Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L. N. Peters

2288 bejegyzést írt és 461 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ezer gondot hoz az élet; Ha gondjaim vannak -  Élek...   Ha már a fejem kapkodom, Mindig muszáj lassítanom.   Csontig ható nyegle szelek Habzó szájjal üvöltenek...   Problématömkeleg éled... Ha gondjaim vannak -  Élek...  ..
    Együtt éltük Az Életünk Nagyobbik felét; Soha többé nem engedjük el Egymás Kezét.   Öregszenek a közhelyek, Pusmognak a vének, Meghitten ránk mosolyognak A titkos remények.   Eltelik az újabb és a  Még újabb esztendő, Hízik a Múlt, Fehér ködbe bújik A Jövendő.   Együtt…..
    Mától hatvanéves vagyok; A kor elől nem futhatok.   Szemembe röhög a korom, Felfogni nemigen tudom.   A szél zúgja szakadatlan: Hatvan, Hatvan, Hatvan, Hatvan...   Mától hatvanéves vagyok; A vén Idő rajtam vihog.   Múlt kölyökkorom idején Nagyon is vénnek láttam én   Mind a…..
  A nagyvilágban - valahol Szabadságkonvoj zakatol.   Ezer meg ezer kamion Vonul a jeges utakon   Tisztességes hétköznapért, Tiszta Hitért, Szabadságért   A Covid-fasizmus ellen. A média meg se rezzen.   A nagyvilágban valahol Dübörög sok ezer motor,   Népes, elszánt sofőrgárda, Az…..
  Talpra állított Anikó, Lábam alatt ropog a hó.   Kint idétlen scifi zajlik, Rossz oltás-kórus morajlik,   S Covid-vágóhidak sora Masírozik a pokolba.   Bent meghittség, szép szelíd Szó; Otthon, Szerelem, Anikó.   Lábam alatt ropog a hó; Talpra állított Anikó.  ..
    A derekam hasogat, Alig tudok járni; Hétfőre meggyógyítanak Anikóm teái.   Ha kórházba mennék vele, Ez is Covid lenne; Meg is halnék benne.   A derekam hasogat, A fájdalom fúrja, De amíg van Anikóm, Talpra állok Újra!  ..
    Holdfény táncol fehér havon; A nagyvilág megint vadon.   Parazita pénzhatalmak Fekete jövőt akarnak.   Pöffeszkedhet minden végzet; Mindig túléli Az Élet.   A nagyvilág sötét vadon; Holdfény táncol fehér havon...
    Atlantisz testamentuma Hull az Idő lapjaira.   Esik a hó, Hull az eső... Cipeli felénk az Idő.   Ezer jó tanácsot kapunk, De - már olvasni sem tudunk...   Dogma-történelmet eszünk; Nem látunk, Nem is figyelünk...   Atlantisz testamentuma; Közöny partján tűnik…..
    A Mítosz oltatlan marad, Fegyverletételt megtagad.   Nem őrjöng a haláltáncban, Sohasem lesz szem a láncban.   A Mítosz - mi magunk vagyunk, Nem oltatunk, Nem alkuszunk.   Emelt fő, Szabad Akarat; A Mítosz oltatlan marad.  ..
Pete László Miklós versei 2022.01.15 00:54:28
    Nagy globális háttér-kretén (Rövidebben: a Nagy Kretén.)   Gubbaszt sztrátoszok ködében, Pénz-kulisszák rejtekében.   Kollektív adolfhitlerek Pénz-reichben pöffeszkednek.   Sivár, túlkoros pénz-dedó... "Világot uralni de jó!"   Pénz-álmok rózsaszín egén Ábrándozik a Nagy…..
  A hatvantól harminc napra Kinézek a téli fagyra...   Tompa fényű fehér havon Múlt és Jelen -  Hallgatagon...   Hallgat a közönyös Idő; Köd mögött valahol - Jövő...   Távolabb a profán világ, Uralja az ostobaság.   Idő útján lassan megyek; A Styx partja mind közelebb.   Isten ül…..
  Istenfélő Januárban Harsány elvek néma sárban.   Hóban didereg az érdek, Egymáshoz fagynak az érvek.   Világrabló profán tervek Csikorogva összetörnek.   Havas úton Isten ballag; Makognak buta hatalmak.   Áll a világ fagyban - vállig, Propaganda köddé válik.   Jövő még távol…..
  Virradni fog, Virradni kell! Isten minden szóra figyel.   Kollektív hülyeség hátán Trónolhat ugyan a sátán,   Míg be nem szakad alatta, Akkor gyorsan cserben hagyja   Agymosott híveit, s röhög Ő is - a győztesek között...   Virradni fog, Virradni kell! Egyre több ember ébred…..
  Januári éjszakában Áll az Isten - egymagában.   Múltak, Jövők, Csápok, Karok... Sötét felleg... Indulatok...   Sötét jövendő gomolyog; Atlantisz emléke sajog.   Nagy bajok előérzete Bámul hosszan a semmibe...   Az Idő akárhogy szalad, Vékony ösvény mindig marad...   Áll az…..
    Nagy globális oltikulti; Tombol a vakcina-ulti   Nemzetközi tébolydában Isten helyett - oltottság van.   Sztrátosz-légben cuppog a sár; Vírusgyárból - vakcinagyár.   Leendő temetők felett Huhognak élő szellemek.   A Demokrácia múlt ki... Nagy globális oltikulti...  ..
    Januári sötét egek; Akadnak hitvány emberek.   Pocsolyába gyűlő szavak Szégyellik, amit mondanak.   Hazugságnak nimbusza nő, Fejét csóválja az Idő.   Isten könnye halkan csepeg; Januári sötét egek...
  Múlt és Jövendő határán; Meddő Jelen pusztaságán   Táborozik a fáradt Tél; Aki segít, Sose ítél...   Zavar az Időben, Térben; Agyzsibbasztó sötétségben...   Múlt és Jövendő határán Állunk nyűgös Jelen hátán,   Arctalan veszély korában, Sötétlő pénz-éjszakában...   Emerről…..
    Baktat már az óév tova; Gyalog - Lesántult a lova...   Amilyen szépecskén kezdte, Éppolyan csúful végezte.   Decemberben  Hamis nóta; De - nem az év tehet róla...   Nem maradt kenyere, bora... Baktat már az óév tova.  ..
  Globális Atlantisz-barakk... Tán minket is el-oltanak,   S transzhumán bolondériák Adják majd a halált tovább?   Isten nélküli vízözön Tákolódik kézen-közön,   S pénzes idióta sereg Saját sírját ásatja meg?   Beoltanak, Ki-oltanak... Globális Atlantisz-barakk...  ..
    Jégkoronás fák alatt Sáros pocsolya, Háztetőkön fehérlik a Téli korona.   Vén December nagyapó Latyakban tocsog, Délidőben csöpögnek a Hosszú jégcsapok.   A esztendő véget ér, Sarka csikorog, Lucskot hagynak utána az  Utolsó napok.   Jégkoronás fák alatt Csatangol a szél, A…..
Pete László Miklós versei 2021.12.27 00:48:01
    Karácsony aurájában Nyúlik el a kicsi házam.   A vén Idő lassan perceg, Vonulnak a meghitt Percek   Csöndesen az emléktárba, Egyikük sem marad árva;   Pillanatnyi Öröklétek; Sosem látható a Lényeg...   Isten van a téli tájban; Karácsony aurájában...
  Ma Karácsony a vendégünk, Ilyenkor magunknak élünk.   Isten jószántából adott Meghitt karácsonyi napot.   Ezer apró kis Pillanat Jövőből a Múltba szalad,   S közöttük Valóban Élünk; Ma Karácsony a vendégünk.  ..
  A Karácsony lelki Otthon; Isten néz be az ablakon.   A felszín harsányan csillog, A Mélység csak bennünk ragyog.   Cél és Remény újra éled, Újjászületik az Élet.   Érzelmekkel felfogható, Szavakkal el nem mondható...   Túl mindenféle anyagon; A Karácsony - lelki Otthon.  ..
  Ádventi csend-ösvényeken Az Emlékezet megpihen.   Ünnepi fenyők tövében Fényesre tisztul a Régen,   S ha Jelen Múlt-hídra talál, Az Identitás helyreáll.   Ádventi csend-ösvényeken Apró Remény-csíra terem   Karácsony-várás hevében; Ahogy mindig, Ahogy Régen.   Ember nem gyűlöl, nem…..
    A világért gyertyák égnek; Ál-jövendők Múlttól félnek.   Isten-teremtette világ Embertől haladhat tovább.   Felelősségünk Lét-szikra, Nem ruházzuk a multikra,   Ahogy a lelkiismeret Személytelen sose lehet.   Az Identitás Az Élet; A világért gyertyák égnek.  ..