Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klárcsii

38 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I have a dream... Mi kell a nőnek? 2011.07.13 18:46:00
 Nem, nem az ugyanilyen című filmről szeretnék írni, bár az sem rossz, hanem ha már ilyen sokat váratott magára az újabb bejegyzésem, legalább saját gondolat, észrevétel legyen.Hogy mi kell a nőnek?Hát a BÓK, jobban mondva BÓKOK, hogy pirulhassunk, hogy "hízzon a…..
I have a dream... Érdektelenség 2011.03.22 21:55:14
Egyszerűen nem tudok mit kezdeni azzal, ha a hallgatóságom nem mutat elég (legalább minimális)  lelkesedést az iránt, amiről beszélek. Sajnos ebből azt a következtetést szoktam levonni, hogy nem beszéltem elég világosan vagy érdekesen, és beszélek tovább. Pedig nem kellene,…..
A változás éltet... Ezért szeretek annyira utazni, nyelveket tanulni, álmodozni... Olyannyira vonz az ismeretlen, hogy néha még a biztos jót is képes lennék feladni érte. A kisördög újra és újra feltámad bennem. Nem elérni szeretem a céljaimat, hanem az elérés folyamata izgat,…..
Egy lány álma végre megvalósult: táncol, salsát! :) Ám az álom kezdetben nem úgy alakult, ahogy elképzelte. Kicsit döcögősebben. De kezd belejönni, a valóság végre kezd hasonlítani az álomképhez. Már nem kell megbeszélni a lépéseket, a földet sem kell nézni. Elég egymásra…..
I have a dream... Képek... múlt 2010.08.02 20:58:00
Kulcsszavak: Képek, múlt, valóság, álmok, gyermekkor, kapcsolatok, változás.Ezek a szavak jutnak eszembe. Végre hozzákezdtem annak, aminek már évek óta szerettem volna, azonban sosem volt elég nagy a késztetés bennem. Tulajdonképpen nem is nekem kellett volna megcsinálnom, s már…..
I have a dream... teve 2010.04.19 22:31:00
Lezárult a tevmen verseny írásbeli része. Sztem nagyon profi lett a dolgozatunk! Van benne minden: elemzés, problémafeltárás, rengeteg hasznos ötlet (a kék-piros papír nagyon tetszett!), kockázatok, tök jó ábrák  De még nincs vége! "Mert a vége még odébb…..
I have a dream... Zene 2010.04.09 10:05:00
A zene számomra létszükséglet, nem tudok nélküle élni. Néha a szöveg, néha a mögöttes tartalom, néha a dallam, általában csak egy érzés az, ami megfog, ami közvetít számomra valamit. A telefonomon különféle zeneszámok találhatók. Van, ami felpörget, cselekvésre késztet,…..
I have a dream... 2010.02.09 17:28:00
I'm so confused.....
I have a dream... Csoda 2010.01.14 22:57:00
Csoda, amely 11 hónapja tart - ünnepeltünk ma, pezsgő, film, tv-s szoba, együtt... És egyre-egyre jobb. Egyre vonzóbb. Egyre tökéletesebb. Egyre biztosabb, hogy ez én vagyok és Ő, tehát mi, együtt, nagyon-nagyon sokáig. És egyre többször "I can't take my eyes off of you"…..
I have a dream... Helykeresés 2010.01.09 23:17:00
Azt hiszem ez a szó jól jellemzi az elmúlt másfél évemet, mióta egyetemista vagyok. Először ugye szakot választottam, NG-s lettem. Nem alaptalanul választottam, éreztem, hogy jó lesz ez nekem. De az első félévben nem tetszett. Aztán a második félévben megtaláltam a párom, s…..
Újévi fogadalmak helyett én inkább kívánságaimat fogalmazom meg."Istenedhez, angyalodhoz, nem választott akarathoz Álmaidhoz, szerelmedhez, maradj mindig hű magadhoz." - ez inkább tanács önmagamnak. Bocsi Andi, hogy "elvettem" az egyik bejegyzésed idézetét, de…..
I have a dream... Miért? 2009.12.09 22:03:00
Miért vagyok ilyen nyughatatlan? Mindig újra, ismeretlenre vágyom. Kiváncsi vagyok. Nehezen tudok elmélyedni egy dologban, folyton elkalandozom. Jó lesz ez így hosszú távon? De nincs kedvem megkomolyodni!!!..
I have a dream... Átértékeltem 2009.11.28 23:51:00
"I have a dream, that once, this community of people will be a real family. But he said: 'Don't dream about it, forget it. It is impossible.' Maybe he's right, maybe it can be better."I wrote these lines some months ago. Now, I am sure, that he's right, it is impossible. Maybe a part of…..
Magával ragadott a szegedi ősz a hétvégén. Csodálatos ez a vidéki nagyváros, egyetemi város, a régió központja, s mégis olyan egyszerű, nyugodt, tiszta, őszinte, átlátható, kedves. És alföldi. Jó lehet ott egyetemistának lenni... Melegebb. Időjárás és az emberek…..
Nem is tudom, milyen jelzőt találjak a mai napomra. Olyan jól sült el. Meg egy kicsit el voltam/vagyok varázsolva. Ez utóbbi abban mutatkozik meg, hogy a városban járva-kelve messzire előre tekintek, ennek következtében nem veszem észre, hogy az előttem lévő nyitott ajtó nem olyan…..
I have a dream... He and me 2009.10.02 13:50:00
I have a dream, that once, this community of people will be a real family. But he said: 'Don't dream about it, forget it. It is impossible.' Maybe he's right, maybe it can be better.He's a bit bullish (1), of course me too. Maybe he's a bit serious, me too, moreover jittery (2). Maybe he is not so…..
I have a dream... Gitárszó 2009.10.07 23:35:00
Gitárszó az erkélyen... P. játszik, halkan, magában. Olyan tábortűz hangulat van. Beszélgetünk halkan. Kéne egy gitártok vagy egy kis kosár, s némi adomány a közgazdász művész úrnak. A hallgatóság csekély, ám lelkes. Elkezdődik az emberek kicsalogatása az erkélyre. A…..
I have a dream... 2009.09.21 16:03:00
I simply cannot understand people...
Másodszorra mindig mindent másképpen, természetesen jobban csinálnék. De sajnos nem lehet, csak egy életem van. :( Nem vagyok Mario, viszont már egy ideje tudok repülni! :)..
Ez egy ilyen összevágás lesz, de én sem tudtam volna szebben megfogalmazni, hogy az itthon vagy ez esetben az otthon fogalma számomra mit jelent. Írtam már erről két bejegyzést, de talán ez lesz most a legjobb.Akinek szól ez a bejegyzés, az pontosan tudja, hogy most mit érzek, hol…..
I have a dream... Without komment 2009.07.20 21:15:00
(könnycseppek)"Jaj, Klárika, én úgy sajnálom mindig amikor elmegy, mert olyan rendes ám!"/Mom/..
Hatalmas pörgés volt szeptembertől idáig, alig volt néha pár nap szünet vagy lazulás vagy viszonylagos magány. Na most van. Unalom és magány van. Meg hőség. Meg kedvetlenség. Hol az a Kláris lelkesedés? Az a tűz? Az a lendület, ami mindig hajt és éltet és mozgásban tart?…..
I have a dream... Védőbeszéd 2009.06.11 08:09:00
Ha Tombi engem kérdezne Doncsi ügyében az értékeléssel egybekötött szóbeli felvételin, akkor ezt mondanám. Írta: Klárcsi, 2009-06-11 00:28, amikor a Blog.hu éppen sünetelt.   „Ismerem a fent megnevezett személyt és a jegyeit is nagyon jól, ezért a tapasztalatok…..
I have a dream... Itthon... 2009.06.01 10:54:00
Tényleg, valóban itthon? Nem vagyok benne biztos, egyáltalán. Tény, itt vagyok a családommal, a házunkban, most 1 hétig. But the feeling... I don't feel home at all. (Sorry for the English language, but I have to practice it!) On Friday we talked about it with Koszti. About what? The fact is…..
Il Canto degli Italiani Fratelli d'Italia, l'Italia s'è desta, dell'elmo di Scipio s'è cinta la testa. Dov'è la Vittoria? Le porga la chioma, che schiava di Roma Iddio la creò. Stringiamci a coorte, siam pronti alla morte. Siam pronti alla morte, l'Italia chiamò. Stringiamci a…..