Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HRita

107 bejegyzést írt és 1068 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bicik-lista Füllgyull 2013.07.23 15:56:02
Kimaradt jó pár nap, ami kizárólag a Balatonra fogható. Biciklizés, vízibiciklizés, fülgyulladás, imbolygás, biciklire föl nem szállás ön- és közveszélyesség esélyessége folytán. A fülem már nem hasogat, és hál' istennek a 40 fokos kánikula is visszajött, úgyhogy végre…..
Bicik-lista Edukálás 2013.07.08 15:04:35
Sötét árkádok alatt suhanó, kivilágítatlan biciklis barátom! Vagy a rossz oldalon haladsz, velem közvetlenül szemben, vagy telefonálsz tekerés közben. Vagy-vagy! Érted, bazmeg?!? Haladjál! végeztünk. ..
Bicik-lista Bio sárvédő 2013.07.05 10:15:50
Esőben tekerés. De nem a diszkréten hulló, finoman koppanó fajtában. Nem. Orbitális nagy monszun. Versenybiciklis srác szarrá ázva küzd, halad és előz 1,5 méteres sugárban köpve magára és rám a sarat. Aztán észreveszi, hogy a seggétől a nyakáig csíkban egy merő gány,…..
Bicik-lista Bevágódás 2013.07.04 16:26:04
Ha (amikor!) megállok a Szent Gellért téren a pirosnál jobbra pozicionálva, aranyosan és kedvesen, nagyon szépen kérem az addig mögöttem haladó extrasportos kolegákat, hogy ne mellettem álljanak meg, lehetőleg kettesével (azaz a szembejövőkkel közvetlen átellenben), mert muszáj…..
Bicik-lista Racer 2013.07.03 10:02:16
A budai rakparton, Árpád híd-Margit híd távra nyilván kell a sárga kerékpáros mez és annak hátsó zsebébe rakott kulacs, valamint átlátszó szopóka, ami nélkül épeszű wannabe wersenybiciklis a reggeli 24 fokos kánikulában nem indul útnak. Amúgy edzéshez lesz, kétszer körbe…..
Bicik-lista Balansz 2013.07.02 10:29:22
Helló Árpád híd alja felé tekerő srác, aki megköszönöd heves integetéssel az autósnak, hogy elengedett, mikor amúgy is neked van elsőbbséged, emiatt elveszted az egyensúlyodat, átjössz az én sávomba, én félrehúzom a kormányt, és beletekerek a susnyásba. Gondolom aggódsz,…..
Bicik-lista E-misszió 2013.07.02 09:23:13
Bringázni jó. Környezetkímélő, gazdaságos, egészséges, és megóv a forgalmi dugóktól, izzadságszagtól, araszolástól, tömegtől. A biciklizés pozitívumaira egyre többen jönnek rá. Az öltönyös team leader srác összecsukható menedzserbiciklin tolja, a marketing asszisztens…..
Petra, a huszonöt éves hajadon egy reggel úgy ébred, hogy mindenáron megszerzi magának Ákost, a jóképű és facér, ám eléggé magának való férfit a szomszéd irodából. Talán azért, mert egyre hangosabban hallja biológiai óráját ketyegni, és érzi, hogy ideje volna már…..
HRita 2009.09.17 14:20:30
@HRita: Ja, folytatás:) Szóval ő meg bedőlt neki, és a nagy felismerés annyira sokkolta és lenyűgözte, hogy elaltatta az éberségét.
A környezetemben elég sokan váltak el ilyen okkal.
HRita 2009.09.29 17:51:49
@hahanna: Igen! Majd azt írja: Ja, bocs, összetévesztettelek egy _másik_ Boroszlói Gedeonnal :) Valóban reális rá az esély, pláne fényképpel együtt.
De az igazán ügyesen taktikázó még ezt is kimagyarázza, és folytathatja úgy is, hogy: de ha már VÉLETLENÜL bejelöltelek, látom, te is szereted az airsoftot, hát én is odavagyok érte! :D
HRita 2012.04.02 19:23:52
@TGabi: Kár, pedig tényleg nagyon kíváncsi lettem volna, ki az! Pláne mert én sem tudom, kiről írtam. Borítsd azt a bilit, majd én feltakarítom, ígérem.
Kedves Olvasó! A karácsony mindig egy kicsit más, mint a többi ünnep. A hetek óta tartó sürgés-forgás, lótás-futás után megpihenünk, megállunk, körülnézünk egy pillanatra. Összegyűjtjük szeretteinket, s a fenséges halvacsora után gyermeki örömmel lépünk a gyönyörűen…..
HRita 2011.12.22 14:02:17
@groni: Az észrevételnek helyt adtam, javítva :)
HRita 2012.01.13 14:16:20
@váj mí: Örülök, hogy hozzászóltál (a többiek kommentjének is :)), és annak is, hogy olvasol. Többször be akartam fejezni a blogot, de sose sikerült szerencsére. Kisebb-nagyobb szünetek lesznek, de rengeteg a megíratlan téma, úgyhogy nem fogok eltűnni.
A női főnök az egy szerencsés csillagegyüttállás, az egy ajándék. A női főnök empatikus, hozzáértő, és bármi történjen, a realitások talaján marad, nem veszti el a hidegvérét, képes racionálisan gondolkodni, tervezni, irányítani, vezetni. A női főnök az mindig jó, de…..
HRita 2011.12.29 18:06:21
@Szalacsi_Dezső: Persze, a főnöknők és a női kollégák általában remekül kijönnek a férfi munkatársakkal, csak akkor van baj, ha nincs férfi a képben. A nők képesek normálisan viselkedni, ha _pasit_ látnak, csak akkor kezdenek el meghülyülni, ha az valamiért nincs jelen. Ilyenkor kerülnek elő a vízilabda-válogatottas háttérképek (persze kis méretűt szednek le a netről, úgyhogy kurvára szemcsés lesz az egész), a "csak egy polisettel iszom a kávét" fennhangon kiabálása, majd 3 kiskanálnyi cukor suttyomban belecsempészése, az "azokat a papírokat a 2. polc JOBBoldalára tenni szíveskedj"-szintű basztatások ésatöbbi. Ja, meg az Avon-katalógus.

Ennek a témakörnek lesz még jövője, érzem.
A költségvetési főnökasszony tudja magáról, hogy nagyon rendbe’ van. Jól néz ki. Tiptop. Megnyerő, bizalomgerjesztő, és rendkívül fiatalos. Húsz évet ugyanúgy letagadhatna, mint a közbeszerzési partnerektől érkező mellékjövedelmet – hiába, a cérna és a szilikon…..
HRita 2011.12.19 18:51:49
@TH: Akkor megint lehet örülni, mert holnap lesz poszt :)
dolgok Tüntetés 2011.08.12 09:33:00
Felkérem a kedves enbereket, hogy jöjjenek velünk tüntetni a nudizmus ellen, mer a nudisták megzavarják a tudásunkat a nagy ráncos seggükkel, társadalmilag káros méretbe csinálnak dolgokat, és megferditik az egésséges enberek gondolkodásmódját, a fülükkel meg furcsákat…..
A lecsúszott kamuvállalkozó nő azt hiszi magáról, hogy nagyon rendbe’ van. Jól néz ki. Tiptop. Megnyerő és bizalomgerjesztő. Ezt szalmasárga tépett hajjal - melynek összhatását ’80-as évek stílusú frufruval egészíti ki -, csecsének szánt kék szemhéjpúderral,…..
HRita 2011.06.30 10:28:04
@Serrin: Ez most egy olyan agytröszt volt, aki saját irodáig felküzdötte magát szívós, magas színvonalú munkával.

@flea: @Szigi.: @Nimandi: Köszi, _igyekszik az ember lánya, ugye_, de a heti egynél gyakoribb (gyakrabbi!) megjelenést nem ígérem.

@magyar ember teli szájjal: Ez ilyen polihisztor volt, hogy autóra is meg a nagyapám elgörbült spaklijára is.

@coucou: Az összes posztom saját tapasztalaton alapszik, pont ezért nem írtam még a holland királynőről. Valószínűleg róla nem is fogok. A darált JutKalék pedig olyan rémes szóvicc, hogy akár én is mondhattam volna.

@El Topo (Sgt. Elias): Ennek sajnos volt. De ettől még valóban hentelni kellett volna, csak ugye a jólneveltség meg a szemtanúk.

@afromagyar: Nehehem, isten ments. Elég jól jártam. Köszi :) Viszont _követelünk_ posztot a szülőágyas - vagy hogy mondják ezt - anyukák dolgos mindennapjairól, kakaszínről és -szagról, meg amit gondolsz. Két szoptatás között megírod, azt' jó lesz :))

@Szalacsi_Dezső: Jancsiszögről hallottam, de samukalapács az mi az?
Szipoj Ágnest senkinek nem kell bemutatni. Szinte a tökéletes ismeretlenségből robbant be üstökös csillagként a hazai irodalmi élet fénylő egébe; azelőtt táncosként, masszőzként és eszkortként (luxuskurva, beképzelt sznoboknak – a szerk.) dolgozott, de 2005-től tudatosan…..
HRita 2011.06.21 09:59:05
@tff: Én azért egyszer szeretnék konkrét végeket kapni. Csak hogy kipróbáljam, milyen is az.

@vészmadár (pica pica): A mostani nőcis olvasmányokat bullshit generator-rel írják. Tudom.
HRita 2011.06.24 10:23:50
@vészmadár (pica pica): A tff által idézett "kritikára" utaltam:
"...de nem kapunk konkrét válaszokat, végeket."
HRita 2011.06.24 13:56:56
@vészmadár (pica pica): Ja, mert az élet olyan, mint a celofán: ragad és tapad, és belehülyülsz, mire lefeded vele az ételt.
 Két egyenlány áll az élelmiszerbolt pénztárának futószalagja mellett. Illetve dehogyis egyenlányok, mindkettőnek megvan a saját egyénisége. Az egyiknek például rózsaszín alapon fehér betűkkel nyomott „Too Sexy” credo van a pólóján, a másiknak ugyanez fehér…..
HRita 2011.06.21 10:04:27
@Mitya Ivanov: Az élet tele van megpróbáltatásokkal... Az egyszerre fekete ÉS szőke hajú csaj odabasz. Szerintem létezik ilyen képlet, hogy fekete tincsek + szőke tincsek = ribancrendszám, a maximum 50-es IQ-jú entitások halmazán.

@Szalacsi_Dezső: Nem, én az voltam, aki arrébb rakatta velük a szar fost, ami nem fért be, de végül de.
HRita 2011.06.21 22:38:57
@SALE Kálmán: Sikerült elképzelni a szituációt? És hogy hogy került a szar a palacsintába? Futószalag mellett vagyunk közvetlenül. Haladnánk mellette. Csaj lebassza középre a kosarat, kettővel mögötte lévő bevásárlókocsis pakolná az árut fel, de nem tudja, mert a kosár le van baszva.
Itt nem kell munkanélküli segélyt vizionálni - arra van sok egyéb blog -, hanem kétszer elolvasni a posztot, ha nem akar leesni elsőre.
HRita 2011.06.22 09:35:52
@SALE Kálmán: Ez nem hőbörgő panaszblog, nem volt az és nem is lesz az.
Menj vissza a Praxisra, a Munkahelyi terrorra, a Tékozló homárra, és maradj is ott. _Köszöntem_.
A légkondi surrogása mennyei muzsika füleidnek? Legszívesebben beköltöznél a frigóba? Nincs mese, kérlelhetetlenül és visszavonhatatlanul megérkezett a nyár! Ez a friss gyümik, a balzsamos, tücsökciripelős éjszakák, a nagy pancsolások, a szenvedélyes, forró szerelmek és a…..
HRita 2011.06.07 13:29:10
@stivanleroy: Már _2, azaz kettő_ poszt van vázlatban megszerkesztve, úgyhogy hétfőnként lehet számítani rájuk.
HRita 2011.06.09 09:33:32
@kumbernuss1234: Mindig akad átdumálni való, úgyhogy jönni fognak nemsokára :)

@Celtic: Ezzel az 50%-kal szerintem te egyre jobban érted a posztjaimat; volt, amit végig se tudtál olvasni, ha jól emlékszem :)

@Levéltáros: Nem érted a lényeget. A kapor évtízezredek óta ismert a népi gyógyászatban mint szélhajtó, és most - végre - korunk rohanó világa újrafelfedezte magának. Ezoterikus szakértők egybehangzóan állítják, hogy a holisztikus diéta elengedhetetlen kelléke, hisz a széllel együtt a zsírt, az ártó szellemeket és a negatív energiákat is kihajtja, hogy a csíd és az aurád mindig friss és üde legyen - akár a legnagyobb melegben is.
HRita 2011.06.21 10:06:19
@coucou: Látom, te szemantikai és etimológiai úton közelíted meg a fogyókúrát. Nagyon holisztikus, elismerésem.
dolgok Axióma 2011.06.10 11:11:00
Ez ókoriul van, és kevessen tuggyák, mit is jyelent. Én tudom, miaza axióma, az, amiben a bolondok kételkednek. Eszt eggy nagyon okos ókori enber monta, aki ojjyan okos volt, hogy még máma is tuggyuk, hogy mit mondott ojjyan régen, mer például a nemokos ókoriak mondássait nem…..
HRita 2011.06.11 10:16:43
@Sanyi Sanyi: A Károj szomorú, mert laikus a jóerkölcshöz, viszont a kételkedéshez nem laikus, mert kicsi a kukija, úgyhogy ijenkor nem tugyja eldönteni, hogy örüjjön e, hogy nem laikus de a fütyülője viszon kicsi, ésakkor felest kell innia hogy eldöncse de így se tudja eldönteni, mert a döntéshez is laikus a Károj.
Monty blogja FILM: Kelly hősei 2011.06.10 03:38:00
A hazáért és az aranyért Két évvel ezelőtt, amikor a 65. évforduló kapcsán sorra vettem a normandiai csatával kapcsolatos filmeket is, valahogy kimaradt ez a darab, bár a történet már nem a francia partoknál játszódik, hanem immár elég közel a német határhoz. A klasszikus…..
dolgok A Károj zavarba van 2011.05.31 11:57:00
 Zavarba lett a Károj, mivel megtutta, hogy a sejtyei hétévente kicserélődnek, és hogy már nincsen semmi benne azelötti időkböl, hogy elkezdett volna járni közénk a krimóba, mivel azok a dolgok már eltávoztak a szervezetéböl, és kicserélőttek a jóminőségü felessel meg a…..
HRita 2011.06.09 14:31:13
@Bisztő Gyalla: Szabadidőmbe inkáb műszak végi kalauzeggyenruha vagyok, ha nem esik az eső.

@Hang Ember: a tengerész ízű szeszesitalok elfogyasztásában persze hogy komponensek a Károjék, mer esz tudott axióma. eszt azér nem irtam bele, mer az axioma az matematikai terminál teknika, és én azt nem értem, mert nem tudom hogy mit jelent.

@Sanyi Sanyi: A jóerkölcs asz divattól meg fazontól függetlenül mindenkinek épülésére szolgál, mer például lehet vele a Lada hátsó ülésén gondolkodni a filozofijáról.
Görbe sminktükör Reakció 2011.02.25 18:06:00
 Kedveseim, annyira köszi, hogy nem felejtettétek el a blogot, én se tettem. És nem is szűnik meg végleg - ahogy Brigi mondaná: - az kibaszottul fix, Mucuskáim. Az offlájnulás oka, hogy az életem több szempontból is 360 fokos fordulatot vett. Ilyenek figyeltek be, hogy…..
HRita 2011.03.01 10:33:13
@Nűnű: stivanleroy vágja a tematikát, direkt raktam azt úgy oda. Kb. 10-szer hallottam már különböző _csajsziktól_ Életük Párjának megtalálása/új pincsikutya/2 árnyalattal világosabb hajszín/stb. kapcsán.
HRita 2011.05.15 12:36:55
@Intizar: Igen, kinyírták, de nem végleg. A szünet többek között azért is volt, mert beleuntam az írásba, muszájból meg nem fogom csinálni, mert azt ti is megérzitek. Most már kész van 2,5 poszt, és ha megint úgy érzem, huzamosabb ideig tudok/tudunk írni, beindítom a blogot ismét.
HRita 2011.06.05 18:40:11
@flea: Holnap ki lesz téve poszt. Trendi nyári szépségtippek a bikiniszezonra.
Ezúttal egy közismert és méltán népszerű dalt vettem elő, amelyet hallás után valószínűleg többen ismernek, mint címéről. Az apropóját igazából az adta, hogy nemrég megemlékeztem James Dean 80. születésnapjáról, és a belinkelt videók közé betettem egy rajongói videót…..
HRita 2011.04.15 20:50:16
Ez alapján be tudod ágyazni:
indavideo.hu/video/Bryan_Adams_-_Everything_I_Do

Amúgy _áltisis_ koromban vagy fél napot ültem a rádió mellett, hogy fel tudjam venni, de csak nem adták le pont akkor a mocskok... Azóta már megvan mp3-ban :)
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
HRita 2010.03.26 07:58:52
@El Topo (Sgt. Elias): Tényleg, az "uff" az egyik legnagyobb modorosság az igazi, fejet falhoz csapkodó fajtából :D

@Színes Géza: Az ilyen stílusú komment jóval nagyobb közhelygyűjtemény, mint az én posztom, azzal a különbséggel, hogy én annak is szántam. "Uff én beszéltem!"
HRita 2010.04.22 20:02:37
@SassyGurl: Köszönöm, örülök, hogy tetszik :)
HRita 2011.03.01 12:15:38
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Egész hitelesen csinálod, van tehetséged hozzá!

@flea: Köszönöm, igyekeztem odabaszni :)
- interjú Szirtes Mónikával, a Klájszter utcai Szirtesék mindennapjai című nagy sikerű gyermekkönyv szerzőjével Sietősen lép be a hangulatos dél-kelet pesti cukrászda nagyüveges ajtaján. Arcán nyoma sincs fáradtságnak, sokkal inkább kiegyensúlyozottság és – talán…..
HRita 2010.10.29 18:36:59
@Jege: Egyetértek. Azok a mesék amúgy is szájhagyomány útján terjedtek. Csak a jó ég tudja, milyen fertőzéseket kaphatnának el a kis trónörökösök általuk.
HRita 2010.10.29 19:04:24
@Jege: Gondolom ezen felül őrült is és komplett humoreszkeket is hajlamos idézni. Különben sem őt kell sajnálni - sokkal inkább az említett _individuum_ környezetében élőket.
HRita 2010.11.25 14:53:43
@Atlétás Bandi: Kösz Bandi a képeket! Nagyon durva a _jelenség_.

Mostanában nincs időm posztolni, pedig gyűlnek a témák, és nem kicsit odabaszósak.

Türelmeteket kérem még egy darabig, meg lesz írva mind, nincs mese.
Az alábbi kirohanást Anna intézte hozzánk. Örülünk neki. Az egész az élettel kezdődött. Lehet befelé élni, csendesen, észrevétlenül. Lehet zajosan, magunk körül jó nagy port kavarva élni. Egy ideje pedig már lehet fszbúkosan is élni. Ez a XXI. század legújabb,…..