Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prichard

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kids like us records Talking Heads 2009.03.26 01:27:00
Ha lenne a klur-nak valamiféle tábora, aki „él-hal” a blog-ért, jófejkedésből ellővi másnap valami tök alkalmatlan időpontban az itt leírt kifejezéseket, azzal „upgrade”-elgetve átmeneti, és túldimenzionált státuszát... na, szóval, akkor lassan mondhatná…..
Mark E. Smith és zenekara, a Fall nem egyszerű eset. Eleve küszködve vágtam neki az életműnek, mivel 30 év alatt kiadtak vagy 30 nagylemezt – ilyenkor ugye az ember nem tudja hol fogjon hozzá, satöbbi satöbbi, plusz maga a zene sem éppen habkönnyű tingli-tangli. Smith…..
Kids like us records Devo 2009.03.16 22:03:00
 Most egy olyan bandáról fogok írni, mely a „földönűlve-kannásbor-punkokat” (már ha még vannak ilyenek...nem vagyok már 16 éves, lehet kissé le vagyok maradva trendügyileg) és a HC arcokat nem nagyon mozgatja meg, kiknek szigorú arckifejezése mellett Henry Rollins…..
Meglehet, hogy vagyunk vagy 20-an országszerte – és 83-an közép Európa szerte - , akik e három betű láttán csak másodsorban gondol a japán foci válogatottra ( a gyengébbek kedvéért: Japan Football Association, mert ugye tudjuk, egyes körökben sikk utálni a focit , a…..
Kids like us records Big Boys 2009.03.11 19:02:00
    Ha a klasszikus, 80-as Hardcore cuccot vizsgáljuk, és olyan bandák szóba jönnek mint pl az MDC, a Circle Jerks, vagy akár a 7 seconds, akkor már végképp nem értem, hogy miért esik ki ennyire a perifériából a Big Boys.   Vidáman böffentő texasi suttyók, halacska…..
Cowabunga Go-Go! , Psycho Mutants, február 26. CorvintetőNagyjából tudtam miről is fog szólni az este, mikor kiszúrtam magamnak a koncertet, amiről úgy gondoltam, hogy megadhatja a kezdő lökést e cikk megírásához. A kiszemelt esemény előadóinak már maga a neve felkelti az egyszeri…..