Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márk_Márk

0 bejegyzést írt és 986 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt pénteken merő kíváncsiságból benéztem néhány boltba, hogy megy a legújabb, a nagy vízen túlról érkezett őrület: a Black Friday. Ez biz bukta. Persze lehet, hogy idő teltével majd ráéreznek az ízére itt nálunk is, de ahhoz legalább két feltételnek teljesülnie kell, hogy mik ezek arról…..
Márk_Márk 2016.11.29 20:37:41
@Városi Kurir:
Ja, csak a több változat mindegyike értelmes szokott lenni, amit te írtál, az meg baromság. Kár, hogy nem bírod felfogni.

@Advanced Flight:
Nem azoknak szól, akiknek hó végére nem marad pénzük.
Azoknak a Lidl meg az Aldi élelmiszer-akciói szólnak.
Ha valakinek hó végén számolgatnia kell, hogy jut-e még 31-én is parizerre, vagy csak üres zsemlére futja, az nem fog azon gondolkozni, hogy a Gagytronix-27W most 30 ezer helyett csak 27 ezer, most kéne megvenni, mert egyáltalán nem akarja megvenni (nem keverjük azzal, hogy nem szeretné), ugyanis a 27 ezerből is 1 hónapig kajál (vagy tovább).
Márk_Márk 2016.11.29 20:42:35
@Szelid sunmalac:
Olyat hallottál már, hogy neten rendel, olcsóbban, és bemegy érte a boltba?
Vagy esetleg hogy x összeg alatt nincs szállítási költség?

Azt hiszem, az állandó netelérés ma már a nagyon-nagyon-nagyon szegényeken kívül mindenki számára elérhető, a UPC havi 3 ezerért ad 50 Mb/s-t, egy netezésre alkalmas gépet meg monitorral együtt vehetsz kb. 30 ezerért a használtgép-boltokban. Nem lesz a világ legjobb gépe, de erre a célra meg szövegszerkesztésre teljesen alkalmas. Aki meg még Windowst sem tud hozzá szerezni, meg olyan ismerőse sincs, aki tud, annak ott az ingyen Linux, ezekre a célokra az is alkalmas.
  Özv. V.B-né egy napon arra ébredt a Dél-Pesti - rossz nyelvek szerint: Dél-Tepsi - kórházban, hogy meghalt. Érezte, hogy nem érez már semmit. Ez nagy megkönnyebbülés volt neki, mert egyrészt rohadtul fájt már a rákja, amelyik elharapózott benne, másrészt elég ergyán lett belekötve az infúzió, az…..
A szex mindenkit foglalkoztat, mindenki életében jelen van, mégsem igazán tudunk őszintén beszélni róla. Ez részben érthető, hiszen intim téma, mégis igaz, főleg a magyar társadalomban, hogy a tisztázatlan kérdések szorongáshoz, rosszabb esetben krónikus szexuális zavarokhoz vezetnek. A gyerekek a…..
Márk_Márk 2016.11.29 16:31:24
@Látens Inszinuáció:
Eleve nincs olyan, hogy jól-lét, amit már írni is jóllétnek kellene, de nem, a well-being magyarul simán csak jólét, csak a sem magyarul, sem angolul nem tudó ostoba ezopicsák próbálják kihangsúlyozni a jól szót, mert angolul ugye well.

(Mielőtt megsértődnél: fenti mondat NEM rád vonatkozik, mivel szerintem te csak kiírtad valahonnan, hanem arra, aki elkövette, amit kimásoltál.)

@KUNTYI:
"nem a pornó a rossz, hanem gyengén szexelünk!"
Beszélj a magad nevében.
A Quimby nem az a zenekar, akiknél kérdéses lenne, hogy jó koncertet csinálnak. Láttam őket kisebb meg nagyobb színpadon is, és igazából a méretet leszámítva ugyanolyan jó show-t nyomtak mindkettőn. A 25. születésnapi arénás nagykoncert előtt inkább az volt a kérdés, hogy mennyire lesznek jók,…..
Márk_Márk 2016.11.28 17:45:51
Helyesen: coelhói, coelhós stb.
Ha újságírónak akarod nevezni magad, nem ártana átnyálazni a helyesírási szabályzatot is.
(Majd egyszer valaki szóljon Kiss Tibinek, hogy j-vel ejtik: koejjo (itt rövid o-val), koejjói, koejjós stb., és nem koelló, koellói, koellós stb.).

"remek flow-t adott a koncertnek"
Hogy mit adott neki?
Nem kéne megtanulnod rendesen magyarul?

"kakofonikus dobpárbajba"
Szerintem nézz utána a kakofonikus szó jelentésének, mert nem az, amire te gondolsz.

"leghíresebb slágereiket szinte egytől-egyig előadták (talán csak a Kivándorló Blues az, ami nem volt a legismertebbek közül)"
Egyrészt a magyar címekben csak az első betű nagybetű.
Másrészt a nagy slágerek közül azért nem volt a (Most múlik után) talán legismertebb, az Ajjajaj (nem mintha hiányzott volna).
Meg sajnos, nem volt semmi az első két lemezről.

"ötletesek voltak az olyan átkötő részek is, mint, amikor a zenekar tagjai percekig doboltak"
Sorolnád a többi ötletes átkötő részt is?
(Mondjuk egy közel 10 perces produkciót nem neveznék átkötő résznek, de mindegy. Ja, a mint után nem kell vessző.)

De egyébként tényleg nagyon jó buli volt, csak ez az írás... ez semmit nem ad vissza belőle.

És én azért Vastit, a kisegítő gitárost (akiről Little G. Weevil is azt nyilatkozta, hogy "Vastag "Vasti" Gábor egy fasza gyerek, kiváló hangmérnök és büntetően jó gitáros") mindenképpen megemlítettem volna, kurva nagyokat gitározott. A választás nem véletlen, Faszival meg Liviusszal több formációban is zenél/zenélt együtt.
“Gratulálok Donald Trumpnak, az Amerikai Egyesült Államok új elnökének!” — no nem én. Az üdvözlést Gyurcsány Ferenc követte el, igaz neki sem volt protokolláris kötelezettsége erre...
Márk_Márk 2016.11.27 21:15:57
Nem bírtak a fapadosok se kimaradni a fekete péntek és szájber hétvége őrületből, de népbutítás, hogy nagy akciók lennének, azért alacsonyak a jegyárak, mert nincs kereslet, a legkisebb forgalmú időszakra próbálják tölteni a gépeket. Márciusig érdemes most foglalni, a tavasz és a nyár lesz még…..
Amikor a miniszterelnökséget vezető miniszter az egyházakat nevezi az oktatás legfontosabb szereplőinek, ott már a baj nem kicsi. Európában ugyanis már Luther Márton idején kezdett divatba jönni a szekularizáció, 1517-ben. Az állam és egyház szétválasztását VIII. Henrik idején kezdték el Európában –…..
Márk_Márk 2016.11.27 13:41:26
@Jakab.gipsz:
"ateista-materialista elmebaj"
Mondja ezt egy seggbuta, valláskárosult fasz, aki valami felsőbbrendű lény létezésében hisz, akiről egy Biblia nevű szar mesekönyvben írnak.
A világ röheje.
Már a rendszerváltás, vagy mi fene óta szinte mindig úgy választok, és gondolom, ezzel nem vagyok egyedül, hogy a kevésbé rossznak vélt lehetőség mellé húzom be az X-et, és tessék, a  hétköznapok is kikényszeríthetik ezt a mentalitást: Gyárfás, vagy…... Kezdjük az elején: negyven éve még…..
Márk_Márk 2016.11.25 19:01:35
@recommented:
Te melyik országban éltél az elmúlt 6,5 évben?

@Parasztlengő az imperialistáknak:
"Magyarország kiemelkedően világelső az eg főre jutó olimpiai érmek, aranyak számában általában is, az úszásban meg aztán pláne. Ez tény."
Ez nem tény, hanem alaptalan baromság.

@6.Lenin:
Azért, mert nem dobnánk ki egy éves nemzeti bevételnél többet a semmire.
Nézd meg, mi lett Görögországban az olimpiai létesítményekkel, meg hova juttatta (nem kis részben) az olimpia az országot.
Iszonyatos nagy faszság lenne olimpiát rendezni, a mostani lobbitevékenység miatt is börtönbe kellene küldeni jó néhány Orbán-közeli tahót, aki már eddig milliárdokat lopott el.

"Szerinted akkor is a Fidesz lesz még hatalmon?"
A jelenlegi ellenzéket látva Orbán a miniszterelnöki székből megy a koporsóba.
És még csak 53 éves.

"ez a "Fidesz lop" már szinte idegbecsípődés"
Ez nem idegbecsípődés, hanem tény. Szerinted miből lettek hirtelen milliárdosok a Fidesz vezetői (mind), úgy, hogy a havi bevallott bevételüknél mind jóval többet költenek havonta, és soha életükben nem dogoztak (lopáson kívül) semmit?
Márk_Márk 2016.11.25 20:32:56
@6.Lenin:
Nem is biztos, hogy mi nyerjük: remélem, hogy nem mi nyerjük.
Az sem biztos, hogy ennek a kormánynak még köze lesz hozzá: az ellenzéket látva 2024-ben sajnos, de.
Az sem biztos, hogy vesztenénk vele: az utóbbi olimpiák mindegyik rendezője vesztett vele, nagyon sokat.

"bár minden eddigi kormány úgy lopott volna, hogy az ország közben lépeget előre, sőt az emberek is nyernek belőle"
Ilyen kedvező világgazdasági helyzetben kb. bármelyik kormány jobban teljesített volna a mostaninál. Kivéve talán az Antall-félét meg az első Orbán-kormányt.

"Amennyiben te is úgy ítéled, hogy Orbán végelgyengülésig birtokolni fogja kis hazánkban a trónját, akkor valamit csak jól csinál."
Semmit nem csinál jól a lopáson kívül, azt mesterfokon űzi.
Csak elképesztően balfasz az ellenzék.

Csak egy példa:
Amikor a Jobbik nem szavazta meg az alkotmánymódosítást, a kormány telekürtölte a médiát azzal, hogy a Jobbik ellentmond önmagának meg hazaáruló.
Most a kormány ugyanezt a módosítást még szavazásra sem engedte, pedig egyetlen mondat a módosítás benne, hogy fizető bevándorlókat se.
Ehhez képest a Jobbik kussol, lapít, mint szar a fűben.

Ez nem ellenzék, ez lófasz.
(És a Jobbik még a legrámenősebb ellenzéki párt, a többi még annál is szarabb. És nem vagyok jobbikos, sőt.)
Márk_Márk 2016.11.26 17:05:11
@6.Lenin:
Szerintem inkább te nem érted.
Bodolai László médiajogász írása. Az elmúlt időszakban számos ügy újra rávilágított arra, miként lehet remekül visszaélni büntetőjogrendszerünk egyes elavult elemeivel. Itt elsősorban az újságírókat ért büntetőjogi betámadásokra gondolok, amelyek idáig csak a magánvádas, vagy közvádassá alakult…..
Márk_Márk 2016.11.23 22:56:55
"Hammer Ferenc médiaszociológus"

Ez ugye azonos azzal a Hammer Ferenccel, aki a Lopunk punkfeldolgozás-együttes énekese?
Mert ha igen, akkor a rá hivatkozás legalábbis a vicc kategóriája.

"hogy az cég alacsony árkategóriába tartozó borai közül némelyik majdhogynem ihatatlan"
Egyrészt a cég, nem az cég, másrészt szó szerint azt írta egy olcsó tokaji aszúról, hogy szar, ezzel a négy betűvel. Ami azért nem egészen azonos a majdhogynem ihatatlan kifejezéssel.

"A Legfelsőbb Bíróság egyenesen kimondta, hogy az írás megsértette bor emberi méltóságát!"
Szerintem neked súlyos szövegértési problémáid vannak, ami egy jogásznál nagyon ciki.

"nagyon enyhe marasztaló ítéletek születnek"
Azaz kimondják az ítéletben, hogy maradj, Bélám, de nem erősen, csak úgy lagymatagon?
Röhej, hogy egy jogász fasz nem tudja a különbséget a marasztal és az elmarasztal között.

Gondolom, a bűncselekményt meg a követő szokta megvalósítani, nem az elkövető.

"Nyilas Gergely újságíró múlt szerdai bűnösséget kimondó ítéletében"
Milyen az a múlt szerdai bűnösség, amit az ítélet kimondott?
Szerencsétlen, a magyar nyelvet nem ismerő segg, ha azt akartad írni, hogy az ítélet szerdai, kellene egy vessző:
Nyilas Gergely újságíró múlt szerdai, bűnösséget kimondó ítéletében
Milyen az az újlenyomat? A régilenyomat friss változata?

Spirk is egy írástudatlan fasz, megérdemli, hogy megbüntessék, lehetőleg azzal, hogy soha többet nem írhat újságcikket. Nyilas dettó.
Az aktuális fővárosi közlekedési hálózatot és az éjszakai járatokat is bemutatja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) legújabb térképe - olvasható a társaság honlapján. Az új térkép online változata is elérhető, amelyen minden közlekedési csomópont és megálló fel van…..
Igen. Legyőzte. Múlt időben. Pedig nem tett sokat. Egyszerűen csak nem szart be, hitt az igazságban, szembe ment a tekintélyelvű, szívességekre és elhallgatásokra épülő korrupt viszonyokkal...
Márk_Márk 2016.11.23 15:38:35
@Leylandi:
Nem állok neki a te behányásaidból idézgetni, mert nem bírná el az Index szervere.
De ahogy látom, továbbra is ellenállhatatlan kényszert érzel, hogy minden hozzászólásodban bizonygasd, mennyire sötét, ostoba segg vagy.
Pedig tényleg elsőre is elhittük.

De csak nosza, bizonygasd még tovább.
Ez az egyetlen, amiben sikereket értél el az életben, ebben viszont páratlanokat.
És biztos lehetsz benne, hogy eztán is menni fog.
Márk_Márk 2016.11.23 17:49:57
@Leylandi:
Mondom én, hogy meg ez neked.
Égesd még magad, pubika!
Hajrá!
Márk_Márk 2016.11.23 17:50:39
@Leylandi:
Mondom én, hogy megy ez neked.
Égesd még magad, pubika!
Hajrá!
Igazi fapados utas nem hagyhatja figyelmen kívül a szervezésnél a rendkívül olcsó buszos szolgáltatókat, közülük leggyorsabban a Flixbus terjeszkedik. Legutóbb kissé megszívtuk velük, most kellemesek a tapasztalataink néhány apró hülyeségük ellenére is. Jó hosszút utaztunk velük Olaszországban 5…..
Menekülttábor BOTRÁNYÚSZÁS 2016.11.22 23:05:26
Mint kitörni készülő vulkán, úgy forrong a magyar úszósport. Megannyi feszültség készül a felszínre törni, hogy aztán izzó árja elsöpörjön mindent, mi útjába kerül. Ki tudja, talán a múlt konok vén monolitját is, a régi rendszer repedésekkel sebzett évezredes szikláját, Gyárfás Tamást is.  Én nem…..
57 #17 / 30 2016.11.20 07:52:28
B E T E G    ALAPMŰVELTSÉG 2.    "...az Anyám tyúkja érettségi tétel, de az, hogy hol van a mája a gyereknek az nem!?" A beteg egyszerűen nem hagyható ki a gyógyulásból, ehhez viszont pontosan tudnia kell mi a baja, mivel van kapcsolatban és mit kell tennie ahhoz, hogy felépüljön. Egy másik…..
Márk_Márk 2016.11.22 02:40:48
@Hóhér az utolsó barátod:
Na bassz, villanyszerelésnél minek kellett neked az Ohm-törvény?
Anélkül nem tudtad, melyik drótban van áram? Szólnék, hogy már feltalálták a fázisceruzát.
Vagy ki akartad számolni, mekkora ellenállása van a vezetéknek? Vagy mi a fenének? (Csak megjegyezném, hogy gyakorló villanyszerelők sem használják, nemhogy naponta nem, de 10 évente sem.)

@'it's cool to know nothing':
Elmagyaráznád, hogy működik a mobiltelefon? Mondjuk a csengetési rendszere például.
Gondolom, naponta használod, ezért tudod is.
Vagy csak hülyeségeket beszélsz.
Márk_Márk 2016.11.22 17:06:31
@Hóhér az utolsó barátod:
Vén fasz, nem én írtam faszságokat...

És igen, pont ezért írtam, hogy mi a fasznak a háztartási villanyszereléshez Ohm törvénye. Én ugyanis akkor is tisztában voltam vele, nem kellett a neten utólag utánanéznem.
Lehet, hogy én is bután halok meg (nem látok a jövőbe), de te már most is az vagy. Nagyon.
Márk_Márk 2016.11.23 14:04:07
@Hóhér az utolsó barátod:
Hát remek végső érveid vannak, mint Fidesz meg hasonlók. Nem neveznek téged a haveri körben a frappáns visszavágások nagymesterének?
Továbbra sem válaszoltál arra, hogy mi a fasznak egy háztartási villanyszereléshez Ohm törvénye.
Kár, hogy buta vagy, mint a segg.
Van egy több tízezres online közösség, melynek kizárólag férfitagjai vannak, amelynek legfontosabb alapszabálya: tagjai semmilyen szexuális kapcsolatot nem létesítenek nőkkel. Mielőtt jönnének a trollok, remélve, hogy sikerül eljutni a második mondatig is: a csoport tagjai…..
Nem, ez a blog nem csak a késekkel tervezett foglalkozni anno. Már az alapító okiratban (amit pedig egy töpörtyűzsírtól foltos alig használt kocsmai szalvétára jegyeztek föl az alapító atyák) sem csak a késeket jelölték meg prioritásként, hanem minden témát, amit pengeélre lehet, és ami még…..
Márk_Márk 2016.11.21 17:40:05
"a vezetői képességek, abban meg nem túl jó"
Messze a legjobb a magyar sportszövetségek jelenlegi vezetői között.

Nézd meg, hol tart a többi egykori magyar sikersportág jelenleg.
Ha nincs a kajak-kenu meg az úszás, akkor Rióból mennyi érmet is hozunk?
(Ráadásul valóban, ez a kettő sincs közel sem ahhoz, ahol régen volt. De ez részben annak is köszönhető, hogy eleve sokkal kevesebb gyerek hajlandó élsportra, mint mondjuk 25 éve, ami nem baj, sőt, az élsportot hagyni kéne a fenébe, aki talál szponzort, az sportoljon, aki nem, az ne, és a tömegsportot támogatni - mutass most olyat, hogy emberek csak úgy le tudnak menni valahova kézilabdázni vagy kosarazni, ha épp kedvük szottyan; focin kívül kb. semmi lehetőség, bár ma már nem nagyon megy az sem, mint amikor én voltam gyerek, hogy letettünk 2 ruhadarabot a mezőre, hogy ez a kapu, aztán rúgjuk a bőrt.)

"nincs képben az úszó élsport mai hátterét illetően"
Biztosan képben van, hiszen nyilatkozta, hogy amit Hosszú kért, mind megvan, csak senki nem használja. Gondolod, hogy neki kellene géppisztollyal odakényszeríteni minden úszót?

"a faszkalap férje a legjobb a többi faszkalap úszóedző között"
Annyiban, hogy amerikai úszóedzőként hozzáfér azokhoz a doppingszerekhez, amikhez Phelps meg Lochte.

Ahogy látom, még mindig csak köntörfalazol, hogy ki legyen Gyárfás helyett.
Azt bármilyen segg be tudja üvölteni a pálya széléről, hogy hülye a bíró.

Indok?
Tök elég az, hogy folyamatosan a magyar szövetség ellen beszél.
Márk_Márk 2016.11.21 19:04:27
@elemes:
Ja, mert Hosszúék cikke mennyiben jobb már: Összehívták a magyar úszókat, és megvitatták.

Közben összehívták azt a hét díszfaszt, aki eddig felszólalt, és senki mást (nem kellettek hozzá kémek, mivel közleményt adtak ki).
Ezek közül 2 van, aki valami eredményt fel tud mutatni, Hosszú és Gyurta, bár utóbbi már csak a múlt.
Tusupnak meg semmi köze Magyarországhoz, nem tudom, miért akar bármibe beleugatni.

Ezeket kibaszni a picsába vagy eltiltani fegyelmivel pár évre, hogy legen idejük gondolkodni, aztán a szövetség folytathatja nyugodtan a munkáját.

Egy szervezetet nem lehet demokratikusan irányítani, hogy minden Hosszú-szerű idióta picsa beleugasson.
Egyszemélyi vezetésre van szükség.
Az ókori Görögországban egy nagyon kegyetlen eszközt találtak fel a bűnösök megbüntetésére. A bronzbika egy üreges, bronzból készült bikaszobor volt, melyben elfért egy felnőtt ember. Phalarisz türannosz vezette be a szerkezet használatát, de előtte még letesztelte - a bika feltalálóján. A bronzbika…..
Márk_Márk 2016.11.21 01:13:18
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
A 4000 volt csak megfelelő áramerősség mellett öl.
A gépkocsimotorok gyújtógyertyájában ennek sokszorosa adja a szikrát, mégsem ölt még meg senkit, pedig engem is rázott már meg jó párszor. Az ok: az áramerősség viszont csak néhány milliamper.
Márk_Márk 2016.11.21 01:14:24
@Beowulf...:
Sőt, az amper, kisbetűvel. Ahogy a volt is.
Márk_Márk 2016.11.21 15:30:41
@Beowulf...:
Seggfejkém, tanulj meg helyesen írni.

@Gerberus:
Neked is.
Mi lesz velük és a vagyonukkal, ha Orbánnak egyszer mennie kell? A kormánnyal összefonódott halálos ölelésben látja Gyárfás Tamást, a Magyar Úszószövetség elnökét a Magyar Nemzet publicistája. Lukács Csaba szerint „ha elengedik a kezét, kiteregetheti az ütőkártyáit a vizes vébé kapcsán kötött…..
Márk_Márk 2016.11.21 14:49:31
@Ma Baker:
A budapesti olimpiát én is minél lehetetlenebb helyzetben akarom látni, a pártolóit, a milliárdokat az olimpia örve alatt elsikkasztókat meg börtönben.

@Kalmár:
Nem hagymázas, hagymázos. Tanuld meg az anyanyelvedet.
Mindig jókat derülök, mikor látom a magyar kocsmákban, bárokban, ahogy a sok suttyó issza a piros cimkés Johnnie Walkert, közben pedig olyan felsőbbrendűségi érzettel tekintenek a világra, mintha minimum egy limitált szériás Aston Martin One-77-est vezetnének. Összegyűjtöttem a világ tíz legdrágább…..
Márk_Márk 2016.11.21 02:15:18
@BéLóg:
Én már kóstoltam, nem rossz (4000 Ft-ért malátaviszki, nem rossz az ára sem).
Ha érdekel, tudok pár Lidlit Budapesten, ahol még van, bár egyik sem belváros.
(Bocs, megnéztem, nem Glen Alba, hanem Glen Orchy.)

És végre valaki, aki tudja, hogy magyarul bizony egy ideje már viszkinek írjuk (ha általánosságban beszélünk róla), ahogy a konyak sem cognac magyarul, és a kóla sem cola, sőt, a szex sem sex.

@bohumil stejskal:
Hát ha te 2000-ből vettél viszkit, meg még egyebet is mellé, az max. valami Győri Szeszipari Vállalat által gyártott viszki ízű szar lehetett.
És persze ennyiért bort is csak szar minőséget kapsz, olyat, aminek már a tablettája is hamisított, amiből készül. Ennyi pénzért vehettetek volna 2 üveg tűrhető vagy 1 üveg jó bort.

@Void Bunkoid:
Johnny Walkert NEM gyárthatnak és nem is gyártanak Kisvárdán.
Ha ilyet vettél, akkor már most szólok, hogy 54 000 forintos bankjegy sincs Magyarországon forgalomban. Még mielőtt legközelebb abban fizetnek ki, amikor vesznek tőled valamit.

@Chris Lamb:
Tudod, vannak olyanok, akik nem annyira idióták, hogy be akarjanak állni, hanem az íze miatt fogyasztanak dolgokat.
Nem mondom, hogy majd kinövöd, mert ha füvet használsz, attól max. butább leszel, okosabb nem (igen, hosszabb időn át fogyasztva bizony csökkenti a szellemi kapacitást, bár ami nincs, azt csökkenteni sem nagyon lehet).
Viszont utóda, Hadházy Ákos viszi el a balhét amiatt, hogy az LMP segít fenntartani az Alkotmánybíróságon a masszív jobboldali-kormánypárti többséget...
Márk_Márk 2016.11.19 19:02:29
@Andras J Fazekas:
A jobboldali igaz rád, de elit nem vagy, értelmiségi ezzel az aggyal meg pláne nem.
Leginkább a jobboldali ostoba segg jelzőt passzolna rád.

A jobboldali értelmiség mondjuk a Józsiné.
Politikailag ugyan nagyon nem értek vele egyet, de nagyon okosakat (is) tud írni egyéb témákban.
Márk_Márk 2016.11.21 02:02:30
@Andras J Fazekas:
Azok is részei az ezeréves Magyarországnak, ami egyébként már elmúlt 1100 éves.
Az általad seggnyalt Fidesz viszont még csak 6 éve van hatalmon, hála istennek. És ha Orbánt netán meghekkeli valami felhergelt vadkan (1100 évenként azért egyszer ennek a kurva országnak is lehet ekkora szerencséje, hogy története eddig legnagyobb átkát - törököt, tatárt, oroszt is beleértve - valahogy levegyék a nyakáról), akkor a Fideszednek is vége, kereshetsz majd új segget, amit nyalni lehet.
Végre történt valami. Végre felsejlett, hogy a demokratikus ellenzéken belül milyen érdemi, és nem hatalmi törésvonalak léteznek. Végre nyílt és egyértelmű, a jövő szempontjából fontos tartalmi kérdésben látszott a konfliktus. Igaz, ehhez a DK-s Molnár Csabának le kellett mosnia a pályáról az LMP-s…..
Márk_Márk 2016.11.21 01:58:24
@Márk_Márk:
Ja, és nagyon nem szeretném ha Orbán maradna.
De azt sem, ha ti.
Mozikban az Éjszakai ragadozók, ami két történetet mesél el egy mozijegy áráért. A főhősnő ex-férje új regényét olvasva érzi úgy, mintha a cselekmény momentumai megelevenednének előtte. Miután megnéztem a produkciót, elkezdett járni az agyam korábbi filmélményeimen, és arra jutottam, hogy jó néhány…..