Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cpeti123456

0 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn este indul a Feleségek luxuskivitelben első évada a Viasat3-on, tetszik tudni, ez az a műsor, ami betekint a gazdag emberek kulisszái mögé, és azt mutatja meg, hogy attól, hogy egy nő gazdag, még nem biztos, hogy ellenszenves, vagy pont fordítva - ez majd kiderül az amerikai Bravo tévé…..
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Cpeti123456 2017.09.21 14:22:34
@commentes nikk: ez jó volt :-)
Luna, aki éppen Soma csaja (ő az, akinek a mellnagyobbító műtétre adott kölcsön a VV-nyertes) lemegy Balatonra, mert Soma éhezik, vagyis nem éhezik, csak költenie kellene kajára, azt meg nem szeret, mert sóher. Ez akkor derül ki, amikor Luna belép a putriba, amiben Soma és a Pumped Bár legénysége…..
Cpeti123456 2017.09.20 09:42:28
Cpeti123456 2017.09.20 06:21:49
@Légionnaire: Nem szívesen szállok vitába az elmés megjegyzésedért, de egy picit mégis.

A szakmai fórum nyitott. Még a vélemény alkotás is. Ezért anyázhatsz... Zárt fórumban nyilván nem.
De a tény még ettől tény marad, hogy a ruházat amit a posztoló leírt nem a best of.
Igaz ezt is felvettem, hogy bizonyára jó az írás, de a szakmai részét nem tudom megítélni, úgy látszik te értesz hozzá.
Azt állampolgárként ellenben igen, hogy a rendőrség sima mackónadrágban és a hozzátartozó felsőben is végezhetné a dolgát, mert csak traffizni tudnak. Nyilván neked ez még nem tűnt fel.
Egy példa: rédicsi határátkelő után magyar oldalon kb. 300 méterrel kiterítve fekszik egy szarvas.
Nyilván elütötte egy 40 tonnás vasaló. Többszöri telefonhívás ellenére sem jönnek ki, hogy segítsenek irányítani a forgalmat a k.nagy kamionforgalom mellett. 2 szlovén nő és jómagam irányítottuk a forgalmat november végén este, de éberék inkább Kiküldtek egy vadászt, hogy takarítsa el. Grat. De felhozhatnám azt is, hogy hol nem szondáztatnak ahol mindenki kocsival megy a krimóba és jön el onnan. Ezt tudja az egész környék csak ők nem.
Ezernyi ilyen történet kering a neten.
Az hogy minden évben feltűnik a BM inklusive tűzoltók és HM környékén panamázásra utaló jel, az több mint szomorú.
De a tény akkor is tény marad, a mai rendőrség ebben - a többek által sem hordható - felszerelésben csak traffizni tud és akar. Eddig terjed ki az ereje.
Hidd el sokkal jobb lenne látni, hogy az adóforintokat profi felszerelésre fordítják olyan cégek prezentálásában és gyártásában akik ezzel foglalkoznak mondjuk 20 éve. Nem pedig - ahogy egy kommentelő beszúrta - 3 éves vállalkozások
gyártanának ilyen termékeket. Még melósnak se venném fel.
Hiszem, hogy egyszer - nyilván én nem érem meg - ebben az országban eluralkodik az a korrektség amikor egy rendőr nem kiütést és egy bőrirritációt kap az efféle felszereléstől, hanem örömmel veszi fel és kényelmes számára.
Uff.
Huszonhat évvel ezelőtt sokszor szerepelt Vukovár a hírekben, de nem a kultúr- vagy a sportrovatban. 1991. augusztusában indították el mindent elsöprő támadásukat a Jugoszláv Néphadsereg (JNH) és a horvátországi szerbek félkatonai egységei, mindössze 60 km-re Magyarországtól. Az ostrom, hasonló…..
Cpeti123456 2017.09.18 21:49:06
1889. Egy Seattle-i bank biztonsági őre - a pusztító földrengés után - az épület romjai közt megmaradt páncélszekrényt őrzi..
(avagy, milyen érzés az, amikor az embert a legjobb barátja lopja meg Másfél hónap telt el azóta, hogy küldött a barátnőd egy sms-t, hogy kiköltöztetek a lakásomból, amit tőlem béreltetek, majd letiltottál mindenhonnan, hogy ne érjelek el. Másfél hónap telt el azóta, hogy realizáltam, hogy azért…..
Cpeti123456 2017.09.18 13:52:01
A miniszterelnök egy minapi beszédében szomorkodott azon, hogy a németek ötször annyit keresnek, mint a magyarok. Pontosabban nem szomorkodott, hanem ennek fényében szemtelenségnek nevezte, hogy Schulz szocdem kancellárjelölt nem akar pénzt adni Orbán kerítésére. Mielőtt odajutunk négy év múlva,…..
Cpeti123456 2017.09.11 08:30:57
@Lord_Valdez: Elő kellett volna jöjjön mondjuk 98-ban, de azoknak is elő kellett volna jönnie valami zseniális gazd.politikával akik előtte majd utána voltak hatalmon.
Szóval ott pont buktunk 25-27 évet
A Süddeutsche Zeitung, a német újságírószakma által a legbefolyásosabbnak tartott országos lap a napokban 3 oldalon foglalkozott azzal, hogy a magyar operatőrnő éppen két éve gáncsolta el a szerb határon azt a szír férfit, aki kisgyerekével a karján menekült Röszkénél a rendőrök elől. A rendkívül…..
Elképesztő összegeket sorolt két nappal ezelőtt egy a koraszülött gyermeket nevelő családok segítésére tervezett, uniós támogatású, milliárdos projekt kapcsán Hadházy Ákos, az LMP antikorrupciós szóvivője és egyik társelnöke, a szokásos heti, Korrupcióinfó címmel tartott "mutyitájékoztatóján". A…..
Ha fent lopnak, csalnak a Mészáros Lőrincek, Orbán rokonok és más csókosok, akkor valóban lent is ez a jogos magatartás? A minap a facebook fiókomban beszámoltam arról, hogy egy nagyobb bevásárlást ejtettünk meg a feleségemmel a pécsi piacon. Íme, a bejegyzés fotón megörökítve:..
Cpeti123456 2017.09.04 09:40:50
@eßemfaßom meg áll: Lehetséges, hogy vannak gondok a számok és nagyságrendek értelmezésével. Még igaz is lehet.
De azt gondolom tudod, hogy akár egyetlen adófizetői forint ellopása kormányzati vagy más szinten is súlyos kérdéseket vet fel.
Az bizonyos, hogy a fent nevezett személyek lopnak, csak törvények mögé bújtatták...
Gyermekvilág, gyermekjog 400/2 2017.08.29 10:29:36
Képzeld el, hogy minden egyes évben tucatnyi, alkalommal kell különböző intézményekben, hivatalokban, hatóságoknál megjelenned, ahol többnyire megaláznak, kigúnyolnak megkérdőjeleznek szülői mivoltodban. Teljesen mindegy, hogy mit mondasz, az úgysem úgy kerül a jegyzőkönyvbe. Teljesen mindegy, hogy…..
Cpeti123456 2017.09.01 16:38:43
Ági félrekúrt, ezzel kezdünk, Pumped kissé álmos hangon magyaráz az ágyban, mellett egy bula, korhatáros tartalmat villant és tangás segget, majd elhúz, mert Pumped jelzi neki, hogy ő megy a Szándra, és oda ugye a csaj nem hivatalos, egy patron az egy patron, repeta nincs. Mutatjuk Pumpedné Ágit is…..
Cpeti123456 2017.08.23 19:34:49
Az alábbi két hír között bizonyára semmi összefüggés sincs. Dehogy. Szabadon távozhatott a Dózsa György úti gázolás gyanúsítottja  A májusi, Dózsa György úti halálos baleset okozásával gyanúsított M. Richárd előzetes letartóztatásáról döntött hétfőn délelőtt a bíróság:  az előzetes…..
Cpeti123456 2017.08.22 11:44:42
Nincs bizonyíték Czeglédy Csaba ellen, mégis meghosszabbítják az előzetes letartóztatását. Egyre inkább úgy tűnik, hogy mindenki megszívja, akinek az ügye Szegedre kerül. Összegyűjtöttünk 7 indokot, ami ezt alátámasztja...
5 eset is volt mostanában a családunkban, ahová rendőrt kellett hívnunk. Mi voltunk a szenvedő alanyok, de azt előtte nem gondoltuk volna, hogy az igazi szenvedés az maga a rendőri eljárás lesz. Azóta, ha meglátok egy grasszáló rendőrkocsit tele vidám rendőrrel, mindig felvetődik bennem a kérdés:…..
érintőkijelzős laptop vásárlása: akkumulátor üzemidő csökkenés, rossz billentyűzet elérés, magasabb ár, nagyobb súly - képernyő csere Néhány nyomós ok, amiért nem érdemes érintőképernyős laptopot vásárolni  Megtörtént már veled, hogy asztali számítógéped monitorján kézzel akartál odébb húzni egy…..
Közkeletű vélekedést cáfol éppen Simicska Lajos: az ősoligarcha nem fog a Fideszre és Orbánra terhelőt mondani a kampányban, mert azzal magát is besározná. A jelek szerint Simicska nem épp így gondolja, támadásba is lendült...
Nicolás Maduro Moros, Venezuela, valamint Tibisay Lucena Ramírez, a venezuelai Nemzeti Választási Tanács, Consejo Nacional Electoral (CNE) elnöke Azokat a politikusokat, akik állandóan a népre hivatkoznak munkavégzés közben, azonnal ki kellene utasítani abból az országból, amelyet éppen védelmezni…..
Cpeti123456 2017.08.06 18:56:01
@Jakab.gipsz: második mondatoddal egyetértek.
A Nyugat-Dunántúlon egy kis ékszerdobozról írunk ezúttal, vagyis térképezzük fel ingatlanok szempontjából ezt a kisvárost. Nagykanizsáról van szó, amely oly közel áll a szívemhez...
Nedal Said szír származású mikrobiológus, ma Lipcsében él és dolgozik. 2013-ban menekült el Aleppóból. A magyar kormány szerint „migráns”, akit a határon le kell lőni, vagy vissza kell küldeni oda, ahonnan jött. A németek viszont ösztöndíjat adtak neki és mostanra elismert kutató vált belőle – 123…..
30/40 Előre az aranyért! 2017.07.28 23:58:56
Margit-sziget? Duna Aréna? Tehette és tette fel magának sok magyar sportbarát ezt a kérdést a napokban. Tudniillik, egy ideje a levegőben lógott a változtatás - végül a technológiai nehézségek és a válogatott kérése együttesen azt eredményezte, tartjuk magunkat a tervhez. Egyesek a szervezők…..
Cpeti123456 2017.07.29 17:36:49
igazi krimi Gary Plauche 2017.07.28 12:37:58
Nem vagyok egy agresszív természetű ember, de ha azt látnám, hogy valaki egy gyereket molesztál, akkor valószínűleg belőlem is kitörne az egyszeri Hulk.  Több olyan eset is volt az elmúlt években, amikor valaki bucira vert egy (aktív) pedofilt. Arturo Figueroa Ibarrát például az általa molesztált…..
Cpeti123456 2017.07.29 06:47:18
@dukeekud: Ezt a kérdést komolyan feszegeted?
Talán le kellene menned Vácra, hogy az ottani zárt intézményben készítsél riportot az ott élő a pedofilokkal, hogy vajh, miképp fogadják az érkezésüket a bent élők, s milyen szép az életük.
Pusztán annyit képzelj el, hogy egy pedofil megerőszakolja a 6 éves lányod. Majd lefut a film a szemed előtt, hogy miképp ölöd meg vagy neked jobb ha a bíróságon elítélik 4-5 évre, s mindent kezd elölről?
Pedofiloknak nincs helyük a társadalomban Európában.
Az indiai paki volnalról nincsenek információim...
Az éjszaka elvitte a Készenléti Rendőrség az otthonából azt a 18 éves fiút*, aki néhány napja, a BKK online jegyvásárlási rendszerének startja után nem sokkal közölte a sajtóval, hogy a rendszer komoly hibákat rejt – pl. 50 Ft-ért is váltható rajta keresztül havibérlet. Ismétlem: a srác nem lopott,…..