Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slima

720 bejegyzést írt és 418 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Megdöntve a tavalyi rekordot, a heti kontentsűrűség 6 adás lett a végére (plusz egy Képtelen Krónika), de a koronaékszer mi más lehetne, mint a szokásos évértékelés a Checkpoint Dream Teammel, azaz Mazurral és Sasával. Mivel perceken belül véget ér az év, ideje kitolni ezt is: jöjjenek tehát 2021…..
Első komolyabb meglepetésünk 2021-re egy új adástípus, a Checkpoint Now (oké, jobb nevet nem találtunk, ne akadjunk fenn ezen). Tavaly és tavalyelőtt is az derült ki visszajelzéseket firtató kérdőíveinkben, hogy sokan hiányoljátok az eltűnt hírblokkokat. Ezeket szeretnénk valamilyen formában…..
slima 2021.02.08 22:32:37
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Egy nappal a megjelenés előtt meghallgatható az iTuneson (sajnos egyelőre Magyarországról még nem elérhető) Eminem új albuma, a Marshall Mathers LP 2. A nagylemezről eddig négy szám jelent meg, de szerepel rajta az a Bad Guy című szerzemény, ami a 2000-es Stan slágernek a…..
Nate Ruess, Skylar Grey, Kendrick Lamar, Rihanna. Ők lesznek közreműködők Eminem november 5-én megjelenő új, Marshall Mathers LP 2 című nagylemezén, amiről már több számot is megmutattunk itt a Lángolón, most pedig itt a Rihannával készült The Monster, amivel valószínűleg a…..
slima 2013.10.29 16:09:09
Szinte hetente jelenik meg valami mostanában Eminemtől, hiszen november ötödikén jön ki a 2000-es Marshall Mathers LP folytatása. A Rap God a harmadik bemutatott dal az új albumról, ebben Eminem az utóbbi években feltört trap műfajra és azáltal felkapott előadóira reflektál.…..
Három év után készül új stúdióalbumra Eminem, akitől - korábbi kettő kislemez után - most megjelent egy friss dal a következő Call of Duty videojáték előzeteséhez csatolva. A rockgitáros Survivalben közreműködik Eminem pártfogoltja Skylar Grey is. Az új albumnak nincs…..
Az a fajta buzizás, amit a Jobbik képviselői folytatnak nem túl elegáns, és semmiképpen nem köztévé-konform, ebben azt hiszem megegyezhetünk, csak nem lehet olyanokat mondani, hogy buzifelvonulás az esti Híradóban. Az MTVA sokkal rafináltabban jár el, nem elhallgat, csak a műsor…..
Ahogy közeledik a május eleje, annál több a pletyka a Samsung legújabb csúcsmobiljáról, a Galaxy S III-ról. AMit eddig tudni vélnek a jólértesültek: 16GB és 32GB belső tárhellyel jön, a 1080p Full HD kijlezője lesz, a quad-core Exynos processzora, 4G LTE képessége. Ez lesz a…..
slima 2012.04.17 12:35:53
A villából - egy napra - kiesett Vera a Blikknek elmondta, anyagi gondjai voltak és párja sem volt, amikor elment egy pornócastingra."Halálosan komolyan gondoltam, hogy ezzel akarok foglalkozni. Korban megfelelő voltam, az adottságaimmal nem volt baj, elhittem, hogy sikerülhet. Jó egy…..
TEPIJOURNAL iOS5 dühöngő 2011.10.13 11:14:15
Tegnap ugye megjelent az iOS5, minden iPhone/iPad/iBigyó tulajdonos piros betűs ünnepként várta, kiöltöztünk, fogat mostunk, satöbbi.Eljött a hét óra, pár perc múlva már szólt a gép, hogy lehet özönleni, frissíteni, persze a valóságban az volt, hogy a szerverek túlterheltsége…..
slima 2011.10.13 11:58:03
@Tepi: néha azért jól jön pár programnál, egyébként tényleg felesleges hogy az instagram már akkor keresi hogy hol vagyok amikor még csak belépek, de képet posztolni igazából nem is akarok :)
Appleblog Heti Apple-csaj: Lexi 18+ 2011.09.13 16:21:00
A pornószínésznők tudják a legügyesebben fotózni magukat mobillalLexi Diamondról az is egyből tudja, hogy mivel foglalkozik, aki még az életben nem hallott róla. Ezzel a névvel mégis mi lehetne? Vájár? Persze van neki egy aranyos, kislányos arca is:Legtöbbször azonban inkább…..
Most bemutatok egy viszonylag egyszerű módszert, amivel a múlt héten percek alatt hoztam létre a "Waning Gibbous" (fogyó félhold) c. készülő albumom borítóját. Néha a legegyszerűbb művelettel lehet a legjobb eredményt elérni.  Lássuk először, hogy mit fogunk…..
TEPIJOURNAL Filmes játék 1. 2011.03.29 08:25:00
NEW ORLEANS - Délelőtt 10 óra körül ismeretlen okokból felrobbant az Alvin Stumpf nevű komp, fedélzetén 543 utassal. A hatóságok merényletet sejtenek, mivel a környéken robbanóanyagokra utaló nyomokat találtak. Az amerikai ATF nevű szervezet vette kezébe a nyomozást. Melyik…..
slima 2011.03.29 08:50:30
slima 2011.03.31 09:58:55
@Tepi: hallucinálsz
comment:com Fuck a Grammy-díjon 2011.02.15 10:59:00
Eminem fellépését a CBS cenzorai biztos kibírták röhögés nélkül, az énekes szövegeiben több a fuck, mint a gárdamellény láttán infarktusközeli állapotba kerülő parlamenti képviselő. Az egyik káromkodás még így is átcsúszott a piros gomb alatt, pedig az élő adás Janet…..
A Nokia előző hét végén nyilvánosságra hozta az előző negyedév adatait, amiből az Apple kimutatásához képes egy szám relációja tűnik fel leginkább: a finn gyártó mobilkészülékekből származó bevétele az Apple által hozott számok alatt teljesített. Noha az eladott…..
Kérem szépen, az RTL Klub a legmenőbb tévéadó az univerzumban, van nekik időgépük, bizony, és használják is, remélem csak nemes célokra, és amikor visszamennek dinoszauruszra vadászni a kréta korba, nem taposnak össze egy pillangót sem. Honnan tudjuk, hogy az RTL ilyen…..
Tegnap megérkezett a fejlesztőkhöz az iOS 4.3 bétája. Erre leginkább a wifi hotspot funkció miatt várunk, de mint kiderül, más változásokat is magával hoz az update.Persze lesz Personal Hotspot is, ezentúl több Mackel vagy mobil Apple-cuccal szívhatjuk wifin keresztül az iPhone-unk…..
slima 2011.01.13 12:06:21
@manmachine:

Így hogy ez csak az iPaden lesz megoldott, így az iPhone tulajoknak még mindig szívás van...pedig 3 ujj simán elfér a kijelzőn
Kijött a Snow Leopard 10.6.6 update, ami egyet jelent azzal, hogy az Apple megnyitotta a Mac App Store-t. Az operációs rendszer  frissítését a szokásos módon, a Sofware Update-ből vagy az Apple weboldaláról letöltve telepíthetjük, az újraindítás után a Finder ikonja mellett…..
slima 2011.01.06 16:39:59
@Ollokes:

Programot tudok venni online, online frissítés, bármilyen számítógépre telepíthetem az accountommal...

...ez sokkal több lenne ennél?

Nemtudom, ha hazaérek megnézem.
slima 2011.01.06 16:49:43
@Ollokes:

Ezt vágom hogy a Steam több...még szép.

Csak azért írtam amit írtam hogy az apple nem most találta fel a spanyol viaszt....

És ezt nem ezzel a cikkel kapcsolatban írom, hanem úgy általában a hype miatt :)
Igen, jól olvastátok a címet...Kellemes Ünnepeket kíván a Fightmusic.hu...Elérkezett ez a nap, igazából csak újévre szerettem volna, de megkapjátok BETA jelzéssel az ajándékotokat már most karácsonykor.Kövessétek a linket, további információk az új oldalon...
YG Tooth It And Boot It remixében sztárparádé van kéremszépen... Feltűnik Snoop Dogg, és 50 Cent is, aki mostanában majdnem midnenhol ott van....mint aki valamire készül...
Valakinek van ötlete hogy miért lát ebben a Roman's revenge-ben bárki is fantáziát? Én így hirtelen nem tudok mondani semmi értelmeset, de valami van a dologban mert mindenki 'feldolgozza' ...hallgassátok a Joell Ortiz féle verziót. ..
Eeeez nagyon beteg....itt a karácsony, megérkeztek a karácsonyi reklámok, és ezúttal 50 Cent sem maradhatott ki a buliból....nézzétek meg mert megéri. ..