Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shamu

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már terveztem egy ideje, hogy kipróbálom a bulgurt, ezt a török rizsnek is becézett valamit, ami mégsem rizs, hanem tört búza. Elsősorban a török és a közel-keleti konyha alkalmazza. (Többen írtak már róla, amióta nálunk is divatba jött, ezért aki még nem hallott róla, sok…..
Az egyhangú hétköznapi reggelik után ilyenkor hétvégén szeretünk valami mást, valami különleges, finom és meleg harapnivalót készíteni az elmaradhatatlan mézes tea mellé.Ezekre az alkalmakra kiváló valamilyen sós muffin. Mivel ezek frissen, langymelegen a legízletesebbek,…..
Shamu 2009.08.26 09:08:06
 Ez a cikk a világ mai étkezési szokásainak bemutatásáról szól irónikus módon... Ha nem vigyázunk és figyelünk oda mit is eszünk, komoly egészségügyi problémáink lehetnek! - Miit kértek reggelire gyerekek?- Én vizet akarok. Legfeljebb a vízhez egy kis marhahúst,…..
A legmeglepőbb a ma esti műsort böngészve az volt, hogy az állami tévéken kívül a csatornák nem is nagyon küzdöttek azon, hogy a nemzeti ünnephez passzítsák a programjukat. Az RTL Klub és a Viasat3 azért némi hazafias lendülettel ad magyar filmet is, de azért nem könnyű a…..
Hozzávalók:5 szelet füstölt tarja , 50 dkg nagy szemű bab, 1 nagy fej vöröshagyma, 10 dkg árpagyöngy, 4 tojás, 2 evokanál libazsír, 2 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál pirospaprika, törött fekete bors ízlés szerint A sóletet legjobb cseréptálban (római tálban) elkészíteni.…..
  Hozzávalók: 3 tojás20 dkg cukor1/4 liter tej20 dkg darált mák20 dkg liszt (15 dkg rétes, 5 dkg sima)1 sütőpor1 citrom héja / (5 csepp citromolajat használtam) A tojásokat robotgéppel kikevertem a cukorral, hozzáadtam a mákot, a citromolajat, majd felváltva adagoltam…..
Szeretem a hasam Indul a mandula ! 2009.03.09 02:53:00
Szakácskönyv-tárunk és újságos-fecnis receptgyűjteményünk kipróbált ételei. ..