Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarakashka

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Esztétika SzHÉK a Bölcsész Napok a Trefort-kertben elnevezésű rendezvénysorozat keretein belül Kőszínház vs. performansz címmel konferenciát szervez.Részletes program:12:00 - Prof. Dr. Bacsó Béla intézetigazgató köszntője12:10 - Krétakör Társulat, Schilling Árpád…..
Szeretnéd kipróbálni magad íróként, költőként? Esetleg már régóta írogatsz az asztalfióknak?Itt a lehetőség, hogy kibontakoztasd, és a nagyvilág elé tárd írói tehetségedet: a PBÚ Szépirodalmi Pályázatot hirdet!Műfaji és terjedelmi korlát nincs.A kiválasztott alkotások…..
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a Magyar SzHÉK karikatúra pályázatot hirdet a Bölcsész Napok alkalmából. A nyertesek díjazására a Bölcsész Napok zárásán, ünnepélyes keretek között kerül sor...
IRODALMI ESTEK Az Eötvös József Collegium és a Magyar Irodalomtörténeti Társaság Budapesti Tagozata tisztelettel és szeretettel meghívja Önt tavaszi író-olvasó estjeire. Vendégeinkkel az Eötvös Collegium és az ELTE-BTK magyar szakos hallgatói beszélgetnek. A…..
A Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet szeretettel vár mindenkit a Mikulás bulijára. A fergeteges délutáni Télapóvárás helye: "A" épület, 3. emeleti…..
A Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet kirándulást szervez, melynek úticélja ezúttal Sátoraljaújhely-Széphalom lesz.Időpont: 2009. november 13-14-15.A programokról: Meglátogatjuk többek közt a Magyar Nyelv Múzeumát, a Kazinczy-sírkertet, a Kossuth-erkélyt, a sárospataki…..
Az ELTE-BTK XVIII-XIX. Századi Magyar Irodalomtörténeti Tanszéke pályázatot hirdet Velünk élő Petőfi címmel, amelynek leadási határideje 2009. november 6. A pályázatok témája lehet a költő irodalomtörténeti jelentősége, szépirodalmi illetve szakirodalmi hatása…..
  Az ELTE BTK Magyar Nyelvtörténeti, Szociolingvisztikai, Dialektológiai Tanszéke a következő programokkal várja az A épület II. emeletén a Nyelvészeti könyvtárban, a Kutatók Éjszakáján az érdeklődőket: 16:00-18:00 - "Megjártam a szavak útját..." -…..
 Kedves Mindenki!A Kutatók Éjszakája elnevezésű országos rendezvényen idén második alkalommal mutatkozik be a Finnugor Tanszék. A tavalyihoz hasonlóan most is többféle program segítségével igyekszünk minél jobban bemutatni látogatóinknak nyelvrokonainkat.Kézműves…..
 Bringázz az egyetemre! A nyárnak ugyan vége de még ne tedd el télire a bringád mert szeptember 16-án újra indul a Bringázz az Egyetemre kampány! Szervezz csapatot a barátaiddal, regisztrálj a bringazzegyetemre.hu honlapon, és ha október 16-ig legalább 7…..
Könyvtári Napot szervez 2009. szeptember 15-én, 10:00 órai kezdettel az ELTE BTK Könyvtártudományi Tanszéke és Hallgatói Önkormányzata az egyetem Múzeum körúti campusán. A rendezvény célja a könyvtárak közelebb hozása a felsőoktatáshoz különösen a hallgatókhoz.A…..
A második emelti hátsó folyosón létrehozott új kiállítóhely első anyaga Eötvös József és fia, Eötvös Loránd életét és munkásságát mutatja be. A kiállítást egy nyugdíjas tanárnő, Plósz Katalin hozta létre, aki évtizedeken keresztül foglalkozott az Eötvös…..
  MAGYAR SZAKOS     KIRÁNDULÁS     Ha egy kis lazításra vágysz a vizsgák előtt,   akkor gyere velünk kirándulni!   Helyszín: Gyula Időpont: április 24-25. (péntek-szombat) Költség: 7000 forint, melynek minimum a felét vissza fogod kapni májusban…..
2009. május 7-én az alap- és a doktori képzés hallgatóinak részvételével diákkonferenciát rendezünk az ELTE Finnugor Tanszékén. A rendezvény bepillantást nyújt a rokon népek kultúrájába, egyúttal lehetőséget kínál a szakmai kapcsolatépítésre, egymás munkájának…..
A 2009. március 24-i ülésen új elnököt választottak a Magyar SzHÉK-nek.Az új elnök: Sziráki Zsófia Köszönöm a bizalmat!..
A 2009. március 24-i ülésen megválasztottuk új referenseinket: Esélyegyenlőségi, szakmódszertani és Magyar tanári MA-ért felelős referens: Torma MáriaTanulmányi referens: Birtók LiliKulturális és rendezvényszervezési referens: Ispán EmőkeKommunkikációs referens: Sziráki…..