Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szekuriti Blogger.

151 bejegyzést írt és 824 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SEO linképítés a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme, melynek során megpróbálunk minél több külső hivatkozást szerezni a weboldalunkra. A honlapunkra mutató linkek elengedhetetlen szerepet játszanak abban, hogy jó helyezést érjünk el a Google keresőmotorában. A linképítésről röviden A…..
A keresőoptimalizálás mindig folyamatos munkát igényel, ezt vallja a havidíjas SEO munkákban élen járó www.keresooptimalizalas.info.hu csapata is. Ebben a cikkben 2 olyan tippet árulnak el, mellyel már viszonylag kevés munkával is sokat dobhatunk egy weboldal Google-ben elfoglalt rangsorán. 1.…..
Tegnap Sólyom László kitűzte az önkormányzati választásokat október 3-ra, ezzel elsütötte a startpisztolyt. Ideje is volt már ennek, mert a ner, nenyi, alkotmányozás is kevésnek bizonyult a nagy nyári uborkaszezon ellen. No, az MSZP bele is csapott egyből a lecsóba, ha már…..
Negyedik versenyzőnk igazi beavatott, tudják, övé is lehet - az LG MINI GD 880 telefon, - egy 2 személyes Grand stand jegy a pénteki tréningre a Magyar Nagydíjon, ülőhellyel a super gold tribünön, - vagy a 20 db 2 személyes belépőből egy az LG F1 kiállításra, ahol -…..
Szekuriti Blogger. 2010.07.16 08:20:33
@Morgó Muki: Végül is a gyorsulás-lassulás az nem egyenletes mozgás :) Amúgy egyetértünk, Palik jellemzi az igénytelen magyar médiát: küföldön azért másképpen közvetítenek...
A lingvisztikus programozás után egy japán tudós újabb "csodával" állt elő, állítása szerint a női keblek akár csengőhangokkal is növeszthetőek. Hideto Tomabechi neve ismerősen csenghet azoknak  akik 1995-ben nyomon követték a nemzetközi sajtót.  Aum…..
Másodszor csináltam herkentyűburgert, ezúttal az Imola születésnapjára, az egyes számú recept tojás nélküli, kicsit módosított verzióját. Életemben először elmentem Péter Anna kedvencéhez, Gál henteshez a Nagycsarnokban, és szó mi szó, a tetovált bloghentes hamar levett a…..
Ismét hallatott magáról a blogunkban nemrég szereplő filozófus házmester, aki szerint "szabad akarat van", és "az időt nem lehet leelőzni".     Az ilyen kreatív elmék egy általában rettenetesen impotens lakógyűlést is képesek feldobni. Persze,…..
Szekuriti Blogger. 2010.07.02 21:11:22
@droid_: Valami a szocializmusból ittmaradt, gumipapucsos, büdös tapló gyökér. Már az jól jelzi, hogy filccel ír 2010-ben. Nálunk is 100 éves a gondnok, de mindig nyomtatva rakja ki a cuccokat. Ha más nem, akkor megkéri a lányát, vagy a házkezelő egyik irodistáját.
Sziasztok!   Meg szeretném osztani veletek az édesanyám kálváriáját, amely idő előtti halálához vezetett.   Édesanyám COPD-s beteg volt évek óta. Kialakulásában közrejátszott a dohányzás, igaz, az utóbbi 2-3 évben már nem dohányzott, valamint 16 év mosodai munka…..
Egy kis politikai bulvárhír így a dögmeleg délután kellős közepén, az uborkaszezon elején. Novák Előd a parlamenti büfében azt tudta meg Wittner Máriától, hogy Kubatov Gábortól tudja, hogy Biszku Bélának 640 ezer forintos a nyugdíja. Mindezt annak kapcsán kotyogta ki, hogy a…..
Szekuriti blog 27. Testi sértés 2009.07.05 09:04:00
Több szó esett az én posztjaimban, és a biztonsági őrökkel kapcsolatos cikkekben is a testi sértésről. Ehhez fűznék most pár gondolatot. Először is, a testi sértés pontos definíciója a Büntető Törvénykönyv 170. paragrafusa szerint: 170. § (1) Aki más testi épségét…..
Tegnap megválasztották Pali bácsit, ahogy az várható volt. Szoci tempóhoz szokott lelkünknek azonban kellemes meglepetés volt, hogy a postavezér esetében megbuktak a konteók, mert nem az unokaöcsit nevezték ki. Huhh, megkönnyebbülés, nem hazudtak: tt tényleg nem egyenlő dt-vel.…..
A nyelv gyönyörű árnyalatai a gyökereimben élnek. (Schmitt Pál)Hiába szomorú Sólyom László exelnök és ikertestvére, Marcelo Lippi olasz szövetségi kapitány, Cannavaro már nem lesz gyorsabb, és az is tuti, hogy a Magyar Köztársaság új elnöke a szandálos-zoknis-öltönyös…..
Szekuriti Blogger. 2010.06.29 17:17:17
Minden jelenleg - vagy mindig ráérő netezőnek ajánljuk a következő, akár 15 percre is elég elfoglaltságot. Ahhoz, hogy kódolatlan webcameket böngészhess két dologra lesz szükséged. - Olyan életvitelre, ami megengedi az ehhez hasonlóan haszontalan cselekvést.- Egy Google…..
Az egész ország összefog az árvízkárosultakért, és együtt érez minden felsőzsolcai lakossal,  akik meg nem számítanak arra, hogy pont a saját önkormányzatuk kezdi el őket szopatni. Pedig ... Felsőzsolcán 173 ház vált lakhatatlanná. 173 család vált földönfutóvá, és…..
Nem is értem, miért csak most, egy hónap elteltével került a szemem elé egy villamosvezető a kiskörútról levele, pedig autós fejjel nem feltétlenül pont úgy látjuk a közlekedést, ahogy ő, már csak ennél fogva is érdekes írás. Ugyan nem tudom, hogy mennyire aktuális még,…..
Engem szilveszter éjszakáján vittek be a Jánosba, eltörtem a lábam. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy duhaj buli és ivászat következtében, nem: krónikus izületi beteg vagyok, lement a vérnyomásom, elájultam. Egyórai várakozás után megvizsgált az orvos, közölte műtét,…..
 Szöszi hazai (Végig!)CicákHátsó sorDumcsiPartiRideÓriás pöcök..
Subba RUN DMC 2010.06.26 18:40:56
 ..
Szekuriti Blogger. 2010.06.27 02:27:37
b+
Nem is olyan régen egy kísérletbe kezdtem. Elvágtam a kábelTV zsinórt. Magyarul lemondtam a TV előfizetést, mert arra jöttem rá teljesen felesleges. Miért fizetek én 8990 HUF-ot? Hát azért mert vannak gyerekeim, és az a szerencsétlen Minimax, nyilvánvalóan a legdrágább csomagban…..
Subba Napi GIF: Dramatic vuvuzela 2010.06.25 17:00:00
 ..
Szekuriti Blogger. 2010.06.25 19:11:10
Szekuriti Blogger. 2010.06.26 13:15:39
@Subba Daddy: te majom! :-D
Olvasgattam ezt a a”Rendőrrel akartak kivezettetni” című blogot és mosolyogtam. Ez is valami? A fiamat egy életre elintézték. Az eset a következőképpen zajlott. Alhasi fájdalmak miatt beutalták az érettségi előtt álló fiamat a korházba, ahol vakbélgyulladást…..
Vastagbőr Choli bácsi 2010.06.26 09:01:00
Choli Daróczi József (71) elismert roma költő-műfordító, az Országos Roma Közérdekű Muzeális Gyűjtemény és Kiállítási Galéria igazgatója. Choli bácsi hitvallásával maximálisan egyet tudunk érteni, legyen a roma értelmiség a példakép és a követendő út minden roma…..
Subba V mint Vuvuzela 2010.06.24 15:00:00
 Youtube-on a vuvuzela-gomb megvan? ..
Szekuriti Blogger. 2010.06.25 16:31:25
Pocsék válogatás erre a pocsék napra.Köcsög vuvuzelaNem félek hihiHeti fasztortásJó buli voltAlaposan dokumentált eseményekKözkívánatraRSTONEPilfMilfA szerkesztői szem teljes hiányaPárduc Köszi az összes gecy kis beküldőnek!..