Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chatte

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában,…..
Na. Célegyenes. A végén meg valaki a Vastrónon, de addig van még hat rész, izgalom, intrika, miazmás. Ha valaki arra kíváncsi mi vót eddig, akkor javaslom ennek a linknek a matatását, mindenki másnak meg csak annyit, hogy Tél van, Éjkirály.Falat döntesz, de miért?Úgyis megszívod. Deres Kisfickó…..
Annyira jó, hogy ma már szinte mindenféle zöldséghez, gyümölcshöz könnyedén hozzá lehet jutni. Így például a shiitake gombához is. Korábban leginkább csak szárított formában volt kapható, most viszont frissen hozzájuthatunk nagyobb szupermarketek zöldségpultjainál.  A tésztasaláta ötlete onnan…..
chatte 2018.03.09 18:52:14
A nyolcvanas évek a pop/rockzenében egészen kivételes időszakot jelentettek: tulajdonképpen ez volt az utolsó olyan éra, melyben a könnyűzene valós művészi igénnyel lépett fel, ráadásul ezek a kísérletek sok esetben egészen elképesztő sikerrel is jártak. Bár az art-rock gyökerei egészen a hatvanas…..
chatte 2018.02.21 06:09:57
@Androsz: a U2 nem is írt soha Bond dalt. Ellenben a zenekar két tagja atdolgozta a Mission Impossible főcím dalát, ami valóban elég jó lett ;-)
Ahogy visszaemlékszek az utóbbi 10-15 évre, szinte állandóan növesztettem a hajam. Bár a fodrászok szerint sok hajam van, eléggé vékonyszálú, így mindig nagyon kevésnek tűnt. Azt gondoltam, hogy ha rövidebb lesz a hajam, akkor kevésbé fog lelapulni, ezért 2 éve egészen rövidre vágattam. Kb. 3 hónap…..
  Először is, néhány szó arról, miért ragadtam billentyűzetet. 25 éve vagyok pikkelysömörös, kamaszkoromban diagnosztizálták. Ez alatt az idő alatt annyi mindenen mentem át, annyi dolgot megtapasztaltam, hogy úgy gondolom, tudok segíteni a tapasztalataimmal azoknak, akik ebben a kórságban…..
Az, hogy mákot fogyasztunk mindenféle módon - na jó majdnem mindenféle módon :) - igazi hungarikum. A mákot csak szeretni lehet, főként ebben a nyári ízvilágú, citrusos kekszben is. Hozzávalók: (Kb. 30-35 db kekszhez) 25 dkg liszt 6 gr sütőpor 6 gr szódabikarbóna 1 kávéskanál só10 dkg puha vaj 15…..
Hétfőtől csütörtökig, heti négy alkalommal jelentkezik majd a Viasat3 új realityje, az Éden Hotel 4 Exek az Édenben, derült ki a mai sajtóanyagból, amihez egyelőre csak a műsorvezető Bódi Sylviről mellékeltek képeket. A helyszín Bali, az alapja az angol Ex on the Beach, a lényege meg az, hogy egy…..
Eredetileg This is Us a címe, és annyira jól nézték, hogy a 2. és 3. évadot is berendelték belőle. Jó, ettől még lehetne szar is, de nem az, hanem egy kifejezetten jó, érzelmes, néhol elgondolkodtató, másutt rémesen giccses amerikai családi dráma, kb. olyan, mint a Parenthood…..
Nem nyugszanak a kedélyek a Sky Arts új sorozata, az Urban Myths körül, mely azzal háborított fel egyeseket, hogy egy fehér színész, Joseph Fiennes játssza benne Michael Jacksont. Tegnap már megírtuk, hogy a sorozat rendezőjét whitewashinggal vádolták meg, és azóta megszólalt a 2009-ben elhunyt…..
chatte 2017.01.12 12:51:48
@Virgil Starkwell: épp ezt akartam írni, hogy bakker, nézze már meg a leányka, hogyan fogant ő is meg a "testvérei" is, aztán sírjon utána. Mindamellett, hogy Jospeh Fiennesre is ráférne egy hét skótzuhany, amiért elvállalt egy ekkora ökörséget.
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
Főszereplőt veszít az ABC veterán sorozata: a Stana Katic alakította Beckett nyomozó a következő, kilencedik évadra nem tér már vissza. Már ha lesz egyáltalán kilencedik évad, ugye, mert ez sem biztos. A szereplő kiírása ezúttal nem hatásvadászatra vezethető vissza, hanem…..
Igazán furcsa összetételben adják a Blacklistet a nézőknek ebben az évadban: eddig példátlan módon három részre osztották fel, amiket egy-másfél hónapos időközönként adnak. Nem tudom, miért tértek át erre a módszerre, minek várakoztatni az embereket egy bő hónapig az utolsó hat részért? Sem anyagi,…..
Ben Stiller-t leginkább színészi minőségében szoktuk emlegetni, hiszen filmográfiájának nagy részét olyan alkotások teszik ki, amelyekben csak ezen a poszton vett részt. Rendelkezik azonban ő egy rendezői karrierrel is, ami nem számlál túl sok címet, ám bizonyos szempontból érdemesebb rá…..
Rengetegszer megkaptam már, hogy túlságosan is rajongok a 80-as és 90-es évekért, ami miatt már-már nosztalgiasznob lettem. Mindazonáltal én ennek örülök, mert tudom, hogy a hibái ellenére is két olyan évtizedről beszélünk, amik a sajátos hangvételük és stílusuk miatt váltak milliók kedvencévé. A…..
chatte 2016.01.17 21:12:26
Magyar idő szerint vagy kedd, vagy szerda hajnalban dől el, hogy a fenti párosból kit juttatnak be a zsűritagok az élő adásba, ugyanis ekkor kerül sor az amerikai The Voice Knockout Round, azaz egyenes kisesés című fordulójára, amiben az énekesek egy maguk választotta dalt…..
125 éve született a világ egyik legnépszerűbb és legjobb krimiszerzője, aki úgy nyilatkozott,hogy számára is meglepő és hihetetlen volt, milyen híressé vált. Lenyűgözőnek tartom Agatha Christie munkásságát. A regényeit pedig egyszerűen képtelenség megunni. Nővérével és bátyjával együtt már…..
chatte 2015.09.15 12:44:18
@Papírzsepi: David Suchet el es virul ;)
Kérte: Kerpel Péter Matthew McConaughey színészi pályafutásának igazán számottevő szakasza csak az utóbbi években indult be, ám neve már korábban is feltűnt néhány kiemelkedően igényes produkció stáblistáján. 1996-ban ahhoz a Joel Schumacher-hez szerződött, aki karrierje…..
A harmincon felüliek biztosan emlékeznek még a nyolcvanas évek pasi ideáljaira. Többen még ma is aktívak közülük, de legszexibb korszakukat mind abban az évtizedben élhették át. Sajnos többen már nincsenek közöttünk. Neked hányról volt plakátod a szobád falán a Világ…..
chatte 2015.08.24 16:06:27
Nemrég egy Aerosmith dokuban futottam bele a Jaded klipjébe, aztán meglepetten konstatáltam, hogy abban bizony a szexi csaj nem más, mint Mila Kunis, aki akkor még közel sem volt akkora sztár, mint most. Aztán jött véletlenül egy hihetetlenül begombázott klip, amiben az ifjú Jason…..
chatte 2015.06.07 19:43:12
@Vödör: ugyanitt jason wiles aki kesobb a harmadik muszakban volt bosco :)
Mára virradóra zajlott a filmvilág legnagyobb szabású ünnepsége, az Oscar díjátadó. A résztvevők ezúttal is igyekeztek kitenni magukért - legalábbis, ami a megjelenést illeti. Nézzük, kiknek sikerült szépen, ízlésesen felöltöznie és kinek nem! Az este győztese: Lupita…..
Enntrance Parfum dilemma 2015.01.21 12:10:06
Szükségem lenne egy parfümre, de nem akármilyenre, egy olyanra amit a 100%-ig magaménak érzek. Bár imádom a Comme des Garcons Wonderwwodot és a Lanvin Oxygen-t is, most mégis valami újra vágyom. Valami frissre, légiesre, zöldre, akár gyógynövényesre. Nem, még nem csavarodtam be…..
design to go Mini(mál) Barcelona 2014.10.06 06:11:00
Hol? Barcelona, Spanyolország Mi? Egy mindössze 20nm-es, minden szegletében felújított stúdió lakás Tervező? az "interiorista" Anthony Chevallier  Mi tetszik benne? Pici hely - nagy varázslat. Érdemes megnézni az amúgy nem túl előnyös alaprajzot, és ehhez képest a fényképek…..