érzelmi fejlettségnek, így a teljes értékű szellemi életnek. A szülők által…..
Az egyedül lévő ember valójában nem magányos, mert a szívében ott vannak vele azok, akiket szeret, és akik őt szeretik, vagy legalábbis helye van az életükben. Szálak sokasága fűzi őt az emberi létezéshez még akkor is, ha átmenetileg a nagy hőfokú, közvetlen emberi…..
A LélekPillangó alapítói Gáspár Katalin és Szilágyi Imre 2011-ben elhatározták, hogy összefognak és elindítanak egy mozgalmat az emberi boldogságért. Így született meg a LélekPillangó, melynek része a naponta e-mailen érkező folytatásos, részenként 3 perces mese, mely mindig…..
Érdekes felfedezést és egy mélyebb megértésre tehetünk szert, ha a szavak eredetét vizsgáljuk. Valentin-nap közeledtével arra gondoltam, megnézem, mit is jelent a kapcsolat, mármint maga a szó.Hiszen a kapcsolatot szinte ahány ember, annyiféleképpen értelmezzük, na és persze…..
Annyiszor látom, hogy a kezdeti nagy lelkesedés lanyhul és abbahagyják az emberek azokat a dolgokat, amiket korábban a legjobban élveztek."Jelnek veszik" az első nehézséget ami az útjukba áll és felhagynak vele, bármennyire is vonzó és jó volt elsőre, vagy bármennyire is fontos és…..
Lélek Pillangó Boldogságbolt 2015.02.04 10:00:00
Isten megelégelte a szenvedést amit az emberek közt látott és arra gondolt, hogy – mivel kedvenc időtöltésük a vásárlás – épít nekik egy boldogságboltot.Amikor a bolt megnyitott, hatalmas…..
Ha nem bizonygatnád, hogy milyen jó vagy, akkor...... vajon mi történne? Nézd meg a videót, és kívánom neked, hogy:"Légy boldog jövőre is!"Dr.Darnel Christian Dr.Darnel Christian a Lélekpillangó barátja, mert tudja. "Ahhoz, hogy a pillangó szárnyalhasson, le kell hogy mondjon a…..
Letöltötted a www.azujkezdet.hu oldalról a Lélekpillangó évtervezőjét? Tetszik, de jó volna egy kis segítség a használatában? Szeretnél pontos és határozott célokat kitűzni, hogy 2015 jobb legyen, mint eddig bármikor volt? A Lélekpillangó 40 oldalas Évtervezőjének…..
Nyáron, a Tudatosság Ünnepén második alkalommal tapasztaltuk meg, mi az Everness életérzés. Felszabadult együttLÉT a hasonlóan gondolkodók körében, a pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében. Zenével, mozgással, színekkel, ízekkel, illatokkal fűszerezett…..
Ha tudatában lennénk, hogy időnk véges az emberi testben, nem halogatnánk... Jobban gazdálkodnánk azzal ami van, és fókuszáltabban tartanánk abba az irányba, ami igazán fontos a számunkra. Persze az első kérdés már itt felmerül: tudjuk vajon, hogy mi az igazán fontos…..
Albert Einstein nem az a tudós volt aki, ne használta volna a racionális gondolkodását, vagy a logikai képességeit. Nem lehet azzal vádolni, hogy misztikus, metafizikai „hókuszpókusszal” – mint nevezi sok materialista szemléletű ember azokat a jelenségeket, melyeket nem képes…..
 Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy…..
Hogyan adj tanácsot, hogy értéke legyen? A vélemény és a jó tanács azok az árucikkek, amelyekkel tele van a padlás. Mindenkinek van belőle bőven, s akár ingyen is kész rád tukmálni. Még akkor is, ha nem kérsz belőle. Vajon te árulod, keresed, vagy menekülsz előle? S milyen…..
Lazítanál egy kicsit a hétvégén? - és...Jó lenne az egészségeddel is foglalkozni? Mit szólnál hozzá, ha még a Lélekpillangó mese írójával is találkoznál Gáspár Katival? B.Nagy Magditól pedig Angyali titkos üzeneteket kapnál? Akkor gyere, és találkozzunk a Vegetáriánus…..
Létezik, hogy a tökéletesen szervezett világegyetemben van valami, ami nem tökéletes? Létezik, hogy a negatívnak megélt félelem érzések hibás darabjai a nagy egésznek? Vagy csak nehezebb rájönni arra, miért vannak bennünk, mi célt szolgálnak? Szolgálnak... és nem irányítanak.…..
Hónapról hónapra vannak dolgok amelyek nehézséget okozhatnak... de minden hónapban lehetőséged van az hónap aktuális energiáit kihasználni, és saját jóléted érdekében azokat felhasználni.Augusztusra is sok hasznos információt gyűjtöttem össze, melyekkel jólétedet,…..
Lélek Pillangó Megnyílás... 2014.07.08 10:00:00
Megnyílás, amit pontosan úgy értelmezel, ahogyan azt jónak látod. Megnyílik az ajtó, a virág, a természet meg mondjuk Te. Én főleg az utóbbira gondoltam, mert a virág és a természet úgyis megnyílik magától, az ajtó meg a francot se érdekli. Az igazság az, hogy egyedül…..
Most olyat teszek, amit eddig még nem nagyon láthattál tőlem: spirituális szempontból vizsgáljuk meg a bőség fogalmát. Szilárdan hiszem ugyanis, hogy a bőségnek nemcsak racionális, gyakorlatias oldala van, amivel eddig foglalkoztam az eletdesign.hu blogban, hanem érzelmi és…..
Elvárunk, várunk, akarunk - a környezetünktől, az emberektől, a családunktól, a párunktól. Jogosnak érezzük, és ha nem teljesül, rossz érzéseink vannak. Méreg, harag, szomorúság, frusztráció és más negatív érzések uralnak el bennünket... Ebben az utolsó mondatban benne…..
Bizonyára tapasztaltad már, hogy vannak negatív emberek a környezetedben. Ők azok, akik a munkahelyeden, és sajnos a családban is negatív energiájukkal lehúzhatják a te nehezen megszerzett pozitív energiáidat.A videóban elmondom azt az egyszerű módszert, amit használva…..
Lélek Pillangó Jó ember 2014.06.03 10:00:00
A „mesterséges” jó ember, örökös háborúban él. Nem öröm az élete, képtelen szívből nevetni, nem tud teljes, boldog életet élni. Tele van megfeleléssel, helytelenítéssel, sérelmekkel és ítéletekkel. Mivel ő mindent elkövet azért, hogy jó legyen, ugyanez az elképzelés…..
Nemrég egy beszélgetéskor különféle problémák kerültek szóba. Párkapcsolati, munkahelyi, szülő-gyerek kapcsolati, stb. Arra a végkövetkeztetésre jutottunk, hogy minden probléma ugyanarra vezethető vissza. Mégpedig a problémák gyökere a hiányzó vagy rossz kommunikáció. (Ha…..
Az idegesítő körülmények... bosszantóak lehetnek, és sok mérgelődés történik miattuk, de ha használod hozzá a TÜKÖR elvet - akkor az idegesítő körülmények elkezdenek megszűnni. Nézd meg ezt a pár perces videót, ahol érdekes és talán számodra is meglepő nézőpontot…..
Szabad-e elvárásokkal belépni egy kapcsolatba? Mire jó az egymás iránti tolerancia?  Érdemes arra kérni a másikat, hogy megváltozzon? - vagy inkább jobb ha marad minden a régiben? Mennyire építi a kapcsolatot a veszekedést? A válaszokat hallgasd meg a…..
Gondoljon mindenki a kedvenc amerikai filmjére! Megvan? Most elmesélem Önöknek, hogy mi a sikeres hollywoodi filmek forgatókönyve és az önbizalom elnyerése közötti párhuzam. Miközben mesélem a történetet, lépésről-lépésre kövessenek a kedvenc filmjükben!   A sztori úgy…..