Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szepcsilla

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zöldséget, gyümölcsöt szeretjük, ha kedvünk szottyan hozzájuk, akkor pedig elmegyünk értük a boltba, hipermarketbe, esetleg a piacra. Van azonban, aki inkább magának termelné meg az egészséges étkeket. A kereskedelemtől való elszakadás nem egyszerű dolog, főleg városban, de…..
Minden, ami... Lecsillapodtak a 2010.09.22 10:35:00
 kedélyek, biztos ami biztos, engedélyeztem néhány szabadnapot magamnak: legközelebb pénteken veszem fel a lantot ecseteket.Itthon pihenek. Azaz reggel felkelek, áthozom Barnust az ágybe mellé, összebújva játszunk még egy fél órát (ő püföl, én csendben és főképp magamban…..
Valami egészen csodálatos – szerintem – hogy milyen lelkes kis csapat gyűlt össze már eddig is, hogy csatlakozzon Max kezdeményezéséhez, ami arról szól, hogy bizonyítsuk be, hogy az otthon főzés, szemben a készételekkel és előre gyártott porokkal, hasonlókkal,…..
Pedig nem is ilyet akartam :) Két hónapja birtoklom a masinát, egy hónapja érkeztek meg a megrendelt kiegészítők, így most már nem csak az első benyomásokról, hanem a tapasztalatokról is be tudok számolni, bár a tartósságáról értelemszerűen nem tudok nyilatkozni. Nem reklámnak…..
Dalit Epres pannacotta 2009.05.25 13:01:00
Még húsvét előtt a Lidl-ben kaptam egy receptfüzetet, amiben ez a gyönyörű desszert volt. Jött a születésnapom, vendégeket is vártunk, ez volt a legjobb választás. Még elég drága volt és import eper, de „egyszer élünk” felkiáltással megcsináltam, és csodák…..