Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valakitalánvagyok

0 bejegyzést írt és 548 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Peter Thiel szerint korunk talán legnépszerűbb szórakoztató elektronikai óriására nehéz idők várnak, és elnézve a cég 2016-os teljesítményét, minden okunk megvan rá, hogy igazat adjunk a szilícium-völgy egyik legsikeresebb befektetőjének...
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
valakitalánvagyok 2016.12.04 21:55:18
@sandrativadar: "Elég nekem annyi az X-Faktorból, amit ő leír. Amiket és ahogy mondja, az kész felüdülés - imádom a pasast na."
ja, tiszta mónika show
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
Balatonfüred egykor a Stasi egyik magyarországi központja volt, a nyaralókat ügynökök hada figyelte meg és kísérte titokban. A Hosszúlépés. Járunk? sétáján vettünk részt, ahol Balaton történetének kevésbé ismert fejezeteiről hallhattunk. Fortepan A 60-as évek turisztikai fellendülésében nemcsak…..
valakitalánvagyok 2016.10.28 11:02:00
@Jason Voorhees: még szerencse, hogy nem azt nyögted, hogy éljen a nyugat
valakitalánvagyok 2016.09.28 11:45:02
@Zsuzsi25: Remélem legalább szép vagy.
Érik egy ideje egy füstölgés az almás márka ökörségeiről. Korábban sokáig nem értettem, hogy  mire fel az a nagy hype egy drága és felvágós kütyü miatt, amit más bevált gyártóktól nagyobb szabadsággal és sokkal olcsóbban is megvehetek. Éppen ezért sok-sok éve, amikor megvettem első…..
valakitalánvagyok 2016.09.10 00:31:59
@Larry Silverstein: Erre írtam, hogy kinek mi. Nekem ez a kombó térül meg gyorsabban.
valakitalánvagyok 2016.09.10 01:02:12
@Fika Matyi: úristen
Reklámfogás Az IKEA labirintus 2016.09.08 07:25:00
Nemrég írtam egy posztot a Gruen-transzferről, vagyis arról a jelenségről, hogy a bevásárlóközpontok úgy vannak kialakítva, hogy minél jobban érezzük magunkat, így minél több időt töltsünk el bennük, és ezáltal (remélhetőleg) minél több pénzt költsünk el az…..
Nyolcadjára nincs olyan műsor, ami egetverő újdonságokat tartogat a nézőknek vagy a sajtómunkásoknak (bezzeg a beköltözőknek, nekik azért igen), így a Való Világ Powered by Big Brother villabejárásán sem tudtunk meg semmi olyan jelentőset, mint mondjuk azt, mi is van tulajdonképpen Vincent Vega…..
Az Eb-diadal után egy-egy nap szabadság jutott a magyar válogatott játékosának, derült ki az Elviszlek magammal című websorozat legutóbbi adásából, amiben Király Gábor, a válogatott mackóalsós kapusa volt D. Tóth Kriszta vendége. Király nagyon higgadtan, okosan nyilatkozik végig, beszél arról, hogy…..
valakitalánvagyok 2016.07.07 23:08:17
@eq2: A három nyelvet három különböző országban tanulták.
Hagy aludjon már délután, ha van kedve két edzés közt.
A te bajod, hogy irigy vagy.
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
  Kicsi ez a szakma, kérem szépen, a Got Talentben fellépő és zsűriző zenészemberek nem idegenek egymásnak. Ezzel nem árulunk el nagy titkot, a nagyrészt direct casting, azaz közvetlen megkeresés útján a tehetségkutatóba került zenekarok/zenészek/előadók között vérprofik…..
valakitalánvagyok 2015.11.25 10:33:59
@saks: ennyi!
Lauren Blog Méregdrága giccs 2015.08.15 08:00:40
A kínai autóipar világhírű - csak úgy mint az egész kínai gyártás, mely főként arról ismert, hogy az olcsón előállított, gyakran egyáltalán nem tartós, és számos esetben másolt formatervű termékeit az egész világ-piacon kínálja. A Hongqui gyakran okoz megdöbbenést a…..
valakitalánvagyok 2015.08.16 20:59:11
@Hermesz Konrad: Ez így van, lsd telefonok, szerszámok.
Az megvan, hogy Overdose, elpatkolt? Cipő feldobta a talpát? Na, ennél a hülye szóviccekre használt Stöckert Gábor-skálán két és félszer erősebb szóviccel nyitott tegnap este s közszolgálati média Híradója, és még csak nem is azért, mert mostanában a rövid szoknyában,…..
valakitalánvagyok 2015.07.08 22:08:59
@burger király: bérkommentelésre gondolsz?
Éden Niki magára ismert a Bors kedden megjelent, floridai prostiüggyel foglalkozó cikkének egyik fotóján, ezért megkereste a bulvárlap szerkesztőit, hogy elmondhassa az igazságot. Íme: "Való igaz, az egyik képen én vagyok, Floridában készült tavaly ősszel. Az Éden Hotelben a…..
valakitalánvagyok 2015.07.08 12:50:34
Az Egyesült Államokban legális lett a melegházasság - de kik is azok a homoszexuálisok, és mit kell tudni róluk? Hiánypótló összegzés. 1. A közhiedelemmel ellentétben a saját nemhez való vonzódás nem fertőzéssel terjed - elég, ha az adott gyereket melegek állják körbe a…..
valakitalánvagyok 2015.06.30 23:48:31
@oldboy100:
Végre értem miért szar a kabaré!
valakitalánvagyok 2015.06.30 23:55:53
@klacus: általában heterokat, desszertnek gyerekeket
A Balaton Methodból az egyik kedvenc részem az Akkezdet Phiai Amoebával közös Vagy mindegy című dala volt. Ráadásul a rendkívül trükkös videós részük is nagyon jól sikerült. Szóval tiszta öröm, hogy a zenés filmből pont ez a dal jelenik meg teljes egészében először…..
valakitalánvagyok 2015.05.23 00:09:14
Nyugat-Európából tömegesen utaznak a Közel-Keletre másod és harmad generációs arab illetve muzulmán hitre tért európai fiatalok. Azonban ez a jelenség nem csak a fiatal férfiakat érinti. Kamasz lányok is otthagyják a tanulmányaikat, családjukat, karrierlehetőségüket, hogy az…..
Mi már túl vagyunk rajta, de a családban van aki még csak most kezd rácuppanni a Bogyó és Babóca által épített, lopakodóan pusztító kreténségre - az érintett lurkó most lesz három. Első blikkre rohadt aranyos, bogarak (meg egy csiga) prüntyögnek és ökörködnek, jaj de jó,…..
valakitalánvagyok 2015.04.07 13:33:02
@Bikli néni: Nem tudom miért gondolod, hogy nem olvastam végig, azt meg pláne nem, hogy miért gondolod, hogy 2,5 évesen nem szűr le tanulságokat...
De ok.
valakitalánvagyok 2015.04.07 17:45:54
@Szárnyathy Géza:
Neked az is elég lenne, ha gondolkodnál mielőtt írsz!
Rég volt akkora mozgolódás a tévében, mint idén. Először Ördög Nóra ment át elég nagy balhéval a háta mögött az RTL-től a TV2-höz, most pedig Tatár Csilla hagyja ott a csatornát 12 év után, hogy az MTVA-nál folytassa. Mondhatni csöbörből vödörbe, de Tatárnak biztos…..
valakitalánvagyok 2014.12.12 15:00:41
Kb. 20 éves korom óra akarok magamnak venni egy Converse cipőt. Az idei BalatonHang előtt el is mentem, hogy akkor én egyet jól a magamévá teszek, de gondoltam előtte felpróbálom, mert ugye sosem lehet tudni, hogy éppen milyen irányba változott az általában 39-es lábam. Lelkesen és…..
valakitalánvagyok 2014.10.08 23:08:12
Magyar vagyok, magyarnak születtem / magyar földön magyar ember lettem / a múltunkat cipelem a vállamon / de magyar vagyok, úgyhogy vállalom A klip: A szereplők: #babu #nagytibi #martap #apátiandris #indián #vellai #szőnyizs #harcsarr #harcsan #torghelle #krisi #kollanyizs #vigha…..
valakitalánvagyok 2014.09.15 11:45:47
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
valakitalánvagyok 2014.08.08 12:11:51
@bunk0: ha lattad volna dramai szerepben, nem csak pasikban, akkor tudnad
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
valakitalánvagyok 2014.06.02 21:17:42
@sixx: jó, a lényeget nem sikerült leszűrniük.
De ne csodálkozz, pont ezeken a műsorokon butultak el, csak sunnyognak.
Tudod, első fázis a tagadás.